Hvad er med i en support og serviceaftale – og hvorfor er det en god idé at vælge?

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Med en support- og serviceaftale står du aldrig alene med problemet

Med en support- og serviceaftale har du adgang til Edge-Teams lokale tekniske support. For dig betyder det, at du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte. Du står altså aldrig alene med problemet. 

Du har altid et opdateret værktøj ved hånden, da du har adgang til de nyeste softwarereleases og upgrades.

Hvert år tilføjer SOLIDWORKS nye funktioner og forbedrer brugeroplevelsen for at hjælpe dig med at designe de bedste produkter og kommunikere effektivt med producenter og leverandører. 

Boost din designproces og støt dit team med ressourcer, som hjælper dem med at arbejde hurtigere og smartere. Det gør din produktudvikling til en mere rentabel forretning for virksomheden. 

Derudover giver serviceaftalen adgang til et globalt netværk af SOLIDWORKS brugere, som hjælper hinanden via webportalen My.Solidworks. Her kan du finde tutorials, så du kan komme i gang med at bruge nye dele af software-pakken. 

Sidst men ikke mindst: Edge-Team er din sikkerhed, hvis uheldet er ude. Skulle du miste adgang til din licens enten på grund af et hackerangreb, en ødelagt pc eller noget helt tredje, kan du altid få hjælp hos vores tekniske team. 

7 ting du får du med, når du vælger support- og serviceaftale hos Edge-Team:

  • Lokal teknisk support hvor du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte til Edge-Team supportteam
  • Nye software releases – opdatér til den nyeste version af softwaren, så snart den udkommer.
  • Løbende softwareforbedringer, få løbende de nyeste features – designet til hurtigere og mere effektiv konstruktion.
  • SOLIDWORKS Visualize – for hver SOLIDWORKS Professionel og Premium licens på aktiv Subscription/serviceaftale hos Edge-Team, er SOLIDWORKS Visualize Standard inkluderet.
  • Eksamener i CSWP (Certified SOLIDWORKS Professional) og CSWA (Certified SOLIDWORKS Associate), som validerer CAD-brugerens færdigheder og hjælper ledere med at have fokus på faglig udvikling. Kunder med en Edge-Team Subscription/serviceaftale kan tage op til to basis eksamener og to avancerede eksamener om året, for hver SOLIDWORKS-licens, der er på aktiv Subscription/serviceaftale.
  • Adgang til SOLIDWORKS Customer portal – et brugervenligt forum med dybdegående informationer og ressourcer til at hjælpe og forbedre produktiviteten samt øge dit kendskab til SOLIDWORKS. Hvor du kan indsende hændelsesrapporter om softwareproblemer til SOLIDWORKS tekniske support eller SOLIDWORKS udviklingsteam. Langt størstedelen af udviklingen af SOLIDWORKS er brugerdrevet. Med SOLIDWORKS enhancement requests kan du påvirke denne udvikling og give SOLIDWORKS din feedback. 
  • My.Solidworks.com – som giver dig adgang til relevant, målrettet indhold samt online træningsmateriale – læs mere om My.Solidworks >>

En subscription og serviceaftale er én af de vigtige elementer. Det skal du tage med i overvejelserne, når du skal investere i SOLIDWORKS.

Relaterede nyheder