Hvad er 3DEXPERIENCE?

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Læs mere om 3DEXPERIENCE eller bliv klogere på, hvordan du kan bruge din SOLIDWORKS i skyen!

3DEXPERIENCE er en online platform til produktudvikling og vidensdeling, der giver virksomheder og mennesker mulighed for at innovere på helt nye måder og skabe produkter og tjenester ved hjælp af virtuelle oplevelser.

3DEXPERIENCE er en forretnings- og samarbejdsplatform, der gør det nemt for dig og dine kollegaer at samarbejde på tværs af landegrænser og afdelinger. 3DEXPERIENCE er med jer fra udvikling og produktion til marketing og salg. 3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og andre parter kan dele ideer, designs, produktanalyser og simuleringer. Platformen er også ideel til at kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

3DEXPERIENCE forbinder alle de forskellige aspekter af ingeniørprocessen og ingeniørvirksomheden i én platform. Det gør det utroligt let for teams at samarbejde om projekter. Programmet har en simpel brugerflade, så i nemmere kan arbejde sammen. Med 3DEXPERIENCE kan I være sikre på, at I altid ser på de samme data og filer, og at I altid arbejder på den seneste version af jeres produkt. Afhængigt af din virksomhed kan platformen anvendes lokalt eller online. Uanset, hvordan I bruger 3DEXPERIENCE, kan I være sikre på, at jeres data og produkter er gemt i et sikkert miljø.

3DEXPERIENCE logo
Pakker, roller og apps

3DEXPERIENCE indeholder forskellige apps til 3D-design, analyse, simulering og meget mere, så der er værktøjer til ethvert medlem af dit team.

Når du vælger din 3DEXPERIENCE pakke, får du automatisk en lang række apps, der hele tiden bliver udviklet på, og som giver dig de bedste forudsætninger for at samarbejde, designe, simulere, producere eller sælge – alt efter, hvilken rolle du har. Du kan selvfølgelig tilkøbe flere roller til dine medarbejdere, hvis I har brug for flere adgange eller apps. Du kan også vælge en pakke med flere roller.

De forskellige apps, der er tilgængelige på platformen kan tilpasses til dine specifikke projektbehov. Og da platformen er cloud-baseret, er alt tilgængeligt via en webbrowser, ikke en dedikeret computer. Du kan altså arbejde fra ethvert device – hvor og hvornår det passer dig.

På platformen kan du altid få adgang til alle tilgængelige apps ved at klikke på de forskellige dele af kompasikonet i platformens øverste venstre hjørne. Du kan endda tilpasse et dashboard-rum, hvor du kan layoute faner og widgets, der viser de vigtigste informationer.

Med 3DEXPERIENCE får du de bedste forudsætninger for at innovere. Med den velkendte brugerflade og funktionelle apps kommer du hurtigt i gang. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder med 3DEXPERIENCE.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »