.

SolidWorks: 3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

Få mere information eller et uforpligtende tilbud 

SOLIDWORKS logo

Fordele med 3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

Har du idéen til et produkt, giver SOLIDWORKS 3D CAD dig et teknisk tegneprogram med redskaberne til at konstruere og designe fremragende produkter på kortere tid og med lavere omkostninger. I ét samlet program.

3D CAD er en komplet platform med intuitiv brugerflade, som giver produktudviklere alle de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, kommunikation, verifikation, simulering og datahåndtering. For ikke at glemme den udstrakte kompatibilitet med tidligere udgaver af eventuelle tegneprogrammer.

Vores

Kundeudtalelser

Pakker

Vælg det produkt, der passer til dig

3D CAD

Standard

SOLIDWORKS Standard sætter dig ualmindelig godt i gang. Pakken indeholder de nyeste komponenter, du kan have brug for i et 3D CAD system for at kunne designe, konstruere og dokumentere dine designs og produkter. Denne kraftfulde konstruktionssoftware er let at anvende og gør det muligt at fremstille parametriske konstruktioner, samlinger og produktionsklare 2D tegninger. Hurtigere! Derudover får du adgang til værktøjer, som kan generere komplicerede overfladebehandlinger, profil- og gitterkonstruktioner, samt til at udfolde tyndplader.

3D CAD​

Premium

SOLIDWORKS Premium er din sikre investering, som kombinerer alle funktionerne fra hhv. SOLIDWORKS Standard og SOLIDWORKS Professional. Du får yderst effektive værktøjer til simulering og designvalidering, samt en avanceret funktionalitet til føring af kabler og rør. Desuden har du nu mulighed for at analysere produktet i den funktion det skal bruges, samt finde og løse potentielle problemstillinger inden produktionen sættes i gang. På denne måde nedbringes antallet af prototyper og dine samlede omkostninger ved dyre garantireparationer.

3D CAD​

Professional

Med SOLIDWORKS Professional får du langt mere end ”bare” et CAD-system. Denne udvidede pakke giver dig alle mulighederne fra SOLIDWORKS Standard med endnu flere værktøjer, der gør alle involverede medarbejderes hverdag mere effektiv. Maksimal designproduktivitet, dataadministration med PDM standard, fotorealistiske gengivelser med Visualize, en omfattende database med dele og komponenter, der løser rutineopgaver langt hurtigere, samt Toolbox-modulet, der i stor udstrækning indsætter standardkomponenter i SOLIDWORKS-konstruktioner. Disse er bare nogle af de ekstra fordele ved SOLIDWORKS Professional.

Produkteksempler

SOLIDWORKS 3D CAD er en af de mest anvendte CAD softwares på markedet. Du kan optimere dit design og analysere tidligt i design fasen med et komplet teknisk tegneprogram.

Videoer

Få indblik i produktets funktionalitet

SOLIDWORKS Interconnect
Strømlin dit design med SOLIDWORKS Flow Simulation
SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD

Yderligere informationer

SOLIDWORKS 2021 forbedringer
SOLIDWORKS 3D Experience
SOLIDWORKS licensoversigt
Case: "Sparer tid og fjerner fejl med 3D CAD og PDM"
Blog: "Hvilken 3D CAD pakke skal jeg vælge?"
Blog: Kom godt i gang med 3D CAD
Portræt af Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen

Se flere videoer

Video
SOLIDWORKS Interconnect
SOLIDWORKS bruger
Video
SOLIDWORKS Flow Simulation
SOLIDWORKS bruger
Video
SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.