ESPRIT EDGE

Få præcis programmering, simulering og kontrol af CNC maskiners bearbejdningsprocesser inden for forskellige metoder som fræsning, drejning og additiv fremstilling - med ESPRIT EDGE

Kontakt os på tlf. 70 200 392.

ESPRIT EDGE

Få præcis programmering, simulering og kontrol af CNC maskiners bearbejdningsprocesser inden for forskellige metoder som fræsning, drejning og additiv fremstilling - med ESPRIT EDGE​

Kontakt os på tlf. 70 200 392.

ESPRIT EDGE produkter

ESPRIT EDGE tilbyder en bred vifte af avancerede funktioner og værktøjer inden for CAM. Produkterne er designet til at forbedre og optimere bearbejdningsprocessen på CNC maskiner og understøtte forskellige bearbejdningsmetoder såsom fræsning og drejning.

3-akset bearbejdning

Med 3-akset bearbejdning i ESPRIT EDGE bevæger CNC maskinen et skæreværktøj langs tre forskellige akser (X, Y og Z) for at fjerne materiale fra en arbejdsdel. Denne metode bruges til at fremstille emner med forskellige former og detaljer.

5-akset bearbejdning

Med 5-akset bearbejdning i ESPRIT EDGE bevæger CNC maskinen et skæreværktøj langs fem forskellige akser samtidigt for at fjerne materiale fra en arbejdsdel. Det giver mulighed for at bearbejde emner med komplekse overflader, som ikke let kan opnås med traditionel 3-akset bearbejdning.

ESPRIT EDGE Milling

Brug fræsning til at fjerne materiale fra en arbejdsdel. Opnå de ønskede resultater inden for emnebearbejdning ved at fjerne materiale og skabe komplekse former og overflader.

ESPRIT EDGE Mill/Turn

Understøt kombineret fræsning og drejning i en enkelt bearbejdningsoperation. Med denne avancerede bearbejdningsmetode kan du bearbejde emner med komplekse overflader, der kræver både drejning og fræsning.

High-Speed Machining

Med High-Speed Machining bruger CNC maskiner højere rotationshastigheder og avancerede strategier for at fjerne materiale fra en arbejdsdel med større hastighed og præcision. Få maksimeret produktionshastigheden og effektiviteten uden at gå på kompromis med kvaliteten.

3-akset bearbejdning

Med 3-akset bearbejdning i ESPRIT EDGE bevæger CNC-maskinen et skæreværktøj langs tre forskellige akser (X, Y og Z) for at fjerne materiale fra en arbejdsdel. Denne metode bruges til at fremstille emner med forskellige former og detaljer.

5-akset bearbejdning

Med 5-akset bearbejdning i ESPRIT EDGE bevæger CNC-maskinen et skæreværktøj langs fem forskellige akser samtidigt for at fjerne materiale fra en arbejdsdel. Det giver mulighed for at bearbejde emner med komplekse overflader, som ikke let kan opnås med traditionel 3-akset bearbejdning.

ESPRIT EDGE Turning

Optimér drejningsbearbejdning på CNC-drejebænke. Opnå de ønskede resultater inden for drejning af emner med præcis programmering, simulering og kontrol af bearbejdningen.

High-Speed Turning

Maksimér produktionshastighed og effektivitet inden for drejningsbearbejdning. High Speed Turning kombinerer avancerede strategier, simulation og optimering for at opnå nøjagtige og pålidelige resultater ved brug af højere hastigheder.

ESPRIT EDGE Mill/Turn

Understøt kombineret fræsning og drejning i en enkelt bearbejdningsoperation. Med denne avancerede bearbejdningsmetode kan du bearbejde emner med komplekse overflader, der kræver både drejning og fræsning.

Additive PBF

Processen med Additive Powder Bed Fusion (PBF) involverer opbygning af et tredimensionelt objekt ved at smelte pulvermateriale lag for lag i henhold til det design, der er oprettet i en CAD-software. CAD-designet er grundlaget for additiv fremstilling ved hjælp af “Additive Powder Bed Fusion” i ESPRIT EDGE.

ESPRIT EDGE Mill/Turn

Understøt kombineret fræsning og drejning i en enkelt bearbejdningsoperation. Med denne avancerede bearbejdningsmetode kan du bearbejde emner med komplekse overflader, der kræver både drejning og fræsning.

High-Speed Machining

Med High-Speed Machining bruger CNC maskiner højere rotationshastigheder og avancerede strategier for at fjerne materiale fra en arbejdsdel med større hastighed og præcision. Få maksimeret produktionshastigheden og effektiviteten uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Additive DED

Benyt en avanceret teknologi inden for additiv fremstilling, hvor materialer deponeres lagvis ved hjælp af en energikilde som fx en laser eller en elektronstråle. Opbyg komplekse og specialiserede komponenter med høj præcision og materialeeffektivitet.

ESPRIT EDGE Probing

Mål og kontrollér dine emner og dimensioner, opdag positioner og udfør kvalitetskontrol under hele bearbejdningsprocessen ved hjælp af probing-teknologi på CNC maskiner.

Wire EDM

Med Wire EDM bruger du elektrisk afladning til at fjerne materiale fra en arbejdsdel og opnå høj præcision og komplekse former – alt sammen ved hjælp af EDM-trådteknologi.

Oplev ESPRIT EDGE

Se de fede funktioner i ESPRIT EDGE på blot 2 minutter i denne video

HVAD ER ESPRIT EDGE?

ESPRIT EDGE-softwaren er en avanceret softwareløsning inden for produktions- og bearbejdningsindustrien. Optimér og styrk produktionsprocesserne, herunder CNC-maskinbearbejdning, metalbearbejdning og produktion af komplekse dele.
Det er en CAM løsning, der især henvender sig til mere krævende og avancerede bearbejdningsprocesser.

ESPRIT EDGE tilbyder funktioner som automatisk værktøjsvalg, kollisionsdetektion og optimering af bearbejdningsstrategier for at opnå den bedst mulige kvalitet og effektivitet i produktionsprocessen.

Fremhævede features i ESPRIT EDGE

Optimering af avancerede CNC-bearbejdningsprocesser

ESPRIT EDGE har som CAM software fokus på at optimere komplekse og avancerede bearbejdningsprocesser. Samtidig sørger softwaren for at forbedre produktionsresultaterne inden for forskellige områder af produktions- og bearbejdningsindustrien. 

Disse funktioner er udviklet med henblik på at øge nøjagtigheden, effektiviteten og kvaliteten af bearbejdningen. Vi har fremhævet nogle konkrete funktioner ved ESPRIT EDGE, som er vist nedenfor.

Du kan få et indblik i alle funktioner i ESPRIT EDGE-porteføljen her.

Features - Esprit Edge

Accurate Cycle Time

Den nøjagtige beregning af cyklustiden er værdifuld i produktionsindustrien, da det hjælper med at planlægge og optimere produktionsplaner, forudsige leveringstider og ressourcebehov samt identificere eventuelle flaskehalse i bearbejdningsprocessen.

accurate cycle time i esprit edge
Features - Esprit Edge

Setup Change Automation

Automatiseringen af processen ved ændring af opsætningen på en CNC-maskine mellem forskellige bearbejdningsopgaver. Automatisering af de skift, der kræves for at tilpasse maskinen til bearbejdningsmetoder, værktøjer eller emner.

setup change automation i esprit edge
Features - Esprit Edge

Chamfering and Deburring

Processen med at tilføje skrå kanter (chamfers) og fjerne uønskede skarpe kanter (deburring) på bearbejdede emner. Disse processer er afgørende for at forbedre både æstetik, funktionalitet og sikkerhed af de færdige produkter efter bearbejdning.

chamfering and deburring i esprit edge

ESPRIT EDGE i produktionen

ESPRIT EDGE-softwaren kan benyttes på flere måder i produktionen med henblik på at forbedre effektiviteten, nøjagtigheden og kvaliteten af bearbejdningsprocessen.

I produktionen kan det for eksempel være ved at hjælpe med at optimere processen fra programmering til udførelse.

Softwaren bidrager til at minimere fejl, reducere nedetid og spild, øge produktionshastigheden og sikre højere kvalitet i bearbejdningsresultaterne.

VIDEO af Features - ESPRIT EDGE

Setup Change Automation

Setup Change Automation i ESPRIT EDGE forenkler det samlede programmeringsworkflow og leverer væsentlige funktioner til understøttelse af værktøjsudskiftning, vending af emnet på fræsere og drejebænke samt mere komplekse scenarier.

VIDEO af features - ESPRIT EDGE

5 Axis Deburring

Afrund nemt alle kanter på en part med ESPRIT EDGE’s nye 5-aksede afrundingsløsning. 5 Axis Deburring resulterer i en forbedret kvalitet af emnet direkte fra CNC maskinen. Det kan eliminere behovet for en ekstra manuel afrundingsoperation.

HVAD KOSTER ESPRIT-EDGE?

Prisen på et CAM system afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind.

Få en uforpligtende samtale med en CAM tekniker:

Vil du have besøg af en CAM-ekspert, der kigger på dine maskiner og hører lidt om, hvilke ideer og behov du har?

Et CAM-system er en stor investering – både rent økonomisk, men også andre ressourcer skal tænkes ind – og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at tage den helt rigtige beslutning.

Vores dygtige CAM-tekniker, Hasse, vil derfor gerne komme og tage en snak med dig om dine ønsker, produkter og maskiner, for at kunne give dig den helt rigtige anbefaling. Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

Skal jeg vælge EDGECAM eller ESPRIT EDGE?

Der er styrker og svagheder ved hver CAM software. Se videoerne nedenfor, og find ud af, om det er ESPRIT EDGE eller EDGECAM, der opfylder dine behov i produktionen.

ESPRIT EDGE

Få et indblik i ESPRIT EDGE-funktionerne

EDGECAM

Få et indblik i EDGECAM-funktionerne

Hvornår er ESPRIT EDGE den rigtige CAM løsning for dig?

 1. Komplet CAM løsning: ESPRIT EDGE softwaren er kendt for at være en omfattende CAM løsning, der dækker en bred vifte af maskinbearbejdningsbehov.

 2. Multi-Axis support: ESPRIT EDGE har robust støtte til multiakse-bearbejdning. Det gør softwaren velegnet til komplekse og avancerede bearbejdningsopgaver.

 3. Høj præcision: ESPRIT EDGE er også kendt for at levere høj præcision og nøjagtighed i bearbejdningsprocessen.

Nogle brugere oplever, at ESPRIT EDGE kan have en stejl indlæringskurve. Implementeringen kan derfor kræve mere tid og flere ressourcer.
Heldigvis afholder vi hos Edge-Team både basale og avancerede CAM kurser, der giver jer de bedste forudsætninger for at komme godt i gang.
 

I videoen kan du se, hvilken værdi ESPRIT EDGE kan levere.

Hvornår er EDGECAM den rigtige CAM løsning for dig?

 1. Brugervenlighed: EDGECAM bliver ofte rost for sin brugervenlige grænseflade. Det gør det lettere for brugerne at lære og implementere.

 2. Procesautomatisering: EDGECAM har funktioner til automatisk procesgenerering, hvilket kan øge produktiviteten og spare tid.

 3. Budgetvenlig: I sammenligning med fx ESPRIT EDGE kan EDGECAM være mere prisoverkommelig. Derfor kan det være den bedste løsning for nye virksomheder.

 4. Stærk 2D- og 3D-bearbejdning: EDGECAM er stærk inden for både 2D- og 3D-bearbejdningsområder og har værktøjer til at håndtere en bred vifte af bearbejdningsbehov.

Mens EDGECAM er en fantastisk løsning, kan det muligvis ikke være lige så velegnet til ekstremt komplekse bearbejdningsopgaver som ESPRIT EDGE.
 
Her har ESPRIT EDGE nogle specialfunktioner, som gør det til et perfekt valg ved komplekse bearbejdningsprocesser.
 

I videoen kan du se, hvilken værdi EDGECAM kan levere.

Hvornår er ESPRIT EDGE den rigtige CAM løsning for dig?

 1. Komplet CAM løsning: ESPRIT EDGE softwaren er kendt for at være en omfattende CAM løsning, der dækker en bred vifte af maskinbearbejdningsbehov.

 2. Multi-Axis support: ESPRIT EDGE har robust støtte til multiakse-bearbejdning. Det gør softwaren velegnet til komplekse og avancerede bearbejdningsopgaver.

 3. Høj præcision: ESPRIT EDGE er også kendt for at levere høj præcision og nøjagtighed i bearbejdningsprocessen.

Nogle brugere oplever, at ESPRIT EDGE kan have en stejl indlæringskurve. Implementeringen kan derfor kræve mere tid og flere ressourcer.
Heldigvis afholder vi hos Edge-Team både basale og avancerede CAM kurser, der giver jer de bedste forudsætninger for at komme godt i gang.
 

I videoen kan du se, hvilken værdi ESPRIT EDGE kan levere.

Hvornår er EDGECAM den rigtige CAM løsning for dig?

 1. Brugervenlighed: EDGECAM bliver ofte rost for sin brugervenlige grænseflade. Det gør det lettere for brugerne at lære og implementere.

 2. Procesautomatisering: EDGECAM har funktioner til automatisk procesgenerering, hvilket kan øge produktiviteten og spare tid.

 3. Budgetvenlig: I sammenligning med fx ESPRIT EDGE kan EDGECAM være mere prisoverkommelig. Derfor kan det være den bedste løsning for nye virksomheder.

 4. Stærk 2D- og 3D-bearbejdning: EDGECAM er stærk inden for både 2D- og 3D-bearbejdningsområder og har værktøjer til at håndtere en bred vifte af bearbejdningsbehov.

Mens EDGECAM er en fantastisk løsning, kan det muligvis ikke være lige så velegnet til ekstremt komplekse bearbejdningsopgaver som ESPRIT EDGE.
 
Her har ESPRIT EDGE nogle specialfunktioner, som gør det til et perfekt valg ved komplekse bearbejdningsprocesser.
 

I videoen kan du se, hvilken værdi EDGECAM kan levere.

Har du brug for sparring til at finde din CAM software?

Det kan være vanskeligt at vurdere, hvilken CAM løsning, der skal investeres i. Der er styrker og svagheder ved begge løsninger, som vi hos Edge-Team tilbyder.

Med et team af kompetente og yderst erfarne CAM-specialister kan vi vejlede dig til, hvilken CAM løsning, der vil kunne skabe mest værdi i jeres produktion. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til softwaren.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED ESPRIT EDGE

Hos Edge-Team har vi gennem årene opbygget en stor viden og forståelse af virksomheders brug af CAM systemer, heriblandt EDGECAM.

Vi har derfor samlet en række ressourcer, du kan bruge, når du skal i gang med at arbejde i produktet. Du kan læse mere om dem herunder. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvad ESPRIT EDGE kan tilbyde, eller hvordan du kommer hurtigst i gang, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores erfarne teknikere tager imod dine spørgsmål.

Kom hurtigt i gang med ESPRIT EDGE

Vi kan hjælpe dig godt i gang og sørge for, at du får de nødvendige kvalifikationer til at programmere i programmet. Vi har en stor vidensbank af blogindlæg, videoer, webinarer, kurser og konsulentydelser.

Og så får kunder på en service- og supportaftale selvfølgelig personlig og hjælpsom support, når der opstår problemer.

Hvor hurtigt kan du komme i gang med ESPRIT EDGE?

Du kan faktisk komme meget hurtigt i gang med arbejdet – selv hvis du slet ikke har noget tidligere erfaring med et CAM system. Hør vores CAM-tekniker fortælle mere om, hvordan du kan lære at bearbejde i produktet på blot et par dage!

Kom godt i gang med ESPRIT EDGE

Vi kan hjælpe dig godt i gang og sørge for, at du får de nødvendige kvalifikationer til at programmere i programmet. Vi har en stor vidensbank af blogindlæg, videoer, webinarer, kurser og konsulentydelser.

Og så får kunder på en service- og supportaftale selvfølgelig personlig og hjælpsom support, når der opstår problemer.

Hvor hurtigt kan du komme i gang med ESPRIT EDGE?

Du kan faktisk komme meget hurtigt i gang med arbejdet – selv hvis du slet ikke har noget tidligere erfaring med et CAM system. Hør vores CAM-tekniker fortælle mere om, hvordan du kan lære at bearbejde i produktet på blot et par dage!

Er du helt ny i EDGECAM-verden, kan du med fordel tage et kig på vores “kom godt i gang” side. Her finder du information om installation og hjælpemidler, samt et link til vores YouTube-kanal fyldt med tips og tricks.
Du kan også komme på CAM-kurser hos os. Vi har Essential Milling og Essential Turning kurser, samt kurser i Advanced 5 Axis Simultaneous Milling, og hvis du søger noget helt bestemt, kan vi skræddersy et kursus til dig og dine kollegaer.
Vores YouTube-kanal er fyldt med TechTip videoer, hvor vi forklarer en masse om EDGECAM, viser programmets features og demonstrerer, hvordan du kan arbejde effektivt med CAM.
For at give dig et indblik i nye features, gode tips og tricks, eller bare for at nørde lidt, afholder vi gratis webinarer. Siden opdateres løbende med nye webinarer, og du kan også finde nogle webinarer on-demand.