Kurser

Få kurser og special tilpassede forløb på alle niveauer i både CAD og CAM.
Kontakt os for hjælp til programmering, implementering eller andre projekter.

Vi tilpasser kurser med afsæt i jeres behov - kontakt os for mere information
Kursusoversigt

Certificeret undervisning i alt fra konstruktion, design automation, simulering, datahåndtering til teknisk kommunikation. Vi tilbyder kurser i
SOLIDWORKS, DraftSight, Driveworks og CUSTOMTOOLS.

Kursusoversigt

Certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKNC

Specialkurser

Individuelle tilrettede løsninger for den enkelte medarbejder - men også skræddersyede specialløsninger til virksomhedens samlede behov for kompetenceudvikling.

Konsulentydelser
Passer et konventionelt kursus ikke på dit behov, kan vi skræddersy specialkurser, konsulentdage, særlige projekter og meget mere efter netop dine behov.
tilbud
Online kurser

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig. Vi tilbyder alle vores konventionelle kurser som online kurser for at gøre det nemmere for dig at passe ind i din travle hverdag.

EdgeTeam_Kursus_02
Kurser for ledige
Styrk dine kompetencer og forbedr dine chancer for at få drømmejobbet. Du kan komme på vores kurser og andre forløb for ledige gennem dit jobcenter.
Maybritt Drexel

Har du brug for hjælp til at finde det rigtige kursus?

Jeg hedder Maybritt Drexel, og jeg sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige kursus eller sammensætte en kursuspakke, der er skræddersyet efter dine behov. Du kan kontakte mig på tlf. 70 200 392 eller mail md@edge-team.com

Få et kursus onsite hos jer

Hvis du og dine kollegaer mangler hjælp til at forbedre jeres arbejdsprocesser og udvikle jeres kompetencer, holder vi en lang rækker kurser.

Kurserne foregår både i vores egne lokaler og onsite hos kunderne.

Vi kan hjælpe jer med det fulde overblik over, hvordan I tilegner jer den nødvendige viden og kompetence. Vi tilbyder kurser indenfor CAD og CAM-software – SOLIDWORKS, EDGECAM, RADAN, WorkNC, SWOOD.

Få gratis uddannelse til jeres lærlinge, ingeniørstuderende og praktikanter

Som kunde hos Edge-Team kan I få uddannet jeres lærlinge, studerende og praktikanter gratis i EDGECAM eller SOLIDWORKS med et certificeringsprogram tilrettelagt af eksperter indenfor hvert område. Igennem elevseminarer og vores konventionelle kurser sikrer vi, at jeres lærlinge, studerende og praktikanter får den bedste uddannelse, og at de er klar til at bruge deres viden hos jer.

Certificerings forløb

Kontaktoplysninger

Åbningstider i supporten

Mandag – fredag: 8.00-16.00.

Ring til os

Ring til os på +45 70 200 392.

Skriv til os

Send en direkte mail til vores team.

Bliv kontaktet.

Udfyld formularen herunder, beskriv hvad du søger, også vender vi retur med svar hurtigst muligt!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.