Radan

RADAN er verdens førende CAM software-leverandør til pladeindustrien.

RADAN produkter

RADAN er verdens førende CAM software-leverandør til pladeindustrien, og kan i kraft af sine 40 år på markedet tilbyde unikke produkter, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl. RADAN tilbyder en stor programpallette til programmering af: laserskære, revolverstanser, vandskære, flammeskære, plasmaskære og kantbukkere. RADAN indeholder helt unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP systemet og returnere information tilbage om status.

radbend_web
Radbend

Radbend er markedets førende løsning i offline programmering for kantpresser og pladebukning. Helt integreret med RADAN 3D, SOLIDWORKS og Autodesk Inventor giver Radbend fuld 3D-simulation af bukke processen.

combi_web
Radcombi

Radcombi er den perfekte løsning til kunder, der anvender både punch og profil teknologier. Denne fleksibilitet gør det muligt for kunderne at skifte fremstillingsprocesser let, og enkelt uden at skulle bruge tid på at flytte filer fra et program til et andet.

radprofile_web
Radprofile

Radprofile er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer laser, plasma, vandstråle og flamme-skæremaskiner, herunder også 5 akset.

radpunch_web
Radpunch

Radpunch er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer stansemaskiner.

radtube_web
Radtube
Radtube er et industri ledende CAD/CAM lasersystem indenfor multiakset og roterende skæremaskiner. Det er udviklet specifikt til rørskærings industrien. 
 
Peder
Thomas
Kim
Nils
Steffan_2

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.
Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.