3DEXPERIENCE

Jeg kan hjælpe dig med at forbinde mennesker, ideer, data og løsninger i ét kollaborativt og interaktivt miljø - så kan du øge samarbejdet, forbedre jeres arbejdsprocesser og fremskynde innovation

Michael P. Skytte
Application engineer 

De største fordele ved at arbejde i 3DEXPERIENCE Works

3DEXPERIENCE logo

Hvad er 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE er en forretnings- og samarbejdsplatform, der gør det nemt for dig og dine kollegaer at arbejde på tværs af landegrænser og afdelinger – fra udvikling og produktion til marketing og salg. 3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer, samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Med 3DEXPERIENCE Works kan du og dit team designe i SOLIDWORKS, præcis som I er vant til. I kan efterfølgende uploade jeres designs i skyen og dermed forbedre samarbejdet både internt og med eksterne leverandører eller kunder.

3DEXPERIENCE har en række værktøjer, der giver jeres designteams adgang til designoplysninger når som helst og hvor som helst. Jeres teams kan oprette Dashboard til at administrere projekter, oprette communities for at chatte og dele ideer, og oprette og synkronisere filer mellem skyen og lokale harddiske.

Det har aldrig været så nemt og fleksibelt at samarbejde!

3DEXPERIENCE sammenfører hele virksomheden

Projektstyring og samarbejde med 3DEXPERIENCE

Med 3DEXPERIENCE kan du håndtere hele produktudviklingsprocessen fra tidlig planlægning til udvikling og simulering og helt til udgivelse af produktet. I ledelsen er det vigtig at have overblikket over hele processen, og med 3DEXPERIENCE har du kontrol over, hvem der får tildelt hvilke roller og værktøjer. Du bevarer altså overblikket, og dine medarbejdere kan arbejde sammen på den den mest optimale måde.

Integrer CAD, PDM / PLM og marketing for at strømline hele processen. Med 3DEXPERIENCE kan udviklerne designe i et velkendt miljø og dele designs. Du kan håndtere ændringer og sikre, at I altid arbejder med de rigtige data. Med integreret PDM / PLM kan du forbedre beslutningstagningen og give alle involverede de oplysninger, de skal bruge. Du kan også forbinde jeres marketingteam, så de også får de rette oplysninger.

Roller indenfor ledelse og samarbejder:

Sikkert samarbejde

Når I samarbejder i skyen er alt data altid fuldt tilgængeligt for dem, der har fået tildelt adgang. Det betyder, at både interne medarbejdere og eksterne parter kan deltage i produktudviklingen.

3DEXPERIENCE er et onlinemiljø, der altid sikrer, at hver medarbejder arbejder på den nyeste version af produktet og på den måde sikrer, at I undgår dobbeltarbejde.

3DEXPERIENCE sikrer fuld fleksibilitet og sporbarhed, for at I kan skabe og levere innovative produkter i et fleksibelt udviklingsmiljø på en sikker og effektiv måde.

3DEXPERIENCE

3DEXPERIENCE til
ingeniører og designere

3DEXPERIENCE giver en bred vifte af design- og udviklingsfunktioner, der hjælper dig med at gå fra koncept til slutmontage. Med 3DEXPERIENCE kan du udvide funktionaliteten af din SOLIDWORKS. 3DEXPERIENCE kan også bruges, hvis du bruger et andet CAD-program.

Ingeniører og designere kan skabe og dele designs hurtigt og nemt – uanset om det er fra SOLIDWORKS eller andet CAD. Samtidig har alle interessenter mulighed for at give feedback igennem hele projektforløbet, og alle data bliver gemt sikkert i skyen. Du kan åbne dine modeller på platformen, uanset hvor du er og hvilken enhed, du bruger. Du arbejder i en velkendt brugerflade og kan samtidig udnytte fordelene ved højtydende cloud-løsninger.

Roller til design og udvikling:

3DEXPERIENCE til produktionen

Med 3DEXPERIENCE kan I producere produkter af højere kvalitet meget hurtigere og til lavere omkostninger. Med datadrevet produktion og kommunikation styrker i forholdet mellem ingeniørerne, produktionen og kunderne, og I kan skabe innovative produkter mere effektivt.

Med 3DEXPERIENCE porteføljen kan du strømline kommunikationen mellem afdelinger i virksomheden for at identificere og minimere produktionsfejl i enhver fase.

Roller til produktion:

3DEXPERIENCE til produktionen

3DEXPERIENCE til simulering

Med 3DEXPERIENCE kan enhver ingeniør få adgang til avanceret simulering uden behov for dyr hardware. En ekstra fordel er hurtigere produktlevering takket være samarbejds- og datadelingsmuligheder i realtid.

I 3DEXPERIENCE har du mulighed for at simulere jeres designs og teste produkters pålidelighed, ydeevne og sikkerhed inden fremstilling af dyre prototyper og tests. Med simuleringsløsningerne fra 3DEXPERIENCE kan både nytilkomne og eksperter udføre komplekse lineære og ikke-lineære analyser for at validere produktdesign og hurtigere træffe mere informerede beslutninger.

Roller til simulering:

Marketing og salg i 3DEXPERIENCE

Forkort jeres time-to-market med geniale muligheder for at skabe fangende indhold, og hjælp salgsteamet med at få alt nødvendig viden om produktet.

3DEXPERIENCE giver dine salgs- og marketing-teams evnen til at kunne samarbejde med designere og andre parter for at lave marketing-strategier og -planer, og muligheden for at skabe indhold før produktet overhovedet er bygget færdigt.

Med 3DEXPERIENCE kan dine teams finde al information om produktet på en lettilgængelig måde, så de nemt kan komme hurtigt i gang med salgsprocessen.

Roller til marketing & salg:

3DEXPERIENCE til marketing og salg

Vil du gerne høre mere om mulighederne i 3DEXPERIENCE?