Strukturér og organisér din hverdag på tværs af din virksomhed med 3DEXPERIENCE-platformen, der forbinder design, projektsamarbejde, dokumentlagring og kommunikation i et sky-miljø.

Hvorfor 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE-platformen er en ”BUSINESS EXPERIENCE”-platform. 3DEXPERIENCE leverer softwareløsninger til og forbinder enhver del i din virksomhed – fra design til salg. Platformen hjælper dig i din værdiskabelsesproces med at skabe differentierende forbrugeroplevelser.

Med 3DEXPERIENCE i skyen får du en holistisk realtidsvision af din forretning, og du kan forbinde mennesker, ideer, data og løsninger i ét enkelt interaktivt miljø. 3DX-platformen giver adgang til et katalog af apps og tjenester til at designe, simulere, informere og samarbejde på projekter. Med produktet kan I arbejde i jeres velkendte SOLIDWORKS platform og derefter gemme og synkronisere alle data i skyen, så de er nemt tilgængelig for andre interessenter.

Hvorfor skal du arbejde i skyen?

Med en cloud-baseret platform til både design, simulering, konstruktion og kommunikation kan du øge samarbejdet, forbedre eksekveringen og accelerere innovation i virksomheden.

Når du arbejder i skyen, får du alle fordele ved dit 2D eller 3D CAD-program, mens du sikrer, at du og dine kollegaer altid kan tilgå den nyeste version af designet, uanset, hvor I arbejder fra. Med en cloud-løsning forbinder du alle i teamet og sørger for, at alle har de værktøjer, de skal bruge, og så kan I altid tilgå jeres design, data og værktøjer. Med 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS arbejder du som normalt i din stationære SOLIDWORKS, men du får udvidede funktioner med 3DX’s mange apps til samarbejde og kommunikation, design, simulering, produktion, samt salg og marketing.

En cloud-løsning giver altså langt større frihed, sikkerhed og mulighed for samarbejde og innovation.

Masser af fordele

Du kan:
SOLIDWORKS logo

Få løsningen på dine daglige udfordringer med 3DEXPERIENCE

FAQ

Nej. Rollen 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS giver en version af SOLIDWORKS (kaldet SOLIDWORKS Connected), der er designet til de mennesker, der har valgt 3DX-platformen til at gemme og udnytte deres design i skyen. Denne applikation til dine data findes lokalt i skyen, men SOLIDWORKS Connected er installeret på din computers harddisk.

SOLIDWORKS-licensen, valideres direkte gennem 3DEXPERIENCE platformen i skyen. Dette giver dig alsidighed, til at have din licens og din data med overalt. Hvis du har en internetforbindelse på en maskine, der er i stand til at køre SOLIDWORKS, kan du få SOLIDWORKS Connected til at downloade platformen, og installere med et par klik.

I 3DEXPERIENCE kan du arbejde med mange CAD-systemer, da programmet fungerer som en connector, så dine CAD-data er tilgængelige uanset, hvilket program du og dine kollegaer, samarbejdspartnere, osv. arbejder i.

Ja, du kan gemme dine data lokalt efter dit første "save" på platformen ved at udføre en "Eksporter SOLIDWORKS-filer ..." fra menuen Filer. Husk, at denne variant af SOLIDWORKS (SOLIDWORKS Connected) er beregnet til at arbejde på platformen, så det er her, dine data gemmes og deles med dit team.

Ligesom at arbejde med et moderne lokalt produktdatastyringssystem, cachelagres dine data lokalt, mens du arbejder, og kun de ændringer, du foretager, sendes tilbage til skyen.

Absolut. Sikkerheden af dine data er i hjertet af 3DEXPERIENCE platformen. Platformen følger industristandarder og bedste praksis. Download 3ds' PDF om cloud-sikkerhed i 3DEXPERIENCE.

3DEXPERIENCE i skyen giver dig alt, hvad du behøver for at bringe din idé til virkelighed, herunder design og konstruktion, fremstilling og produktion, simulering, styring og samarbejde. Find en cloud-plan, der matcher dine behov, og start i dag.

Har du købt 3DEXPERIENCE kan du læse vores blogindlæg om, hvordan man kommer i gang.

Har du flere spørgsmål?

Pakker

Forbind de rigtige mennesker med de rigtige værktøjer og informationer i realtid, for at trække bedre beslutninger hurtigere - på én samlet platform. Vælg den pakke, der opfylder netop dine behov, og få en lang række apps, der gør hverdagen nemmere og arbejdet mere effektivt.

3DEXPERIENCE

STANDARD

 • 3D Creator
 • Collaborative Industry Innovater
 • Collaborative Business Innovater
 • 3D SOLIDWORKS Standard Role (XWA-OC)

3DEXPERIENCE

PREMIUM

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • Collaborative Industry Innovater
 • Collaborative Business Innovater
 • 3D SOLIDWORKS Professional Role (XWB-OC)

3DEXPERIENCE

PROFESSIONAL

 • 3D Creator
 • 3D Sculptor
 • Collaborative Industry Innovater
 • Collaborative Business Innovater
 • 3D SOLIDWORKS Premium Role (XWC-OC)
 • 3D SOLIDWORKS Simulation Designer Role (XSM-OC)

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

3DEXPERIENCE - tips & tricks

3DX Platform - Getting Started

3DEXPERIENCE - tips & tricks

3DX Design Apps - For SOLIDWORKS Desktop

3DEXPERIENCE - tips & tricks

3DX Design Apps - Using Multiple Apps

3DEXPERIENCE - tips & tricks

3DSpace

3DEXPERIENCE - tips & tricks

3DSwym

3DEXPERIENCE - tips & tricks

Bookmarks

3DEXPERIENCE - tips & tricks

Compare Product Designs

3DEXPERIENCE - tips & tricks

Lifecycle Management

3DEXPERIENCE - tips & tricks

Project Management

3DEXPERIENCE - tips & tricks

Task Management

3DEXPERIENCE - tips & tricks

xDesign - Creating Assemblies

3DEXPERIENCE - tips & tricks

xDesign - Creating Components

3D Creator

Funktionalitet til at kunne innovere, samarbejde og skabe flotte designs overalt og når som helst, på samme platform. Simuler og fremstil produkter og styr produktdata.

3D Sculptor

Hjælper dig med at oprette organiske former og komplekse overfalder, på en nem og inuitiv måde, med en skybaseret modelleringsløsning. Opret, gennemgå og evaluer nemt og hurtigt med programmet.

Collaborative Industry Innovater

Funktionalitet til at hjælpe med at administrere filer og organisere teammedlemmer. Med programmet får du 20 GB cloud-lagring pr. bruger. Med de 20 GB kan du gemme, organisere og administrere dit indhold sikkert.

Collaborative Business Innovater

Applikationer og tjenester til digitalt at forbinde medarbejdere, leverandører, kunder og forbrugere. Programmet gør det muligt at oprette dashboards, hvor man kan samle og dele al data i en sky. 

3D SOLIDWORKS Role

I alle vores pakkeløsninger er der en SOLIDWORKS rolle inkluderet. Dette er en desktop version, dvs. at du også får en CAD licens, så du frit kan tegne, designe og konstruere.

3D Simulation Designer

Giver effektiv lineær analyse for produktdesignere og ingeniører. Problemfri integration og fælles brugeroplevelse mellem CAD, PLM og CAE med 3D platformen.