.

SOLIDWORKS 3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

SOLIDWORKS logo

Fordele med 3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

Har du idéen til et produkt, giver SOLIDWORKS 3D CAD dig et teknisk tegneprogram med redskaberne til at konstruere og designe fremragende produkter på kortere tid og med lavere omkostninger. I ét samlet program.

3D CAD er en komplet platform med intuitiv brugerflade, som giver produktudviklere alle de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, kommunikation, verifikation, simulering og datahåndtering. For ikke at glemme den udstrakte kompatibilitet med tidligere udgaver af eventuelle tegneprogrammer.

Flight cases logo

Kundeudtalelse

”Vi forkorter vores gennemløbstid for nye produkter med omkring 30 procent"

Flightcases International A/S, der producerer specialbyggede flightcases til industrien og Forsvaret, har opnået en tidsbesparelse på op til 30 procent ved at indføre SOLIDWORKS.

Certex logo

Kundeudtalelse

"Softwaren er meget letanvendelig og effektiv, og giver os god dokumentation i forhold til kunderne"

Med SOLIDWORKS udvikler Certex A/S stadigt mere komplekse løfte-løsninger på kortere tid. Nu går virksomheden efter at benytte CAD-softwaren til mere avanceret simulering.

3D CAD-pakker

Vælg det produkt, der passer til dig

SOLIDWORKS

3D CAD

STANDARD

SOLIDWORKS Standard sætter dig ualmindelig godt i gang. Pakken indeholder de nyeste komponenter, du kan have brug for i et 3D CAD system for at kunne designe, konstruere og dokumentere dine designs og produkter. Denne kraftfulde konstruktionssoftware er let at anvende og gør det muligt at fremstille parametriske konstruktioner, samlinger og produktionsklare 2D tegninger. Hurtigere! Derudover får du adgang til værktøjer, som kan generere komplicerede overfladebehandlinger, profil- og gitterkonstruktioner, samt til at udfolde tyndplader.

SOLIDWORKS

CAD

PREMIUM

SOLIDWORKS Premium er din sikre investering, som kombinerer alle funktionerne fra hhv. SOLIDWORKS Standard og SOLIDWORKS Professional. Du får yderst effektive værktøjer til simulering og designvalidering, samt en avanceret funktionalitet til føring af kabler og rør. Desuden har du nu mulighed for at analysere produktet i den funktion det skal bruges, samt finde og løse potentielle problemstillinger inden produktionen sættes i gang. På denne måde nedbringes antallet af prototyper og dine samlede omkostninger ved dyre garantireparationer.

SOLIDWORKS

CAD

PROFESSIONAL

Med SOLIDWORKS Professional får du langt mere end ”bare” et CAD-system. Denne udvidede pakke giver dig alle mulighederne fra SOLIDWORKS Standard med endnu flere værktøjer, der gør alle involverede medarbejderes hverdag mere effektiv. Maksimal designproduktivitet, dataadministration med PDM standard, fotorealistiske gengivelser med Visualize, en omfattende database med dele og komponenter, der løser rutineopgaver langt hurtigere, samt Toolbox-modulet, der i stor udstrækning indsætter standardkomponenter i SOLIDWORKS-konstruktioner. Disse er bare nogle af de ekstra fordele ved SOLIDWORKS Professional.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

SOLIDWORKS - tips & tricks

SOLIDWORKS Interconnect

SOLIDWORKS - tips & tricks

Strømlin dit design med SOLIDWORKS Flow Simulation

SOLIDWORKS - tips & tricks

SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD-program

Yderligere information

SOLIDWORKS 2021

forbedringer

SOLIDWORKS

3DEXPERIENCE

SOLIDWORKS

licensoversigt

Sparer tid og fjerner

fejl med 3D CAD

Hvilken 3D CAD 

pakke skal jeg tage?

Kom godt i gang

med CAD eller CAM

TECHNICAL MANAGER

Peder Skovlunden-Pedersen

Se flere videoer

Video
SOLIDWORKS Interconnect
SOLIDWORKS bruger
Video
SOLIDWORKS Flow Simulation
SOLIDWORKS bruger
Video
SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD
Vil du høre mere om mulighederne?

Vi står klar til at ringe til dig!

TECHNICAL MANAGER

Peder Skovlunden-Pedersen