Modtag pris på PRODUKTER & LØSNINGER

Din pris på vores produkter afhænger af licenstype, softwareløsning, kursus, eCademy kurser, serviceaftale osv.

- Få hjælp til at finde den rette løsning

Få en pris på din SOLIDWORKS løsning

Prisen på vores produkter afhænger af licenstype, softwareløsning, kursus, eCademy kurser, serviceaftale osv.

Bliv kontaktet omkring en god pris på SOLIDWORKS eller andre CAD/CAM-løsninger
af vores CAD eller CAM rådgivere


CAD-rådgiver Rasmus

rasmus giver tilbud på solidworks. kontakt ham og få et stærkt tilbud på din cad licens

Rasmus har med mange års erfaring med salg af tekniske løsninger opbygget en stor forretningsforståelse inden for dynamikkerne i udviklings- og produktionsvirksomheder.   


CAM-rådgiver Hasse

CAM sælger Hasse fra Edge-Team

Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Hasse kan bidrage med en masse erfaring og forståelse af vores kunders problemer med fræsning, da han har været stort set alt igennem, når det kommer til fræsning.


Få et godt tilbud på SOLIDWORKS lige nu af vores CAD rådgivere

Vi kører i øjeblikket en tidsbegrænset kampagne, hvor du kan få et særligt godt tilbud på SOLIDWORKS.

Er du ivrig efter at lave præcise 3D-tegninger og få endnu mere struktur over dine designs med de nye forbedringer af SOLIDWORKS?

Få et særligt tilbud på SOLIDWORKS og kom i gang med at optimere dine CAD-processer.


CAD-rådgiver Rasmus

rasmus giver tilbud på solidworks. kontakt ham og få et stærkt tilbud på din cad licens

Rasmus har med mange års erfaring med salg af tekniske løsninger opbygget en stor forretningsforståelse inden for dynamikkerne i udviklings- og produktionsvirksomheder.   


CAM-rådgiver Hasse

CAM sælger Hasse fra Edge-Team

Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Hasse kan bidrage med en masse erfaring og forståelse af vores kunders problemer med fræsning, da han har været stort set alt igennem, når det kommer til fræsning.

Vil du gerne læs mere om de nyeste funktioner i SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS logo

Pris på SOLIDWORKS

Din pris på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.
Den årlige opdateringsaftale følger licensens størrelse, og den dækker teknisk support og opgraderinger i et år. Der er også mulighed for både at købe eller leje din licens.

Ved køb (engangsbeløb) vil de tre licenstørrelser som udgangspunkt koste:

 • Ved køb koster SOLIDWORKS Standard kr. 47.250,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Professional kr. 59.063,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Premium kr. 78.360,- pr. licens

Vi har dog ofte kampagnetilbud, så du kan få sammensat en pakke til en god pris. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan selvfølgelig også komme på en serviceaftale, så du altid får den nyeste opdatering og kan få hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Prisen på supportaftalen afhænger af din licens.

*Priserne, der er oplyst, er ca. priser i 2023 og kan derfor blive indeksreguleret af SOLIDWORKS. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, hvis du ønsker at få oplyst en pris på SOLIDWORKS. Hos Edge-Team er det altid uforpligtende, og vi tager gerne en snak om dine muligheder.

Modtag den udvidede
prisliste med det samme

SOLIDWORKS pris FAQ

Din pris på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licensstørrelse du har behov for.

En SOLIDWORKS Standard licens koster 47.250,-

En SOLIDWORKS Professional licens koster 59.063,-

En SOLIDWORKS Premium licens koster 78.360,-

Download den fulde prisliste ovenfor for det fulde overblik over pris på SOLIDWORKS licenser og supportaftaler.

Ja! Det er muligt både at købe samt leje SOLIDWORKS licenser. Skal du for eksempel kun bruge SOLIDWORKS til et projekt i en begrænset periode, kan det måske bedst betale sig at leje en licens.

Ved leje på 3 måneder er din pris på SOLIDWORKS Standard licens 7.575,-

Ved leje på 12 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 25.500,-

Læs mere om muligheden for at leje en licens.

Som udgangspunkt kan du ikke få en SOLIDWORKS licens gratis. Der er dog nogle undtagelser:

 • Først og fremmest kan du få en gratis trial version af SOLIDWORKS. På den måde kan du teste programmet af og vurdere, om det er noget, du skal investere i.
 • Er du entreprenør eller i en startup, kan du måske få adgang til vores startup-program, hvor du både får adgang til SOLIDWORKS licenser samt teknisk support fra vores kompetente team.
 • Derudover kan du som studerende få adgang til en gratis SOLIDWORKS licens, hvis du går på en uddannelse, der har en aftale med SOLIDWORKS. 

Har du flere spørgsmål om din SOLIDWORKS pris?

Skal du eje eller leje?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst at købe de licenser, man har brug for. Men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel hvis SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode, eller hvis virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens – dette har naturligvis indvirkning på din pris på SOLIDWORKS, men der er fordele ved begge løsninger. Du kan læse vores blogindlæg om forskellene ved at eje og leje sin licens. Og du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.

Download den fulde prisliste i formularen ovenfor, hvor du kan sammenligne priser for eje og leje af SOLIDWORKS-licenser.

Kan du forskellen på Desktop & cloud-licenser?

SOLIDWORKS logo

Kom godt i gang med SOLIDWORKS

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med SOLIDWORKS.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på SOLIDWORKS. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser, så du kan blive stærkere i  SOLIDWORKS, uanset hvad dit nuværende niveau er.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?

Bliv en del af startup-programmet og få adgang til gratis licenser

Hvis du er entreprenør eller i gang med at starte din egen virksomhed kan du få gratis licenser til 3DEXPERIENCE Works. 

Som nystartet virksomhed kan det være svært at finde økonomien til at bringe sine innovative ideer til virkelighed – men med 3DEXPERIENCE Works for Startups kan du få adgang til licenser gratis, så du kan begynde at skabe vækst. Hos Edge-Team få du også mulighed for sparring og hjælp fra vores tekniske team.

3DEXPERIENCE Works gør det meget lettere for jer at samarbejde på tværs af virksomheden og med leverandører og partnere. Det bliver derfor meget nemmere at reducere time-to-market.

Hvor hurtigt er jeg up’n’running med et CAM-system?

Pris på en CAM-løsning

Prisen på et CAM-system  afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind. Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad ens målsætninger i virksomheden er, og hvordan man regner med at udvikle sig, samt hvilke erfaringer og kompetencer man har i sin virksomhed.

 • Hvor står virksomheden nu, og hvor vil I gerne hen?
 • Hvilke maskiner har I?
 • Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer? Og har de præferencer til dit valg af CAM-system?

Din pris på et CAM-system afhænger af dine behov, ønsker, ressourcer og planer – vi vil gerne hjælpe dig med at lave en behovsafdækning og sætte dig på rette kurs, så du kan tage en god beslutning for dig. 

Nedenfor kan du læse to konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan sammensættes for at afdække nogle specifikke behov, samt hvad disse CAM-løsninger koster.

Eksempel 1:

En helt simpel løsning med EDGECAM til 2-akset drejning eller 3-akset fræsning har en pris fra 39.999,- DKK (essential milling / turning).

Denne løsning egner sig til meget simpel bearbejdning, hvor du ikke skal køre avancerede cyklusser eller strategier. Selv med en simpel EDGECAM-løsning i denne prisklasse får du muligheden for meget hurtigere programmering og optimering af programmer, end det, du kan lave direkte på maskinen.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser – en postprocesser hertil koster 5.000,-.

Eksempel 2:

En stor pakke til de meget avancerede bearbejdningsmetoder, flere strategier, og brug af 5-akset simultan-bearbejdning koster 142.499,- DKK (advanced milling med 5-akset simultan-fræse modul).

I denne løsning er der ingen begrænsning for dine muligheder, og du kan dermed skabe de mest avancerede produkter.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser. Ønsker du at få opsat en postprocesser og at få on-site indkøring af os, kan det selvfølgelig tilkøbes – på den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne producere dine emner.

Skal vi opsætte en certificeret postprocessor hos dig?

Kom godt i gang med EDGECAM

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med EDGECAM.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på EDGECAM. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser. 

Modtag Certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKN.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Er du usikker på, om CAM er det rigtige for jer?

Vores CAM-ekspert, Hasse, kommer gerne ud og besøger dig til en uforpligtende samtale

Udfyld formularen her for at blive kontaktet. Så finder vi en dato, hvor Hasse kan komme på besøg hos dig.

Hasse er en af vores CAM-eksperter med stor erfaring fra industrien, hvor han selv har arbejdet. Han er uddannet industritekniker og har arbejdet en masse med fræsning, hvilket giver ham et godt indblik i de problemstillinger og muligheder, du kan have i din produktion.

Lige nu kan du booke Hasse til et uforpligtende besøg i din virksomhed, hvor han kan tage et kig på dine maskiner, samt høre om dine behov og ønsker, for at kunne sammensætte den helt rigtige CAM-løsning til dig.

Du kan også booke ham til en 30-minutters telefonsamtale, for en kortere gennemgang af dine muligheder.

Modtag pris på produkter & løsninger

Prisen på vores produkter afhænger af licenstype, softwareløsning, kursus, eCademy kurser, serviceaftale osv.

- Få hjælp til at finde den rette løsning

Bliv kontaktet omkring en pris
af vores CAD eller CAM rådgivere


CAD-rådgiver Rasmus

rasmus giver tilbud på solidworks. kontakt ham og få et stærkt tilbud på din cad licens

Rasmus har mangeårige erfaring med salg af tekniske løsninger opbygget en stor forretningsforståelse indenfor dynamikkerne i udviklings- og produktionsvirksomheder.   


CAM-rådgiver Hasse

CAM sælger Hasse fra Edge-Team

Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Hasse kan bidrage med en masse erfaring og forståelse af vores kunders problemer med fræsning, da han har været stort set alt igennem, når det kommer til fræsning.

Vil du gerne læs mere om de nyeste funktioner i SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS logo

Prisen på SOLIDWORKS

Prisen på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.
Den årlige opdateringsaftale følger licensens størrelse, og den dækker teknisk support og opgraderinger i et år. Der er også mulighed for både at købe eller leje din licens.

Ved køb (engangsbeløb) vil de tre licenstørrelser som udgangspunkt koste:

 • Ved køb koster SOLIDWORKS Standard kr. 47.250,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Professional kr. 59.063,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Premium kr. 78.360,- pr. licens

Vi har dog ofte kampagnetilbud, så du kan få sammensat en pakke til en god pris. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan selvfølgelig også komme på en serviceaftale, så du altid får den nyeste opdatering og kan få hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Prisen på supportaftalen afhænger af din licens.

*Priserne, der er oplyst, er ca. priser i 2023 og kan derfor blive indeksreguleret af SOLIDWORKS. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, hvis du ønsker at få oplyst en pris på SOLIDWORKS. Hos Edge-Team er det altid uforpligtende, og vi tager gerne en snak om dine muligheder.

Modtag den udvidede
prisliste med det samme

SOLIDWORKS priser FAQ

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licensstørrelse du har behov for.

En SOLIDWORKS Standard licens koster 47.250,-

En SOLIDWORKS Professional licens koster 59.063,-

En SOLIDWORKS Premium licens koster 78.360,-

Download den fulde prisliste ovenfor for det fulde overblik over priser på SOLIDWORKS licenser og supportaftaler.

Ja! Det er muligt både at købe samt leje SOLIDWORKS licenser. Skal du for eksempel kun bruge SOLIDWORKS til et projekt i en begrænset periode, kan det måske bedst betale sig at leje en licens.

Ved leje på 3 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 7.575,-

Ved leje på 12 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 25.500,-

Læs mere om muligheden for at leje en licens.

Som udgangspunkt kan du ikke få en SOLIDWORKS licens gratis. Der er dog nogle undtagelser.

 • Først og fremmest kan du få en gratis trial version af SOLIDWORKS. På den måde kan du teste programmet af og vurdere, om det er noget, du skal investere i.
 • Er du entreprenør eller i en startup, kan du måske få adgang til vores startup-program, hvor du både får adgang til SOLIDWORKS licenser samt teknisk support fra vores kompetente team.
 • Derudover kan du som studerende få adgang til en gratis SOLIDWORKS licens, hvis du går på en uddannelse, der har en aftale med SOLIDWORKS. 

Har du flere spørgsmål om SOLIDWORKS priserne?

Skal du eje eller leje?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst at købe de licenser, man har brug for. Men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel hvis SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode, eller hvis virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens. Du kan læse vores blogindlæg om forskellene ved at eje og leje sin licens. Og du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.

Download den fulde prisliste i formularen ovenfor, hvor du kan sammenligne priser for eje og leje af SOLIDWORKS-licenser.

Kan du forskellen på Desktop & cloud-licenser?

SOLIDWORKS logo

Kom godt i gang med SOLIDWORKS

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med SOLIDWORKS.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på SOLIDWORKS. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser, så du kan blive stærkere i  SOLIDWORKS, uanset hvad dit nuværende niveau er.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?

Bliv en del af startup-programmet og få adgang til gratis licenser

Hvis du er entreprenør eller i gang med at starte din egen virksomhed kan du få gratis licenser til 3DEXPERIENCE Works. 

Som nystartet virksomhed kan det være svært at finde økonomien til at bringe sine innovative ideer til virkelighed – men med 3DEXPERIENCE Works til Startups kan du få adgang til licenser gratis, så du kan begynde at skabe vækst. Hos Edge-Team få du også mulighed for sparring og hjælp fra vores tekniske team.

3DEXPERIENCE Works gør det meget lettere for jer at samarbejde på tværs af virksomheden og med leverandører og partnere. Det bliver derfor meget nemmere at reducere time-to-market.

Hvor hurtigt er jeg up’n’running med et CAM-system?

Prisen på en CAM-løsning

Prisen på et CAM-system  afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind. Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad ens målsætninger i virksomheden er, og hvordan man regner med at udvikle sig, samt hvilke erfaringer og kompetencer man har i sin virksomhed.

 • Hvor står virksomheden nu, og hvor vil I gerne hen?
 • Hvilke maskiner har I?
 • Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer? Og har de præferencer til dit valg af CAM-system?

Prisen på et CAM-system afhænger af dine behov, ønsker, ressourcer og planer – vi vil gerne hjælpe dig med at lave en behovsafdækning og sætte dig på rette kurs, så du kan tage en god beslutning for dig. 

Nedenfor kan du læse to konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan sammensættes for at afdække nogle specifikke behov, samt hvad disse CAM-løsninger koster.

Skal vi opsætte en certificeret postprocessor hos dig?

Eksempel 1:

En helt simpel løsning med EDGECAM til 2-akset drejning eller 3-akset fræsning kan laves fra 39.999,- DKK (essential milling / turning).

Denne løsning egner sig til meget simpel bearbejdning, hvor du ikke skal køre avancerede cyklusser eller strategier. Selv med en simpel EDGECAM-løsning i denne prisklasse får du muligheden for meget hurtigere programmering og optimering af programmer, end det, du kan lave direkte på maskinen.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser – en postprocesser hertil koster 5.000,-.

Eksempel 2:

En stor pakke til de meget avancerede bearbejdningsmetoder, flere strategier, og brug af 5-akset simultan-bearbejdning koster 142.499,- DKK (advanced milling med 5-akset simultan-fræse modul).

I denne løsning er der ingen begrænsning for dine muligheder, og du kan dermed skabe de mest avancerede produkter.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser. Ønsker du at få opsat en postprocesser og at få on-site indkøring af os, kan det selvfølgelig tilkøbes – på den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne producere dine emner.

Kom godt i gang med EDGECAM

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med EDGECAM.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på EDGECAM. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser. 

Modtag Certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKN.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Er du klar til at optimere produktionen med et CAM-system?

Vores CAM-ekspert, Hasse, kommer gerne ud og besøger dig til en uforpligtende samtale

Udfyld formularen her for at blive kontaktet. Så finder vi en dato, hvor Hasse kan komme på besøg hos dig.

Modtag pris på produkter

& løsninger

Prisen på vores produkter afhænger af licenstype, softwareløsning, kursus, eCademy kurser, serviceaftale osv.

- Få hjælp til at finde den rette løsning

Bliv kontaktet omkring en pris
af vores CAD eller CAM rådgivere


CAD-rådgiver Rasmus

rasmus giver tilbud på solidworks. kontakt ham og få et stærkt tilbud på din cad licens

Rasmus har mangeårige erfaring med salg af tekniske løsninger opbygget en stor forretningsforståelse indenfor dynamikkerne i udviklings- og produktionsvirksomheder.   


CAM-rådgiver Hasse

CAM sælger Hasse fra Edge-Team

Hasse er uddannet industritekniker og har en stærk faglig baggrund på talentspor. Hasse kan bidrage med en masse erfaring og forståelse af vores kunders problemer med fræsning, da han har været stort set alt igennem, når det kommer til fræsning.

Vil du gerne læs mere om de nyeste funktioner i SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS logo

Prisen på SOLIDWORKS

Prisen på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.
Den årlige opdateringsaftale følger licensens størrelse, og den dækker teknisk support og opgraderinger i et år. Der er også mulighed for både at købe eller leje din licens.

Ved køb (engangsbeløb) vil de tre licenstørrelser som udgangspunkt koste:

 • Ved køb koster SOLIDWORKS Standard kr. 47.250,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Professional kr. 59.063,- pr. licens
 • Ved køb koster SOLIDWORKS Premium kr. 78.360,- pr. licens

Vi har dog ofte kampagnetilbud, så du kan få sammensat en pakke til en god pris. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan selvfølgelig også komme på en serviceaftale, så du altid får den nyeste opdatering og kan få hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Prisen på supportaftalen afhænger af din licens.

*Priserne, der er oplyst, er ca. priser i 2022 og kan derfor blive indeksreguleret af SOLIDWORKS. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, hvis du ønsker at få oplyst en pris på SOLIDWORKS. Hos Edge-Team er det altid uforpligtende, og vi tager gerne en snak om dine muligheder.

Modtag den udvidede
prisliste med det samme

SOLIDWORKS priser FAQ

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licensstørrelse du har behov for.

En SOLIDWORKS Standard licens koster 47.250,-

En SOLIDWORKS Professional licens koster 59.063,-

En SOLIDWORKS Premium licens koster 78.360,-

Download den fulde prisliste ovenfor for det fulde overblik over priser på SOLIDWORKS licenser og supportaftaler.

Ja! Det er muligt både at købe samt leje SOLIDWORKS licenser. Skal du for eksempel kun bruge SOLIDWORKS til et projekt i en begrænset periode, kan det måske bedst betale sig at leje en licens.

Ved leje på 3 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 7.575,-

Ved leje på 12 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 25.500,-

Læs mere om muligheden for at leje en licens.

Som udgangspunkt kan du ikke få en SOLIDWORKS licens gratis. Der er dog nogle undtagelser.

 • Først og fremmest kan du få en gratis trial version af SOLIDWORKS. På den måde kan du teste programmet af og vurdere, om det er noget, du skal investere i.
 • Er du entreprenør eller i en startup, kan du måske få adgang til vores startup-program, hvor du både får adgang til SOLIDWORKS licenser samt teknisk support fra vores kompetente team.
 • Derudover kan du som studerende få adgang til en gratis SOLIDWORKS licens, hvis du går på en uddannelse, der har en aftale med SOLIDWORKS. 

Har du flere spørgsmål om SOLIDWORKS priserne?

Skal du eje eller leje?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst at købe de licenser, man har brug for. Men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel hvis SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode, eller hvis virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens. Du kan læse vores blogindlæg om forskellene ved at eje og leje sin licens. Og du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.

Download den fulde prisliste i formularen ovenfor, hvor du kan sammenligne priser for eje og leje af SOLIDWORKS-licenser.

Hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?

SOLIDWORKS logo

Kom godt i gang med SOLIDWORKS

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med SOLIDWORKS.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på SOLIDWORKS. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser, så du kan blive stærkere i  SOLIDWORKS, uanset hvad dit nuværende niveau er.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Kan du forskellen på Desktop & cloud-licenser?

SOLIDWORKS logo

Bliv en del af startup-programmet og få adgang til gratis licenser

Hvis du er entreprenør eller i gang med at starte din egen virksomhed kan du få gratis licenser til 3DEXPERIENCE Works. 

Som nystartet virksomhed kan det være svært at finde økonomien til at bringe sine innovative ideer til virkelighed – men med 3DEXPERIENCE Works til Startups kan du få adgang til licenser gratis, så du kan begynde at skabe vækst. Hos Edge-Team få du også mulighed for sparring og hjælp fra vores tekniske team.

3DEXPERIENCE Works gør det meget lettere for jer at samarbejde på tværs af virksomheden og med leverandører og partnere. Det bliver derfor meget nemmere at reducere time-to-market.

Hvor hurtigt er jeg up’n’running med et CAM-system?

SOLIDWORKS logo

Prisen på en CAM-løsning

Prisen på et CAM-system  afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind. Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad ens målsætninger i virksomheden er, og hvordan man regner med at udvikle sig, samt hvilke erfaringer og kompetencer man har i sin virksomhed.

 • Hvor står virksomheden nu, og hvor vil I gerne hen?
 • Hvilke maskiner har I?
 • Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer? Og har de præferencer til dit valg af CAM-system?

Prisen på et CAM-system afhænger af dine behov, ønsker, ressourcer og planer – vi vil gerne hjælpe dig med at lave en behovsafdækning og sætte dig på rette kurs, så du kan tage en god beslutning for dig. 

Nedenfor kan du læse to konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan sammensættes for at afdække nogle specifikke behov, samt hvad disse CAM-løsninger koster.

Eksempel 1:

En helt simpel løsning med EDGECAM til 2-akset drejning eller 3-akset fræsning kan laves fra 39.999,- DKK (essential milling / turning).

Denne løsning egner sig til meget simpel bearbejdning, hvor du ikke skal køre avancerede cyklusser eller strategier. Selv med en simpel EDGECAM-løsning i denne prisklasse får du muligheden for meget hurtigere programmering og optimering af programmer, end det, du kan lave direkte på maskinen.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser – en postprocesser hertil koster 5.000,-.

Eksempel 2:

En stor pakke til de meget avancerede bearbejdningsmetoder, flere strategier, og brug af 5-akset simultan-bearbejdning koster 142.499,- DKK (advanced milling med 5-akset simultan-fræse modul).

I denne løsning er der ingen begrænsning for dine muligheder, og du kan dermed skabe de mest avancerede produkter.

Til denne pris får du kun software og ingen postprocesser. Ønsker du at få opsat en postprocesser og at få on-site indkøring af os, kan det selvfølgelig tilkøbes – på den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne producere dine emner.

Skal vi opsætte en certificeret postprocessor hos dig?

Kom godt i gang med EDGECAM

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med EDGECAM.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på EDGECAM. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser. 

Modtag Certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKN.

 • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
 • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Er du klar til at optimere produktionen med et CAM-system?

Vores CAM-ekspert, Hasse, kommer gerne ud og besøger dig til en uforpligtende samtale

Udfyld formularen her for at blive kontaktet. Så finder vi en dato, hvor Hasse kan komme på besøg hos dig.