ncsimul

Få optimeret og udviklet dine processer og workflows i din virksomhed med udgangspunkt i en mere effektiv produktudvikling og produktion

Optimér din produktion med effektiv simulering af G-koder

Simulér din produktion inden du starter maskinen

Med det rigtige værktøj kan du simulere dine programmer, allerede inden du starter CNC-maskinen. På den måde bliver du fri for dyre kollisioner i produktionen.

Det værktøj er NCSIMUL, der med 20 års udvikling er det mest kraftfulde og brugervenlige simulerings-program på markedet. NCSIMUL er en vigtig del af industri 4.0, hvor et af kravene siger, at der skal være en såkaldt “digital tvilling”. Det betyder, at der er en digital kopi af maskinen. På denne måde er det muligt at simulere programmerne, inden du trykker på startknappen.

NCSIMUL

Hvorfor bør du vælge NCSIMUL?

NCSIMUL er en CNC-simuleringssoftware, der styrer hele bearbejdningsprocessen fra NC-programmet til den bearbejdede del. Programmet optimerer, verificerer og simulerer g-koder, og det betyder, at man med en enkel simulering er på forkant i sin produktion. Softwaren håndterer alt, der er relateret til fræsning, boring og drejning fra en simpel 3-akset bearbejdning til avancerede flerkanalsmaskiner.

Softwaren er 100% præcis i modsætning til CAM delen. Det vil sige, at man kan undgå kollisioner med værktøj og selve produktet. Derudover kan NCSIMUL også simulere macros.

Yderligere fordele ved NCSIMUL er DNC-programstyringen, realtidsovervågning af maskiner og offentliggørelse af teknisk indhold, der hjælper brugerne med bedre at styre og forbedre produktionseffektiviteten. NCSIMUL kan simulere alle maskiner og er tilgængelig indenfor drejning og fræsning (3-5 akser).

Få et overblik over NCSIMULs mange fordele

Med NCSIMUL kan du:

NCSIMUL på tablet

Produkteksempler

Få et indblik i NCSIMULS funktionaliteter

Yderligere informationer

SOLIDWORKS 3D CAD licensoversigt
SOLIDWORKS Specifikationer
SOLIDWORKS til Start-ups
SOLIDWORKS 3D CAD licensoversigt
Nyhederne i 2020
Mød vores NCSIMUL ekspert

Kim Andersen

Application Engineer

Vores

Kundeudtalelser

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.