EDGECAM

Optimér CAM produktionen inden for spåntagende CNC-bearbejdning med EDGECAM hos Edge-Team

Hos Edge-Team gør vi alt for at få uddannet lærlinge igennem vores certificeringsforløb, og UDOVER dét giver vi en gratis lærlingelicens til alle kunder, som kan programmere fræsning og poste koder i EDGECAM.

EDGECAM

Optimér produktionen inden for spåntagende CNC-bearbejdning med EDGECAM hos Edge-Team

Hos Edge-Team gør vi alt for at få uddannet lærlingene igennem vores certificeringsforløb og UDOVER det, giver vi en gratis lærlingelicens til alle kunder, som kan programmere fræsning og poste koder.

EDGECAM pRODUKTER

Om du bearbejder 2,5 eller 5 akset simultanbearbejdning, kan EDGECAM tilbyde din produktion kraftfulde og effektive værktøjer, der sparer dig vigtig bearbejdningstid i en travl hverdag. Med dette CAM produkt kan du optimere dine tidsstudier og lave præcise priskalkulationer på dine emner.

5-akset bearbejdning i produktionen

5-Akset bearbejdning

5 akset bearbejdning er med de 3 til 5-akset værktøjer blevet lettere at håndtere, og med fuld maskinsimulering, kan du roligt køre dit program på bearbejdningscenter.

EDGECAM Designer

Edgecam Designer

EDGECAM Designer er hurtig og nem at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen.

Mill-turn til produktionen

Edgecam Mill/Turn

Pinolstøtte, brille, sub spindel, twin turrets samt C, CY og B akse er i dag helt normale optioner på moderne Multi-Task maskiner.

Maskine til produktion

Edgecam Milling

Funktionaliteten i EDGECAM fræsning gør det nemt, at programmere i 2D modeller og 3D modeller til en lang række af værktøjsmaskiner, alt fra 2,5 akset fræsning til komplekse overfladebearbejdning på 3-5 akset fræsemaskiner.

Part modeler

Edgecam Part Modeler

Part Modeler er en software til 3D-modellering specielt designet til hurtige og simple konstruktioner og/eller modificering af solid-modeller.

Turning til produktionen

Edgecam Turning

Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner.

Produktion

Edgecam Wire

Wire giver fleksibilitet og tillid til at fremstille 2 og 4 akset dele præcist og effektivt. Avanceret funktionalitet muliggør fremstilling af komplekse former med uregelmæssige vinkler på vægge.

EDGECAM workflow åben fil

Edgecam Workflow

Workflow er bygget op omkring strategier og features. Ved hjælp af den automatiske Feature Finder, analyserer EDGECAM selv solid-filen og tilfører de givne features.

Tombstone programeksempel

Tombstone Manager

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner.

Waveform turning i EDGECAM

Waveform

Waveform sikrer at værktøjet bevæger sig dynamisk, og vil automatisk undgå større indgreb i eksempelvis et 90 graders hjørne.

WorkExplore i EDGECAM

Workxplore

WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra.

HVAD ER EDGECAM?

Computer Aided Manufacturing (CAM) er den software, der anvendes til programmering af CNC maskiner. EDGECAM er det mest brugervenlige CAM software inden for programmering, drejning, fræsning & tråd. Det kan alt fra 2-akset til 5-akset simultan bearbejdning.

EDGECAM i din produktion

Overordnet skal du bruge EDGECAM til programmering og verificering af din spåntagende bearbejdning. Det består dog af mange dele, og til produktet kan der tilføjes ekstra muligheder som for eksempel Tombstone til produktionsoptimering og Designer som CAD-system.

Produktet kan lave alt fra 2-akset til 5-akset simultanbearbejdning inden for drejningfræsning og tråd. Den er også kompatibel med de fleste CNC-maskiner og styringer, da det blot kræver den korrekte postprocessor – som kunde hos Edge-Team får du opsat en certificeret postprocessor specifikt lavet til din maskine.

tips & tricks

Hvordan er programmering i EDGECAM?

Programmering i EDGECAM gør programmering mere simpel og helt automatisk. Produktet kan regne alle dine værktøjer og bearbejdninger ud, så du lynhurtigt kan have et program klar.

tips & tricks

Hvordan er programmering i EDGECAM?

Uanset hvor avancerede dine emner er, vil dette CAM-produkt kunne gøre en stor forskel og optimere din produktion ved at forbedre dine bearbejdningsstrategier og metoder.

HVAD KOSTER EDGECAM?

Prisen på et CAM system afhænger naturligvis af, hvordan din softwareløsning skal sammensættes, og der er mange variabler, der spiller ind.

Få en uforpligtende samtale med en CAM tekniker:

Vil du have besøg af en CAM-ekspert, der kigger på dine maskiner og hører lidt om, hvilke ideer og behov du har?

Et CAM system er en stor investering – både rent økonomisk, men også andre ressourcer skal tænkes ind. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at tage den helt rigtige beslutning. Se bl.a. vores CAM priser.

Vores dygtige CAM-tekniker, Hasse, vil derfor gerne komme og tage en snak med dig om dine ønsker, produkter og maskiner, for at kunne give dig den helt rigtige anbefaling. Det er ganske gratis og helt uforpligtende!

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED EDGECAM

Hos Edge-Team har vi gennem årene opbygget en stor viden og forståelse af virksomheders brug af EDGECAM. Vi har derfor samlet en række ressourcer, du kan bruge, når du skal i gang med at arbejde i produktet. Du kan læse mere om dem her.

Vi giver dig ressourcerne til at komme godt fra start

Vi kan hjælpe dig godt i gang og sørge for, at du får de nødvendige kvalifikationer til at programmere i programmet. Vi har en stor vidensbank af blogindlæg, videoer, webinarer, kurser og konsulentydelser, og et gratis certificeringsprogram til dine lærlinge.

Og så får kunder på en service- og supportaftale selvfølgelig personlig og hjælpsom support, når der opstår problemer.

Hvor hurtigt kan du komme i gang?

Du kan faktisk komme meget hurtigt i gang med arbejdet – selv hvis du slet ikke har noget tidligere erfaring med et CAM-system. Hør vores CAM-tekniker, Hasse, fortælle mere om, hvordan du kan lære at bearbejde i produktet på blot et par dage!

Er du helt ny i EDGECAM-verden, kan du med fordel tage et kig på vores “kom godt i gang” side. Her finder du information om installation og hjælpemidler, samt et link til vores YouTube-kanal fyldt med tips og tricks.
Du kan også komme på CAM-kurser hos os. Vi har Essential Milling og Essential Turning kurser, samt kurser i Advanced 5 Axis Simultaneous Milling, og hvis du søger noget helt bestemt, kan vi skræddersy et kursus til dig og dine kollegaer.
Vores YouTube-kanal er fyldt med TechTip videoer, hvor vi forklarer en masse om EDGECAM, viser programmets features og demonstrerer, hvordan du kan arbejde effektivt med CAM.
For at give dig et indblik i nye features, gode tips og tricks, eller bare for at nørde lidt, afholder vi gratis webinarer. Siden opdateres løbende med nye webinarer, og du kan også finde nogle webinarer on-demand.

VI står klar
til at hjælpe dig med EDGECAM!

Ring til os på

70 200 392

EDGECAM-teamet-hos-Edge-Team-cutout-1 - det her er også vores esprit edge team