SWOOD

SWOOD effektiviserer processerne i dit arbejde med træ  – hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt

Ønsker du at effektivisere dine processer?

produkter

SWOOD er en stor konfigurator til udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ. Produktet tilbyder en komplet løsning, der er skræddersyet til branchens specifikke krav. Programmet er meget intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere din arbejdsproces, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD programeksempel

Swood Cam

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang panelet benyttes.

SWOOD programeksempel

Swood design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SOLIDWORKS. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design. I konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene og meget mere.

SWOOD nesting programeksempel

Swood Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden man manuelt skal placere emnerne.

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Kontakt os

Produkt

SWOOD

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ - hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt
SWOOD logo

Få en helhedsløsning fra design til konstruktion og bearbejdning

Med SWOOD får du en software, der tilbyder en komplet løsning til design, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ – fuldt integreret i SOLIDWORKS. Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere dine arbejdsprocesser, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

Det er en stor konfigurator, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejde med træ. I denne video fortæller Nils om, hvad de største fordele ved at bruge produktet er. Samtidig viser og forklarer han, hvor nemt programmer er at bruge. 

Fordelene

CAD og CAM i samme program

Simulering af processer

Kortere designcyklus

Automatisk tilpasning

Fuld integration i SOLIDWORKS

Prisangivning

Undgå materialespild

Øget produktivitet

Vores support-team er klar
til at hjælpe dig!

Ring til os på

70 200 392

CAM teamet, som er specialiseret i CAM software