Kontakt os nu

Har du spørgsmål? Vi sidder klar!

Eller send en besked vi vil svare hurtigst muligt.

Kontakt os nu

Support

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

Vi kommer fra din verden
Alle medarbejdere i supporten kommer med en baggrund fra produktionsverdenen, de har alle sammen enten selv stået ved maskinerne eller arbejdet med udviklingsprocesser, hvilket er afgørende for den support, vores kunder oplever. Vores erfaring med både software og brugen i praksis giver os en særlig indsigt i helt konkrete udfordringer. 

Som kunde mærker du forskellen, netop fordi dem, du møder i telefonen har indsigt i jeres overordnede udfordringer samt brugerens daglige arbejdsprocesser. 

Vores viden er din fremtid

Support & Viden omfatter også kurser og konsulentdage onsite. Samtidig er en stor del af det at være kunde hos Edge-Team også at blive en del af vores professionelle forum for CAD/CAM brugere, ETUX.

Vi ønsker at være med til at skabe udvikling og styrke processerne hos vores kunder, derfor har vi skabt dette ETUX koncept, hvor udgangspunktet er - Faglighed, udvikling og videndeling.
Vi vil gerne dele vores viden med vores kunder. Vi vil gerne give vores kunder de bedste forudsætninger for at udnytte deres software og dets muligheder fuldt ud. Det gør vi ved løbende at servicere vores kunder input, tips og tricks og invitere til webinars samt fyraftensmøder.

Det hjælper os også med at opretholde nogle gode kunderelationer. Vi opbygger en personlig kontakt, hvilket er betydningsfuld i den daglige support. Når kunderne ringer ind til os med udfordringer, er de ikke blot et nummer i rækken, vi kender dem. Jo bedre vi kender vores kunder, jo bedre er vi også til at supportere dem.

Vores kurser, konsulentydelser og onsite projekter er med til at gøre vores kunder fortrolige med alle mulighederne i deres software. Jo bedre indsigt brugeren har i de muligheder softwaret giver ham, jo større udbytte får han - og vi får nogle rigtig tilfredse kunder. 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 70 200 392 eller send en mail support@edge-team.com

TechTips: Lær de nyeste tips og tricks indenfor Edgecam og SOLIDWORKS

Vi kommer løbende med input, inspiration og forkellige tips - vi kan slet ikke lade være. Og vi så vil gerne dele vores viden med jer. 
Så følg med på vores TechTips!

Artikel: Edge-Team er en del af nordens største CAM samarbejde

Vi er en del af et fællesskab med 30 eksperter i hele norden. En sammenslutning med et klart og stærkt fagligt fundament. Hvilket giver os de bedste rammer for at udvikle intelligensen i produktion...

Næste kurser

SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition)
07. October 2020, Sorø
Edgecam Advanced Turning
07. October 2020, Egå
Edgecam Essential Turning
12. October 2020, Sorø

Nyt fra bloggen

Hvis du arbejder med møbler eller interiør i træ - så er det oplagt at kigge nærmere på SWOOD
SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ SWOOD er fuldt implementeret i SolidWorks. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes...

Kunderne siger

"ETUX Q&A sessioner er den største årsag til jeg kommer på ETUX. Alt det der bliver skubbet til side i en travl hverdag, får jeg mulighed for at tage op på ETUX. "
Lasse Andreasen
LiqTech International A/S
Læs alle udtalelser
Tilmeld dig Edge-Teams nyhedsbrev Tilmeld

Nyhedsbrevs tilmelding