KURSER

Få kurser og specialtilpassede forløb på alle niveauer i både CAD og CAM.  Kontakt os for hjælp til programmering, implementering eller andre projekter.

Vi tilpasser kurser med afsæt i jeres behov - kontakt os for mere information

Kursusoversigt

CAD kurser

Certificeret undervisning i CAD-software - fra konstruktion, design automation, simulering, datahåndtering til teknisk kommunikation. Vi tilbyder bl.a. CAD kurser i SOLIDWORKS, DraftSight, Driveworks og CUSTOMTOOLS.
Kursusoversigt

CAM kurser

Certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKNC.
Kursusoversigt

eCademy-kurser

Få mere fleksibilitet og styring over din opkvalificering med kurser i et online format, så kurserne passer ind din hverdag. Vi tilbyder online kurser i både EDGECAM og SOLIDWORKS gennem vores eCademy portal.

Specialkurser

Individuelle tilrettede løsninger for den enkelte medarbejder - men også skræddersyede specialløsninger til virksomhedens samlede behov for kompetenceudvikling.

Konsulentydelser

Tilpasset undervisning, rådgivning & implementering

Passer et konventionelt kursus ikke på dit behov, kan vi skræddersy specialkurser, konsulentdage, særlige projekter og meget mere efter netop dine behov.
Online kurser

Samme høje faglighed og mere frihed for dig

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig. Vi tilbyder alle vores konventionelle kurser online for at gøre det nemmere for dig at passe ind i din travle hverdag.
Kurser for ledige

Kom på et kursusforløb via dit jobcenter

Styrk dine kompetencer og forbedr dine chancer for at få drømmejobbet. Du kan komme på vores kurser og andre forløb for ledige gennem dit jobcenter.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige kursus?

Vi er et team af CAD- og CAM-eksperter, der kan undervise, rådgive og hjælpe med at implementere – uanset dine behov, hjælper vi med at finde en god løsning til dig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige kursus eller sammensætte en kursuspakke, der er skræddersyet efter netop dine behov. 

Du kan kontakte os på tlf. 70 200 392 eller mail info@edge-team.com

Få et kursus onsite hos jer

Hvis du og dine kollegaer mangler hjælp til at forbedre jeres arbejdsprocesser og udvikle jeres kompetencer, har vi et kursus, I kan bruge.

Kurserne foregår både i vores egne lokaler og onsite hos kunderne. 

Vi kan hjælpe jer med det fulde overblik over, hvordan I tilegner jer den nødvendige viden og kompetence. Du kan finde et kursus inden for både CAD og CAM-software – SOLIDWORKS, EDGECAM, RADAN, WorkNC, SWOOD.

Få gratis uddannelse til jeres lærlinge, ingeniørstuderende og praktikanter

Som kunde hos Edge-Team kan I få uddannet jeres lærlinge, studerende og praktikanter gratis i EDGECAM eller SOLIDWORKS med et certificeringsprogram tilrettelagt af eksperter indenfor hvert område.

Igennem elevseminarer og vores konventionelle kurser sikrer vi, at jeres lærlinge, studerende og praktikanter får den bedste uddannelse, og at de er klar til at bruge deres viden hos jer.

Kontaktoplysninger

Åbningstider i supporten

Mandag - fredag: 8.00-16.00

Ring til os

Ring til os på +45 70 200 392

Skriv til os

Send en direkte mail til vores team.

Bliv klogere på edge-team og vores kompetencer