Swood

SWOOD effektiviserer processerne i dit arbejde med træ
– hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt

SWOOD produkter

SWOOD er en stor konfigurator til udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ. SWOOD tilbyder en komplet løsning, der er skræddersyet til branchens specifikke krav. Programmet er meget intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere din arbejdsproces, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD programeksempel

Swood Cam

SWOOD CAM er fuldt implementeret i SOLIDWORKS, hvilket betyder, at alle ændringer i SOLIDWORKS automatisk opdateres i SWOOD CAM. Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang panelet benyttes.

SWOOD programeksempel

Swood design

SWOOD Design er en stor konfigurator, som er fuldt implementeret i SOLIDWORKS. Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design. I konfiguratoren er det også muligt at tilføje priser på delene og meget mere.

SWOOD nesting programeksempel

Swood Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden man manuelt skal placere emnerne.

Peder Skovlunden Pedersen
Rasmus Harvits
Hasse Dahl Sørensen
Kim Andersen
Stefan Møller
Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.