3dExperience platformen

Strukturer og organiser din hverdag på tværs af din virksomhed med 3DEXPERIENCE – platformen, der fører design, projektsamarbejde, dokumentlagring og kommunikation til et enkelt skybaseret miljø.

Hvorfor 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE-platformen er en ”BUSINESS EXPERIENCE”-platform. 3DEXPERIENCE leverer softwareløsninger til og forbinder enhver del i din virksomhed – fra design til salg. Platformen hjælper dig i din værdiskabelsesproces med at skabe differentierende forbrugeroplevelser.

Platformen er meget intuitiv, og du kan styre dine ”INDUSTRY SOLUTION EXPERIENCES”, baseret på 3D design, analyse, simulering og intelligenssoftware i et interaktivt samarbejdsmiljø. Den er tilgængelig på stedet, offentligt eller i en privat sky.

Med 3DEXPERIENCE kan du designe, organisere, simulere, producere og sælge dit produkt. 3DEXPERIENCE er med dig hele vejen.

3DEXPERIENCE

Design

Producer produkter af højere kvalitet meget hurtigere og til lavere omkostninger.

3DEXPERIENCE giver en bred vifte af design- og ingeniørfunktioner, der hjælper dig med at flytte fra koncept til slutmontering. Med 3DEXPERIENCE kan du udvide funktionaliteten af dit SOLIDWORKS-skrivebord. Ingeniører og designere kan skabe og dele designs hurtigt og nemt. samtidig har alle interessenter mulighed for at give feedback igennem hele projektforløbet, og alle data bliver gemt sikkert i skyen.

Du kan åbne dine modeller på platformen, uanset hvor du er og hvilket device, du bruger. Du arbejder i den velkendte SOLIDWORKS brugerflade og kan samtidig udnytte fordelene ved højtydende cloud-løsninger.

Organisér

Forbedr produktudvikling og levering med effektive, pålidelige og gentagelige processer, der involverer de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Med værktøjerne i 3DEXPERIENCE platformen kan du styre og planlægge dine projekter fra start til slut. I platformen kan du give alle involverede i projektet sikker adgang til de relevante data, og skabe communities, hvor de kan chatte og arbejde sammen, samt ideudvikle og innovere. Ændringernes sporbarhed sikrer at al data er gemt og fremskynder udviklingsprocessen.

Integrer CAD, PDM / PLM og marketing for at strømline hele processen. Med 3DEXPERIENCE kan udviklerne designe i et velkendt miljø, samt dele designs, og I kan administrere ændringer og sikre, at I altid arbejder med de rigtige data. Med integreret PDM / PLM kan i forbedre beslutningstagningen og give alle involverede de oplysninger, de skal bruge. I kan også forbinde jeres marketingeksperter under produktlanceringen, så de også får de rette oplysninger.

3DEXPERIENCE standard

Simulér

Du kan med 3DEXPERIENCE vurdere produkternes ydelse, pålidelighed og sikkerhed gennem hele designprocessen. Ved at integrere design og simulering får designere og ingeniører den nødvendige indsigt til at træffe de beslutninger, der fører til øget produktkvalitet og reducerede prototyper og fysiske testomkostninger.

Producér

Producer produkter af højere kvalitet meget hurtigere og til lavere omkostninger.

3DEXPERIENCE

Få et overblik

3DEXPERIENCE består af en lang række apps, der hjælper dig med at forbedre samarbejdet og udvikle jeres innovative ideer på tværs af hele virksomheden

STANDARD

PROFESSIONAL

PREMIUM

3D Creator

Funktionalitet til at kunne innovere, samarbejde og skabe flotte designs overalt og når som helst, på samme platform. Simuler og fremstil produkter og styr produktdata.

3D Sculptor

Hjælper dig med at oprette organiske former og komplekse overfalder, på en nem og inuitiv måde, med en skybaseret modelleringsløsning. Opret, gennemgå og evaluer nemt og hurtigt med programmet.

Collaborative Industry Innovater

Funktionalitet til at hjælpe med at administrere filer og organisere teammedlemmer. Med programmet får du 20 GB cloud-lagring pr. bruger. Med de 20 GB kan du gemme, organisere og administrere dit indhold sikkert.

Collaborative Business Innovater

Applikationer og tjenester til digitalt at forbinde medarbejdere, leverandører, kunder og forbrugere. Programmet gør det muligt at oprette dashboards, hvor man kan samle og dele al data i en sky.

3D SOLIDWORKS Role

I alle vores pakkeløsninger er der en SOLIDWORKS rolle inkluderet. Dette er en desktop version, dvs. at du også får en CAD licens, så du frit kan tegne, designe og konstruere.

3D Simulation Designer

Giver effektiv lineær analyse for produktdesignere og ingeniører. Problemfri integration og fælles brugeroplevelse mellem CAD, PLM og CAE med 3D platformen.

Vores

Kundeudtalelser

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.