SMAP3D

Få en mere effektiv metode til at designe komplekse procesanlæg og rørsystemer. Med den rette software kan du spare mange arbejdstimer.

Kom i gang med en bedre planlægning af procesanlæg - vi hjælper dig på vej!

Optimer planlægningen af procesanlæg

Hvis du arbejder med produktion af procesanlæg, bruger du måske i dag lang tid på planlægning af procesanlæggene. Hvis du vil effektivisere flowet i processerne, mangler du blot værktøjet til det. På den måde kan du spare en hel del arbejdstimer, ved at slippe for alt det besværlige, manuelle arbejde.

Større fleksibilitet, mere tid til andet arbejde, færre fejl og bedre slutresultater. Det er de færreste, der vil takke nej til forbedringer som disse på deres arbejdsplads.

Enhver metode til at effektivisere og gøre dit arbejde lettere og mere effektivt er nemlig værd at takke ja til. Alt sammen kan du få med Smap3D og SOLIDWORKS til udvikling og konstruktion af procesanlæg.

Smap3D proces

Produkter

Smap3D Plant Design er en 2D/3D software, der har fokus på planlægning, design og produktion af procesanlæg. Smap3D Plant Design bliver anvendt af virksomheder i hele verden. Det er tilgængeligt i basismodulerne: P&ID til proces engineering, 3D Piping til 3D konstruktion af procesanlæg med tilhørende rørføringer og Isometric til produktion af rørføringer. For at muliggøre en konsekvent og effektiv proces har SMAP3D udviklet ideelt integrerede løsninger til dataudveksling med 3D-scannere, PDM, ERP og simuleringssoftware, og det hele er integreret i SOLIDWORKS.

Smap3D Isometric

Det tredje element i den typiske proceskæde ved konstruktion af procesanlæg er isometriske tegninger til produktion af procesanlæg.

Smap3D Isometric
Smap3D Isometric
Smap3D 3D Piping

Det andet led i proceskæden i planlægningen af procesanlæg er konstruktion af 3D-rørledningerne. Med Smap3D Piping automatiserer du dette .

Smap3D procesanlæg
Smap3D P&ID

P&ID-2D-flowdiagrammet (P&ID-skemaet) er en vital del af procesanlæggets design. Det er det første skridt og vigtigste dokument i kæden.

Smap3D P&ID

Med smap3d kan du din planlægning af procesanlæg

Du sparer mange arbejdstimer

Forbedret kontakt til kunden

Forøget procespålidelighed

Større fleksibilitet i dit arbejde

Markant minimering af fejl

Fortsæt arbejdet i SOLIDWORKS

Meget nemt at ændre i designs

Hurtig opstart af projekter

Mange industrier kan få gavn af mere effektiv planlægning af procesanlæg

Først og fremmest får procesingeniørerne, der opretter flowdiagrammer til processerne, og ingeniørerne, der står for at designe selve procesanlægget, et langt mere effektivt værktøj til at udføre deres arbejde.

Fødevareindustrien er en af de områder, der vil gå helt i stå uden procesanlæg, men hvor der også stilles særlige krav til eksempelvis hygiejne og lignende. Med Smap3D kan der laves processer både til at brygge, mikse, rengøre og meget mere.

Der er også en stor industri inden for miljø-, affald- og vandteknologi, der alle har brug for anlæg til diverse processer. Ligeledes har mange industrier brug for klimaanlæg til forskellige formål. Begge dele er også noget, som du effektivt kan planlægge i programmet.

… Og mange flere andre industrier kunne også nævnes her.

fordelene ved Smap3D

Få fem gode grunde til at kaste dig ud i Smap3D

Smap3D-industrier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

En lang række gode programmer tilbydes

Forstå Smap3D på 3 minutter

Få hjælp til en optimeret planlægning af dit procesanlæg

Kontakt os