SWOOD

SWOOD effektiviserer processerne i dit arbejde med træ  – hele vejen fra idé til konstruktion til endelig fremstilling af det færdige træprodukt. CAD/CAM løsning og fuldt integreret med SOLIDWORKS.

Ønsker du at effektivisere træbearbejdningen?

SWOOD produkter

SWOOD er en stor konfigurator til udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ. Produktet tilbyder en komplet løsning, der er skræddersyet til branchens specifikke krav. Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere din arbejdsproces, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD CAM

Hav fuldstændig kontrol med CNC maskinen - fra 3-akset til 5-akset

SWOOD CAM behandler designinformation for at programmere dine CNC maskiner. Kør simuleringer, generér produktionsprogrammer og sikr en gnidningsløs produktion.

Send dine 3D designs direkte til CNC maskiner ved at generere maskinspecifikke programmer. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang det benyttes.

SWOOD Design

3D parametrisk designsoftware til at skabe skræddersyede træprojekter

SWOOD Design er en stor 3D konfigurator, som er fuldt implementeret i SOLIDWORKS. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag og skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS.

Efterfølgende kan det konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design.

I konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene mm.

SWOOD Nesting

Automatisk nesting med adskillige strategier indbygget

SWOOD Nesting er et tilføjelsesprogram til SWOOD CAM, der optimerer materialeudnyttelse, reducerer bearbejdningstider og skaber specifikke strategier for at sikre en uproblematisk nestingproces.

Optimér placeringen af emner på større plader – uden manuelt at skulle placere emnerne.

SWOOD Automation

Komplet automatisering fra design til produktion

SWOOD Center er en avanceret automatiseringsløsning, der forbinder ERP systemer og salgskonfiguratorer med SWOOD for at optimere træbearbejdningsprojekter.

SWOOD Center skaber bro mellem kundeordrer, SOLIDWORKS-design og produktionsdata ved effektivt at omdanne ordrer til detaljerede produktionsoplysninger.

SWOOD programeksempel

Swood Cam

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang panelet benyttes.

SWOOD programeksempel af swood design

Swood design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SOLIDWORKS. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design. I konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene og meget mere.

SWOOD nesting programeksempel

Swood Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden man manuelt skal placere emnerne.

Med SWOOD Får du en helhedsløsning fra design til konstruktion & TRÆbearbejdning

swood er din cad cam software til træ

Med SWOOD får du en software, der tilbyder en komplet løsning til design, konstruktion og træbearbejdning – og softwaren er fuldt integreret i SOLIDWORKS. Du kan se hvordan her.

Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere dine arbejdsprocesser, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

Det er en stor konfigurator, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejde med træbearbejdning. I denne video fortæller Nils om, hvad de største fordele ved at bruge produktet er. Samtidig viser og forklarer han, hvor nemt programmet er at bruge.

Kortere designcyklus

Forøget produktivitet

Fuld SOLIDWORKS-integration

Konkurrencemæssige fordele

Ønsker du flere informationer eller et tilbud?

Kontakt os om et uforpligtende tilbud på SWOOD

Fordele ved SWOOD

CAD og CAM i samme software

Simulering af processer

Kortere designcyklus

Automatisk tilpasning

Fuld integration i SOLIDWORKS

Prisangivelse

Undgå materialespild

Øget produktivitet

Vores support-team står klar
til at hjælpe dig!

Ring til os på

70 200 392

Portræt af Nils