Skub dit salg i gang med en Konfigurator

Sidder du til dagligt og præsenterer priser på komplekse produkter? Så søger du nok en effektiv måde til hurtigt og præcist at kunne give kunderne tilbud samtidig med, at de selv kan se og træffe valg i forhold til, hvordan produktet skal ende ud.

Sæt gang i din salgsproces med hurtige og præcise tilbud til kunderne

Fordelene for jeres salgs- og marketingteam:

... og mange flere!

Lad ikke dine kunder vente!

Med alle de muligheder kunderne har i dag, er deres krav højere end nogensinde før. Derfor vil de ikke tolerere fejl, da de let kan finde en anden udbyder. For at forhindre kunderne i at vælge dine konkurrenter er det tid til at give dit salgsteam et værktøj, der fundamentalt ændrer, hvordan I sælger. Det vil forbedre din daglige drift og kundeoplevelsen.

Ved at give dig og dine sælgere mulighed for at bruge visuelle konfigurationer af kundernes produkter, kan I skære ned på dyre fejl. Ved at give kunden en visuel mulighed for helt selv at bestemme, hvordan deres produkt skal se ud med en flot visuel konfigurator, får de den wow-faktor, de har ledt efter.

Som sælger bliver det hurtigere og lettere for dig at give præcise tilbud til dine kunder, og du kan vise dem deres muligheder inden for få minutter. Kunderne kan samtidig let være med til at lave små ændringer i det ønskede produkt og derefter se en 3D version af varen med det samme.

Det er ikke kun salgs- og marketingsafdelingen, der får glæde af DriveWorks

Se hvem i din virksomhed, der kan få gavn af en konfigurator, og hvad de får ud af det nedenfor

solidworks driveworkspro online konfigurator

Gør det muligt for dit team at fremvise meget konfigurerbare produkter online

Kunderne bruger i dag meget tid på at undersøge produkter online, før de engagerer sig i et køb. For at kunderne netop skal vælge dig, kan det derfor være afgørende at gøre dine produkter tilgængelige online. Ved at give kunden intuitive og visuelt fordybende måder at se og interagere med deres produkter på online, bliver det nemmere for dig at fange kundernes opmærksomhed.

En produktkonfigurator til jeres og salgs- og marketingafdelinger gør det meget lettere for jer at tiltrække kundeemner med fantastiske produktvisualiseringer. Den kan endda vise, hvordan produkterne vil passe ind i dine køberes virkelige arbejdsmiljø.

Det er helt op til dig, hvor meget du selv vil involveres i processen, eller om du foretrækker, at vi står for det meste!

Ønsker du flere informationer om mulighederne i DriveWorks?

Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil involveres - og hvor meget vi skal hjælpe dig med

DriveWorks involvering

Yderligere informationer

Blogindlæg om DriveWorks
SOLIDWORKS 2021 forbedringer
Portræt af Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.