Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Support

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

Vi kommer fra din verden
Alle medarbejdere i supporten kommer med en baggrund fra produktionsverdenen, de har alle sammen enten selv stået ved maskinerne eller arbejdet med udviklingsprocesser, hvilket er afgørende for den support, vores kunder oplever. Vores erfaring med både software og brugen i praksis giver os en særlig indsigt i helt konkrete udfordringer. 

Som kunde mærker du forskellen, netop fordi dem, du møder i telefonen har indsigt i jeres overordnede udfordringer samt brugerens daglige arbejdsprocesser. 

Vores viden er din fremtid

Support & Viden omfatter også kurser og konsulentdage onsite. Samtidig er en stor del af det at være kunde hos Edge-Team også at blive en del af vores professionelle forum for CAD/CAM brugere, ETUX.

Vi ønsker at være med til at skabe udvikling og styrke processerne hos vores kunder, derfor har vi skabt dette ETUX koncept, hvor udgangspunktet er - Faglighed, udvikling og videndeling.
Vi vil gerne dele vores viden med vores kunder. Vi vil gerne give vores kunder de bedste forudsætninger for at udnytte deres software og dets muligheder fuldt ud. Det gør vi ved løbende at servicere vores kunder input, tips og tricks og invitere til webinars samt fyraftensmøder.

Det hjælper os også med at opretholde nogle gode kunderelationer. Vi opbygger en personlig kontakt, hvilket er betydningsfuld i den daglige support. Når kunderne ringer ind til os med udfordringer, er de ikke blot et nummer i rækken, vi kender dem. Jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre er vi også til at supportere dem.

Vores kurser, konsulentydelser og onsite projekter er med til at gøre vores kunder fortrolige med alle mulighederne i deres software. Jo bedre indsigt brugeren har i de muligheder softwaret giver ham, jo større udbytte får han - og vi får nogle rigtig tilfredse kunder. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 70 200 392 eller send en mail support@edge-team.com

TechTips: Lær de nyeste tips og tricks indenfor Edgecam og SOLIDWORKS

Vi kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips - vi kan slet ikke lade være. Og vi så vil gerne dele vores viden med jer. 
Så følg med på vores TechTips!

Artikel: Edge-Team er en del af nordens største CAM samarbejde

Vi er en del af et fællesskab med 30 eksperter i hele norden. En sammenslutning med et klart og stærkt fagligt fundament. Hvilket giver os de bedste rammer for at udvikle intelligensen i produktion...

Næste kurser

Edgecam Code Wizard
21. October 2019, Sorø
SOLIDWORKS elevseminar
22. October 2019, Odense
Edgecam Ultimate Milling
28. October 2019, Odense

Nyt fra bloggen

CUSTOMTOOLS User Event 2019
CT World 2019 Silkeborg Da en del af vores kunder bruger programmet CUSTOMTOOLS, som er et partnerprodukt til SOLIDWORKS. Vil vi gerne gøre opmærksom på, at der bliver afholdt et gratis brugerevent onsdag d. 2. oktober...

Kunderne siger

"Deltaget på gratis Customerday i PDM og på PDM bruger kursus: God forlængelse af den tidligere Customerday. På kurset får man lov til selv at afprøve PDM systemet, og får en god forståelse for, hvad det kan gøre for ens egen dagligdag.  "
Thomas Damgaard
Jual A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding