3DEXPERIENCE Pakker

3DEXPERIENCE kommer i tre versioner, så du kan få en pakke med netop de funktioner, du har brug for. Læs om indholdet i 3DEXPERIENCE standard, professional og premium herunder.

STANDARD

PROFESSIONAL

PREMIUM

3D Creator

3D Creator fungerer uden problemer med SOLIDWORKS. Det giver funktionalitet til at kunne innovere, samarbejde og skabe flotte designs overalt og når som helst, på samme platform. Programmet er meget intuitivt, selvom man kombinere innovative designmetode og cloudsamarbejde inde i en webbrowser. Derudover kan man simulere, og fremstille produkter og styre porduktdata. Med 3D Creator vil appen: xDesign være tilgængelig.

xDesign er meget intuitiv, når du bruger den i din webbrowser. Appen er integreret med Cloud 3D-udskrivning, og du kan deigne alt inden for et enkelt modelleringsmiljø, der er ingen krav til planlægning af monteringsstrukturer.

3D Sculptor

3D Sculptor kører uden problemer med SOLIDWORKS, og hjælper dig med at oprette organiske former og komplekse overfalder, på en nem og inuitiv måde, med en skybaseret modelleringsløsning. Opret, gennemgå og evaluer nemt og hurtigt med programmet. Derudover kan du samarbejde med dit team problemfrit på platformen. Dseign, simuler, og fremstil dine produkter og styr din produktdata med 3D Sculptor. Med 3D Sculptor vil appen: xShape være tilgængelig.

xShape giver dig adgang til dit indhold overalt via en webbrowser. Du kan med appen administerer alle dine designs sikkert på platformen. Appen sørger for at du nemt kan forme geometrier ved hjælp af modelleringsteknologi (Sub-D).

3DEXPERIENCE

Collaborative Industry Innovator

Collaborative Industry Innovator giver funktionalitet til at hjælpe med at administrere filer og organisere teammedlemmer. Med Collaborative Inudstry Innovator får du 20 GB cloud-lagring pr. Bruger. Med de 20 GB kan du gemme, organisere og administrere dit indhold sikkert. Collaborative Industry Innovator gør det muligt at samarbejde sikkert og effektivt med dit team. Med Collaborative Industry Innovator får du mulighed for at bruge 7 forskellige apps.

Læs om de forskellige apps lige her!

Bookmark Editor hjælper dig med at administrere dit CAD indhold. Det kan deles, og giver let adgang til vigtig data for dig og dit team.

Change Action hjælper dig med at sikre at tekniske ændringer indfanges, implementeres og dokumenteres sikkert.

Collaborative Lifecycle giver dig mulighed for at administrere et objekts livscyklus fra oprettelse til sletning. Du kan også kontrollere adgang til forskellige filer.

Collaborative Tasks hjælper dig med at holde styr på jobs og opgaver, både til dig selv eller for teammedlemmer. Programmet er meget intuitivt.

Compare hjælper dig med at identificere forskelle i strukturer, metadata og 3D-geomatri.

Ip Classify & Reuse hjælper dig med at definere forskellige adgangsniveauer for indhold og adgangsrettigheder for brugerne.

Route Management er en samling af opgaver, der kan tildeles et eller flere teammedlemmer. Route Management kan gemmes som skabelon til genbrug.

Collaborative Business Innovator

Collaborative Business Innovator kan levere applikationer og tjenester til digitalt at forbinde medarbejdere, leverandører, kunder og forbrugere. Collaborative Business Innovator gør det muligt at oprette dashboards, hvor man kan samle og dele al data i en sky. Dette styrker samarbejdet og smidigheden i dit team. Med Collaborative Business Innovator får du mulighed for at bruge fem forskellige apps.

3D Dashboards giver dig en online visning af dine vigtige projektinformationer. Appen består af widgets der giver funktionalitet, og derudover er dashboardets layout let konfigureret.

3D Drive giver dig fillagring og styring i skyen. Det er et godt værktøj til at sikre sig at alle i virksomheden har adgang til den nyeste version af en fil. 3D Drive inedeholder også en adgangskontrol og filhistorik, dette betyder at du kan kontrollere hvem der åbner hver fil, og man kan gendanne ældre versioner af en fil.

3D Swym muliggør det at stille spørgsmål, sende opdateringer eller oprette undersøgelser for alle teammedelemmer.

3D Play Giver dig muligthed for at se SOLIDWORKS-filer i skyen.

Web Page Reader giver dig mulighed for at integrere andre websteder i 3DEXPERIENCE, så du nemt kan få adgang til tredjepartsdata.

3D EXPERIENCE platform

Vores

Kundeudtalelser

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.