Radan

RADAN er verdens førende CAM software-leverandør til pladeindustrien.

RADAN produkter

RADAN er verdens førende CAM software-leverandør til pladeindustrien, og kan i kraft af sine 40 år på markedet tilbyde unikke produkter, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl. RADAN tilbyder en stor programpallette til programmering af: laserskære, revolverstanser, vandskære, flammeskære, plasmaskære og kantbukkere. RADAN indeholder helt unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP systemet og returnere information tilbage om status.

Radbend

Radbend er markedets førende løsning i offline programmering for kantpresser og pladebukning. Helt integreret med RADAN, 3D, SOLIDWORKS og Autodesk Inventor giver Redbend fuld 3D-simulation af bukke processen.

Radcombi

Radcombi er den perfekte løsning til kunder, der anvender både punch og profil teknologier. Denne fleksibilitet gør det muligt for kunderne at skifte fremstillingsprocesser let og enkelt, uden at skulle bruge tid på at flytte filer fra et program til et andet.

Radprofile

Radprofile er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer laser-, plasma-, vandstråle- og flammeskæremaskiner, herunder også 5-akset.

Radpunch

Radpunch er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer stansemaskiner.

Portræt af Peder
Portræt at Thomas
Portræt af Kim
Portræt af Nils
Portræt af Steffan Juul Møller

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.