KOM GODT I GANG

Optimér din træbearbejdning

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ – hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt.

Effektivisér dine arbejdsprocesser i træbearbejdningen

Få en helhedsløsning fra design til konstruktion og bearbejdning

Med SWOOD får du en software, der tilbyder en komplet løsning til design, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ – fuldt integreret i SOLIDWORKS. Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere dine arbejdsprocesser, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD er en stor konfigurator, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejde med træ. I denne video fortæller Nils om, hvad de største fordele ved at bruge SWOOD er. Samtidig viser og forklarer han, hvor nemt programmer er at bruge.

Fordelene ved at vælge SWOOD

CAD og CAM i samme program

Kortere designcyklus

Fuld integration i Solidworks

Undgå materialespild

Simulering af processer

Automatisk tilpasning af elementer på produktet

Prisangivning

Øget produktivitet

Læs mere om SWOOD

Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende konfigureres og assembles til et møbel i SWOOD Design.

Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse, hver gang panelet benyttes.

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden at du manuelt skal placere emnerne.

Der er mange måder, du kan optimere din træbearbejdning på

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.