5 gode grunde til at vælge en cloud løsning

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Vil du have mere information eller en demo af vores cloud løsning, 3DEXPERIENCE?

Tag meget gerne fat i os i dag, så vi kan kigge på jeres behov.

Har du gået og spekuleret på, hvordan I opnår bedst muligt samarbejde med både interne og eksterne interessenter?

Svaret findes i en cloud løsning, der opfylder mere end blot kravet til effektiviseret samarbejde.

Her har vi udvalgt fem gode grunde til at vælge en cloud løsning:

1. Global tilgængelighed: Ved at arbejde i skyen kan dine teams få adgang til projektdata og samarbejde fra hvor som helst i verden, så længe de har internetforbindelse. Det giver mulighed for fjernarbejde, globalt samarbejde og en mere fleksibel arbejdsstyrke.

2. Samarbejde og realtidsdata: Cloud løsninger muliggør realtidsdeling af 3D-modeller, dokumenter og projektdata, hvilket øger samarbejdet og forbedrer beslutningstagning ved at sikre, at alle arbejder med de mest aktuelle oplysninger.

3. Skalérbarhed: En cloud løsning giver dig også mulighed for at skalere dine ressourcer efter behov. Du kan nemt tilføje eller fjerne brugere afhængig af projektets krav, hvilket kan være økonomisk fordelagtigt.

4. Sikkerhed og compliance: Der investeres betydeligt i sikkerhed og at overholde strenge branchestandarder og forskrifter. Det sikrer derfor beskyttelse af dine følsomme data og opfylder krav til compliance.

5. Automatiske opdateringer og vedligeholdelse: At arbejde i skyen har yderligere den fordel, at cloud løsningen automatisk håndterer opdateringer og vedligeholdelse. Det frigør dig fra at skulle bekymre dig om at vedligeholde infrastrukturen, og du kan drage fordel af de nyeste funktioner og forbedringer uden at skulle tænke på andet.

Hos Edge-Team er vi forhandlere af cloud platformen, 3DEXPERIENCE, der dækker ovenstående punkter – og mere til.

3DEXPERIENCE – en alt-i-én cloud løsning

3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Platformen består af adskillige apps, som har hvert deres værdiskabende funktioner, fx til projektstyring, 3D visualisering, versionshåndtering af CAD-designs – med samarbejde som fælles formål.

Se 3DEXPERIENCE platformen og dets fordele her

Under et veloverstået ETUX 2023 havde enkelte af vores kunder lyst til at sætte ord på, hvilken CAD- eller CAM-software, de var kommet til ETUX for at høre eller lære mere om.

Én af dem var Daniel Preuss fra Mikrolab Aarhus A/S, som var særligt interesseret i cloud løsningen, 3DEXPERIENCE.

Daniel Preuss fra Mikrolab Aarhus A/S – om deres overvejelser ved at benytte 3DEXPERIENCE som cloud løsning:

“Vi har ikke et PDM system i dag, så derfor vil det for os give mening at få noget, der både kunne fungere som PDM system og som versionshåndtering”

I forlængelse af dette kommer Daniel med flere årsager til, at 3DEXPERIENCE er en konkret overvejelse hos Mikrolab Aarhus A/S:

“Det kan samtidig fungere som forbindelse mellem forskellige afdelinger i virksomheden, hvor man vil kunne tage kontakt til hinanden og få diverse noter ind på forskellige projekter og parter i stedet for over mails eller lignende.”

Hør mere om 3DEXPERIENCE som cloud løsning

Vil du høre mere om, hvordan 3DEXPERIENCE kan optimere samarbejdet i jeres teams eller med eksterne interessenter?

Tag endelig fat i os, hvis du ønsker mere information eller en demo af cloud løsningen.

Relaterede nyheder