Edgecam

Optimér din produktion inden for spåntagende bearbejdning

EDGECAM produkter

Om du bearbejder via 2,5 eller 5 akset simultan bearbejdning, kan EDGECAM tilbyde din produktion kraftfulde og effektive værktøjer, der sparer dig vigtig bearbejdningstid i en travl hverdag. Med EDGECAM kan du optimere dine tidsstudier og lave præcise priskalkulationer på dine emner.
5-akset bearbejdning i produktionen

5-Akset bearbejdning

5 akset bearbejdning er med de 3 til 5-akset værktøjer blevet lettere at håndtere, og med fuld maskinsimulering, kan du roligt køre dit program på bearbejdningscenter.

EDGECAM Designer

Edgecam Designer

EDGECAM Designer er hurtig og nem at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen.

Mill-turn til produktionen

Edgecam Mill/Turn

Pinolstøtte, brille, sub spindel, twin turrets samt C, CY og B akse er i dag helt normale optioner på moderne Multi-Task maskiner.

Maskine til produktion

Edgecam Milling

Funktionaliteten i EDGECAM fræsning gør det nemt, at programmere i 2D modeller og 3D modeller til en lang række af værktøjsmaskiner, alt fra 2,5 akset fræsning til komplekse overfladebearbejdning på 3-5 akset fræsemaskiner.

Part modeler

Edgecam Part Modeler

Part Modeler er en software til 3D-modellering specielt designet til hurtige og simple konstruktioner og/eller modificering af solid-modeller.

Turning til produktionen

Edgecam Turning

Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner.

Produktion

Edgecam Wire

Wire giver fleksibilitet og tillid til at fremstille 2 og 4 akset dele præcist og effektivt. Avanceret funktionalitet muliggør fremstilling af komplekse former med uregelmæssige vinkler på vægge.

EDGECAM workflow åben fil

Edgecam Workflow

Workflow er bygget op omkring strategier og features. Ved hjælp af den automatiske Feature Finder, analyserer EDGECAM selv solid-filen og tilfører de givne features.

Tombstone programeksempel

Tombstone Manager

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner.

Waveform turning i EDGECAM

Waveform

Waveform sikrer at værktøjet bevæger sig dynamisk, og vil automatisk undgå større indgreb i eksempelvis et 90 graders hjørne.

WorkExplore i EDGECAM

Workxplore

WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra.

Peder Skovlunden Pedersen
Rasmus Harvits
Hasse Dahl Sørensen
Kim Andersen
Stefan Møller
Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.