KOM GODT I GANG MED SWOOD

OPTIMÉR DIN TRÆBEARBEJDNING

Effektivisér processerne i din træbearbejdning - hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt

Effektivisér dine arbejdsprocesser i træbearbejdningen

swood er din cad cam software til træ

Få en helhedsløsning fra design til konstruktion og TRÆbearbejdning

Med SWOOD får du en software, der tilbyder en komplet løsning til design, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ – fuldt integreret i SOLIDWORKS. Programmet er enormt intuitivt og har funktioner, der hjælper dig med at optimere dine arbejdsprocesser, så du kan spare tid, mens du skaber komplekse designs.

SWOOD er en stor konfigurator, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejde med træ. I denne video fortæller Nils om, hvad de største fordele ved at bruge SWOOD er. Samtidig viser og forklarer han, hvor nemt programmer er at bruge.

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Kontakt os og hør mere om SWOOD

Produkt

SWOOD

Effektivisér processerne i dit arbejde med træ - hele vejen fra den første skitse til produktion af det færdige produkt

Forskellige programmer i SWOOD

SWOOD Design

Alt fra paneler, skruer, dyvler, beslag, skuffeskinner tegnes og assembles i SOLIDWORKS, og kan efterfølgende  assembles til et møbel i SWOOD Design.

SWOOD CAM

Når et panel fra SWOOD Design er programmeret, vil SWOOD CAM automatisk tilpasse sine baner ud fra panelets størrelse hver gang.

SWOOD Nesting

SWOOD Nesting optimerer placeringen af emner på større plader, så du undgår mest muligt materialespild, og uden at du manuelt skal placere emnerne.

Fordelene ved at vælge SWOOD til arbejdet med træbearbejdning

CAD og CAM i samme program

Simulering af processer

Kortere designcyklus

Automatisk tilpasning

Fuld integration i SOLIDWORKS

Prisangivning

Undgå materialespild

Øget produktivitet

Der er mange måder, du kan optimere din træbearbejdning på

På en travl arbejdsplads gælder det sommetider om at finde de små elementer i hverdagen, der kan lette presset og få det hele til at køre lidt hurtigere og mere flydende. Læs mere her.

SWOOD er en komplet løsning til jer, der arbejder med udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiør i træ. SWOOD er meget nemt og intuitivt at anvende.

SWOOD er en stor konfigurator til udvikling, konstruktion og bearbejdning af møbler og interiørs i træ. Se her, hvordan du nemt opretter dine dele i SWOOD.