Webinarer

Deltag gratis i vores webinarer, der har fokus på funktionerne i SOLIDWORKS, EDGECAM, 3DEXPERIENCE, DriveWorks og meget mere.
Find kommende og afholdte CAD/CAM webinarer herunder.

Se oversigten over kommende og afholdte webinarer for 2024

Se oversigten over kommende webinarer og afholdte webinarer for 2024

Kommende webinarer

Herunder finder du vores kommende CAD/CAM-webinarer. Læs mere og tilmeld dig gratis.

04. juni 2024 |

Kom i gang som konsulent med SOLIDWORKS

Dette webinar er designet til at give dig de nødvendige værktøjer og indsigt for at starte din rejse som SOLIDWORKS-konsulent.

06. juni 2024 |

Hvad er forskellen på alle de cloud-pakker?

Deltag i dette webinar, hvor vi vil afklare forskellene mellem de forskellige cloud-pakker og hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

06. juni 2024 |

SOLIDWORKS til startup-virksomheder

Er du en nystartet virksomhed og interesseret i at bruge SOLIDWORKS? Deltag i dette webinar, hvor vi vil gennemgå, hvordan SOLIDWORKS kan hjælpe dig med at komme godt fra start som startup.

11. juni 2024 |

Hvorfor SOLIDWORKS i stedet for gratis eller billigere CAD-programmer?

Deltag i vores webinar, hvor vi vil dykke ned i fordelene ved at vælge SOLIDWORKS og hvordan det kan gøre en forskel for dine projekter.

11. juni 2024 |

Hvordan kan SWOOD optimere tegne- og programmeringsprocessen?

Er du interesseret i at lære, hvordan SWOOD kan optimere dine tegne- og programmeringsprocesser?  Vi vil give dig en omfattende introduktion til SWOOD og dets mange fordele i dette webinar.

19. juni 2024 |

Hvad skal jeg bruge 3DEXPERIENCE til?

Dette webinar er designet til at give dig indsigt i, hvordan 3DEXPERIENCE kan revolutionere din arbejdsproces og integrere problemfrit med SOLIDWORKS.

19. juni 2024 |
Rådgivning

Gratis uddannelse og redskaber til lærlinge og elever

Velkommen til vores webinar, der fokuserer på at give gratis uddannelsesmuligheder til lærlinge og elever inden for EDGECAM og relaterede områder. 

21. august 2024 |

3DEXPERIENCE-Platformen ikke "kun" et PDM-system

Hvad vi mener med et PLM- og Governance-system og hvilke yderligere værktøjer, du kan få adgang til, vil vi drøfte i dette webinar og blandt andet se på…

18. september 2024 |

Hvad kan man mere i SOLIDWORKS? (Add ins)

Uanset hvilken pakke du har af SOLIDWORKS (Standard, Professional eller Premium), indeholder din SOLIDWORKS flere forskellige add-ins og værktøjerI dette webinar vil vi kigge på, hvad mere SOLIDWORKS er og indeholder.

9. oktober 2024 |

Hvordan kan DriveWorks kommunikere med mit ERP-system?

I dette webinar vil vi kigge på, hvad udfordringerne kan være med dette, og hvad der skal tænkes over, når du forbinder dine konfiguratorer med resten af din virksomheds systemer.

6. november 2024 |

3DEXPERIENCE for den projektansvarlige

3DEXPERIENCE er bestemt ikke kun til konstruktører, så i dette webinar vil vi se på, hvilke værktøjer og applikationer en projektansvarlig kan udnytte for at kommunikere med udviklingsteamet…

20. november 2024 |

What's New SOLIDWORKS 2025

Hvad er der nyt i SOLIDWORKS 2025, tænker du måske. Dette webinar indeholder en hurtig gennemgang af de kerne-nyheder, der er kommet i SOLIDWORKS 2025.

11. december 2024 |

Implementering af DriveWorks - best practice

Implementering af en konfigurator, om det nu er en salgs- eller produktkonfigurator, kan være en udfordring, især når det er allerførste gang dette gøres. Der skal tænkes på forskellige områder….

8. januar 2025 |

Simulering i skyen - lad andre arbejde for dig

Info om webinaret kommer snart

22. januar 2025 |

Effektivisér din træbearbejdning med SWOOD

Info om webinaret kommer snart

5. februar 2025 |

Hvad kan man mere i EDGECAM?

Info om webinaret kommer snart

26. februar 2025 |

3DEXPERIENCE PDM i skyen for konstruktører

Info om webinaret kommer snart

19. marts 2025 |

EDGECAM Designer - ultimativ CAD software til CAM

Info om webinaret kommer snart

Afholdte webinarer

På dette Smap3D Piping og Isometric webinar kan du lære, hvordan programmet kan hjælpe dig med at optimere dit arbejde, når du konstruerer procesanlæg.

På dette Smap3D P&ID webinar kan du lære, hvordan programmet kan hjælpe dig med at optimere dit arbejde, når du planlægger procesanlæg.

Optimér din pladeproduktion med RADAN

På dette webinar vil vores tekniker give dig nogle gode tips til, hvordan du kan optimere din rør- og pladebearbejdning ved hjælp af RADAN, Radquote og Radimport.

I dette webinar ser vi på, hvordan DELMIAworks kan hjælpe med at automatisere alle din virksomheds processer.<br>Webinaret afholdes på engelsk.

G-kode verifikation i NCSIMUL: Tag din CNC-maskine med hjem

På dette webinar gennemgår vi, hvordan du kan fjerne risikoen for kostbare kollisioner og mindske arbejdstimerne markant i produktionen ved at udnytte din Haas UMC-maskine optimalt.

I dette webinar ser vi på nyhederne indenfor part design (sheetmetal og weldments) og assemblies, samt hvilke forbedringer der er lavet i forbindelse med performance

 Vi ser på nyhederne indenfor tegninger og hvordan detail view nu tilbyder endnu flere funktioner for brugeren. Her vil vi også vise nyhederne indenfor MBD (Model Based Definition) og eDrawings.

Dette seminar kommer til at omhandle de stærke forbedringer der er lavet i Visualize og Composer, samt de mindre tilføjelser der kommet til Routing og CAM.

I dette webinar ser vi på de nye tiltag indenfor Simulation, Flow Simulation og Plastics. Her vil vi også dykke ned i de meget interessante forbedringer PDM brugere nu også kan se frem til.

Der er derfor en masse gode nye tiltag, hver gang en ny version udkommer. Dette er både indenfor fræsning, drejning og wire såvel som brugerflade, probing og udnyttelse af regnekraft mm. Vi gennemgår de væsentligste nyheder step-by-step.

I vores webinar om SWOOD gennemgår vi nogle af de mest nyttige funktioner i programmet. Hør om, hvordan SWOOD hjælper dig med at effektivisere din træbearbejdning

ON-DEMAND

Se eller gense herunder nogle af vores afholdte webinarer - helt gratis

Webinar: SOLIDWORKS til privatbrug

Er du fascineret af SOLIDWORKS og dets potentiale, men er usikker på, hvordan det kan passe ind i dine private projekter?

Så er dette on-demand webinar skræddersyet til dig!

Rådgivning

SMV:Grøn - Reducér dit materialeforbrug og leverér grønne data videre

Til dette webinar får du en dybere forståelse af, hvordan SMV:Grøn kan støtte din virksomhed i at blive mere bæredygtig gennem smartere ressourceanvendelse og innovative løsninger

CONFIQ Webinar: CPQ med DriveWorks​

Hør om vores viden inden for produkt-udvikling, produktionsprocesser og -optimering, og hvordan vi anvender den velkendte og velafprøvede teknologi i form af DriveWorks som fundamentet for vores løsninger.

RÅDGIVNING

SMV:Digital – tilskud til optimering, automatisering, sikkerhed og opkvalificering

Vil du vide mere om, hvordan du søger tilskud på op til 100.000 kr. i de kommende SMV:Digital tilskudspuljer? Så se dette on-demand webinar.

Tips og tricks der gør dit daglige arbejde med SOLIDWORKS nemmere

Vi vil primært kigge på brugerfladen og hvordan du kan sætte SOLIDWORKS op, så du har lettere adgang til de værktøjer, du bruger mest.

Gå fra AutoCAD til DraftSight

Opdag vigtige kommandoer og genveje i DraftSight, som svarer til dem i AutoCAD.

Lær, hvordan overgangen til DraftSight kan reducere omkostningerne i forhold til AutoCAD samtidig med, at produktiviteten opretholdes.

Kom rigtigt i gang med SOLIDWORKS

I dette webinar tager Nils dig igennem fem punkter, du skal forholde dig til så du kan komme rigtig i gang med SOLIDWORKS.

Får du nok ud af din SOLIDWORKS opsætning?

I dette webinar vil Nils gennemgå mulighederne for at optimere SOLIDWORKS-processer. Dette webinar er ikke teknisk tungt.

PDM/PLM i skyen - og mere.

I dette webinar vil vi fra en konstruktørs synsvinkel se på, hvordan 3DEXPERIENCE-platformen kan understøtte vedkommendes arbejde.

Værdien af en produktkonfigurator

På dette webinar vil Michael give dig en forståelse for, hvordan jeres komplekse produkter kan simplificeres igennem en konfigurator fra DriveWorks.

Værdien af en salgskonfigurator

På dette webinar vil Mathias give dig et indblik i, hvordan jeres salgsproces kan forkortes ved, at komplekse og skræddersyede tilbud til kunden bliver genereret hurtigere via DriveWorks.

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Er afholdt

Ofte stillede spørgsmål om vores webinarer

Vores tekniske team afholder månedlige webinarer inden for henholdsvis både CAD & CAM.

De vil centrere sig om enten:

  • Introduktion til CAD- eller CAM-software, som du ønsker et bedre kendskab til, eller som lyder interessant for din virksomhed
  • Tips & tricks til ofte brugte funktioner samt “hidden” functions eller products – få mest muligt ud af din software
  • Konkrete eksempler på, hvordan softwaren kan skabe merværdi for dine processer

Til alle webinarer vil du opleve, at der er sat tid af til, at du kan stille spørgsmål til egne problemstillinger, eller hvis du blot er nysgerrig i softwaren.

Find bl.a. webinarer i følgende software: SOLIDWORKS, EDGECAM, 3DEXPERIENCE, DriveWorks og SWOOD.

Det er gratis at deltage i alle vores webinarer – jo flere, jo bedre.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at indtaste dine informationer, så vi kan danne os et overblik over, hvem der deltager.

Ja, du kan godt få adgang til de webinarer, vi allerede har afholdt.

Nogle af dem kan du se her på siden, mens du skal registrere dig med dine oplysninger for at få adgang til indholdet af de øvrige webinarer. Se vores afholdte webinarer.

Ja, vi har både CAD kurser og CAM kurser.

Formålet med vores webinarer er at gøre dig klogere på den CAD & CAM software, som vi hos Edge-Team er forhandlere af. Deltager du i stedet i et kursus, får du hands-on med de funktioner i præcis den CAD software eller CAM software, som du ønsker at opkvalificere dig i.