HVAD KOSTER SOLIDWORKS?

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.

SOLIDWORKS logo

Prisen på SOLIDWORKS

Prisen på SOLIDWORKS afhænger naturligvis af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes.
Den årlige opdateringsaftale følger licensens størrelse, og den dækker teknisk support og opgraderinger i et år. Der er også mulighed for både at købe eller leje din licens.

Ved køb (engangsbeløb) vil de tre licenstørrelser som udgangspunkt koste:

  • Ved køb koster SOLIDWORKS Standard kr. 47.250,- pr. licens
  • Ved køb koster SOLIDWORKS Professional kr. 59.063,- pr. licens
  • Ved køb koster SOLIDWORKS Premium kr. 78.360,- pr. licens

Vi har dog ofte kampagnetilbud, så du kan få sammensat en pakke til en god pris. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Du kan selvfølgelig også komme på en serviceaftale, så du altid får den nyeste opdatering og kan få hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Prisen på supportaftalen afhænger af din licens.

*Priserne, der er oplyst, er ca. priser i 2022 og kan derfor blive indeksreguleret af SOLIDWORKS. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, hvis du ønsker at få oplyst en pris på SOLIDWORKS. Hos Edge-Team er det altid uforpligtende, og vi tager gerne en snak om dine muligheder.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og
få den udvidede prisliste med det samme

SOLIDWORKS priser FAQ

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licensstørrelse du har behov for.

En SOLIDWORKS Standard licens koster 47.250,-

En SOLIDWORKS Professional licens koster 59.063,-

En SOLIDWORKS Premium licens koster 78.360,-

Download den fulde prisliste ovenfor for det fulde overblik over priser på SOLIDWORKS licenser og supportaftaler.

Ja! Det er muligt både at købe samt leje SOLIDWORKS licenser. Skal du for eksempel kun bruge SOLIDWORKS til et projekt i en begrænset periode, kan det måske bedst betale sig at leje en licens.

Ved leje på 3 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 7.575,-

Ved leje på 12 måneder koster en SOLIDWORKS Standard licens 25.500,-

Læs mere om muligheden for at leje en licens.

Som udgangspunkt kan du ikke få en SOLIDWORKS licens gratis. Der er dog nogle undtagelser.

  • Først og fremmest kan du få en gratis trial version af SOLIDWORKS. På den måde kan du teste programmet af og vurdere, om det er noget, du skal investere i.
  • Er du entreprenør eller i en startup, kan du måske få adgang til vores startup-program, hvor du både får adgang til SOLIDWORKS licenser samt teknisk support fra vores kompetente team.
  • Derudover kan du som studerende få adgang til en gratis SOLIDWORKS licens, hvis du går på en uddannelse, der har en aftale med SOLIDWORKS. 

Har du flere spørgsmål om SOLIDWORKS priserne?

Skal du eje eller leje?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst at købe de licenser, man har brug for. Men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel hvis SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode, eller hvis virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens. Du kan læse vores blogindlæg om forskellene ved at eje og leje sin licens. Og du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om dine muligheder.

Download den fulde prisliste i formularen ovenfor, hvor du kan sammenligne priser for eje og leje af SOLIDWORKS-licenser.

SOLIDWORKS logo

Kom godt i gang med SOLIDWORKS

På vores on-boarding side finder du en masse vejledning og hjælp til at  komme i gang med SOLIDWORKS.

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på SOLIDWORKS. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring. Vi har et stort udvalg af kurser, så du kan blive stærkere i  SOLIDWORKS, uanset hvad dit nuværende niveau er.

  • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
  • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Vi skræddersyer også kurser efter netop dine behov.

Der er mange måder at sammensætte en softwareløsning og opstartspakke på. Så tag fat i os, så vi kan lave et tilbud til dig.

Bliv en del af startup-programmet og få adgang til gratis licenser

Hvis du er entreprenør eller i gang med at starte din egen virksomhed kan du få gratis licenser til 3DEXPERIENCE Works. 

Som nystartet virksomhed kan det være svært at finde økonomien til at bringe sine innovative ideer til virkelighed – men med 3DEXPERIENCE Works til Startups kan du få adgang til licenser gratis, så du kan begynde at skabe vækst. Hos Edge-Team få du også mulighed for sparring og hjælp fra vores tekniske team.

3DEXPERIENCE Works gør det meget lettere for jer at samarbejde på tværs af virksomheden og med leverandører og partnere. Det bliver derfor meget nemmere at reducere time-to-market.