Top 5 apps i 3DEXPERIENCE – se dem her

Michael P. Skytte
Application Engineer

Michael P. Skytte

Jeg håber, du kan bruge denne oversigt over top 5 apps i 3DEXPERIENCE. Har du spørgsmål? Kontakt os endelig, så vi kan besvare dem eller vise dig de apps i praksis.

3DEXPERIENCE (3DX) er din alt-i-én cloud løsning. Med de adskillige 3DEXPERIENCE apps kan du med interne og eksterne samarbejdspartnere hurtigere skabe innovation med intuitivt design, avanceret simulering, fremstilling, visualisering og produktlivscyklusstyring.

Det sker, fordi når I samarbejder i skyen, er al data altid fuldt tilgængeligt for dem, der har fået tildelt adgang.

Se 3DEXPERIENCE platformen og dets fordele her

Hvilke fordele er der ved 3DEXPERIENCE apps?

Der er apps til ethvert behov – de kan bl.a. bruges til at:

  • Styre vores workflow
  • Holde styr på vores daglige opgaver
  • Hjælpe os med vores beregninger

Fælles for alle apps er, at de står for en integreret tilgang til produktudvikling, der kan hjælpe med at reducere tid, omkostninger og fejl i enhver virksomhed.

Vores top 5: 3DEXPERIENCE apps

Der er rigtig mange apps at skulle forholde sig til, når man kommer ind på 3DEXPERIENCE-platformen. Det kan være uoverskueligt. Og er du i det hele taget i tvivl om hvilke fordele, der er ved en cloud løsning? Her er 5 gode grunde til at vælge en cloud løsning.

Derfor har vi udvalgt de 5 apps i 3DEXPERIENCE, som vi finder størst værdi i – både som ny og mere erfaren benytter af 3DX-platformen.


3DSwym

3dswym appen er meget relevant for 3dexperience brugere

3DSwym giver brugere mulighed for at interagere med hinanden, deltage i det bredere fællesskab, generere idéer og følge dem, mens de udvikler sig fra blot et forslag til en implementeret virkelighed.

3DSwym fremmer innovation ved at give medarbejdere mulighed for at generere og diskutere nye ideer og løsninger.

Formål: Samarbejde & vidensdeling

3DPlay

3dplay appen kan du i 3dexperience blandt andet bruge som visualiseringsværktøj

3DPlay er én af de bedre værktøjer at bruge på 3DEXPERIENCE-platformen.

Med 3DPlay-appen kan du og dine kollegaer dele 3D-modeller med hinanden og kommentere på dem. Brug også appen som visualiseringsværktøj, så det komplekse design kan inspiceres.

Formål: Forbedr kommunikationen omkring designs

Project Planner

hvis du er projektleder kan du med project planner-appen planlægge dine projekter med dine teams

Forbind dit team gennem en fleksibel tilgang til projektplanlægning, udførelse og overvågning.

Hav samtidig adgang til relevante 3D-modeller, dokumenter og projektdata. Med Collaborative Task-appen kan samtlige involverede parter se sine tasks.

Formål: Projektstyring & ledelse

Collaborative Lifecycle

Collaborative Lifecycle giver et centralt sted at styre, hvori vores workflow vores filer er, så vi ved, hvori processen vi befinder os. Administrér ændringer og variationer i hele produktets livscyklus.

Appen understøtter revision og versionering af dokumenter og data, hvilket gør det muligt at spore ændringer og bevare en historik over produktudviklingen.

Formål: Samarbejde, dokumentation & projektstyring

3DLean

3dlean er en app på 3dexperience

Med 3DLean kan du visualisere processer og data i form af diagrammer, flowcharts og 3D-modeller. 3DLean er tiltænkt brugere, der har øje for kontinuerlige forbedringer i deres forretningsprocesser.

Appen indeholder også værktøjer til at analysere data og måle resultater, hvilket hjælper med at evaluere effektiviteten af udviklingsprojekter.

Formål: 3D visualisering, kommunikation & samarbejde


Kom godt i gang med 3DEXPERIENCE i dag

Vi har udformet en onboarding af dig, der ønsker at bevæge dig ind på 3DEXPERIENCE-platformen. Måske du har spørgsmål og ønsker dem besvaret, eller du ønsker en slavisk gennemgang af, hvordan du hurtigst muligt kommer i gang?

Du kan som altid tage fat i os, hvis du for eksempel har spørgsmål eller ønsker en demo af 3DEXPERIENCE.

Relaterede nyheder