Swood

SWOOD effektiviserer processerne i dit arbejde med træ 
– hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt

SWOOD produkter

SWOOD er en stor konfigurator til udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ. SWOOD tilbyder en komplet løsning, der er skræddersyet til branchens specifikke krav. Programmet er meget intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere din arbejdsproces, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

Swood Cam

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang panelet benyttes.

Swood design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SOLIDWORKS. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design. I konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene og meget mere.

Swood Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden man manuelt skal placere emnerne.

Portræt af Peder
Portræt at Thomas
Portræt af Kim
Portræt af Nils
Portræt af Steffan Juul Møller
Hans j況gen_EdgeTeam_Team
Havis_EdgeTeam_Team

Vores supportteam er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 15 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.