SOLIDWORKS: INSPECTION

SOLIDWORKS Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør din daglige arbejdsbyrde mindre!

SOLIDWORKS logo

Enklere dokumentoprettelse med Inspection

Gør dokumentoprettelse enklere. Strømlin din kontrol af varer og hjælp til at forbedre kvaliteten

Dit fokus på kvalitet bør ikke belaste din virksomhed. Du kan spilde mange timer hver dag på manuel oprettelse af dokumentation til kvalitetskontrol. SOLIDWORKS Inspection hjælper med at forenkle processen med oprettelse af kontroldokumenter og udførelse af igangværende kontrol samt ved modtagelse af varer.

Inspection - intuitiv og nem at bruge

Softwaren er intuitiv og nem at bruge og hjælper dig med at strømline oprettelse af dokumenter med positionsnumre og specifikationer ved at udnytte de eksisterende 2D data. Om filtypen er SOLIDWORKS filer, PDF eller TIFF filer, sikres der uanset en automatisering af en ellers manuel og tidskrævende proces. Målte kontrolværdier kan indtastes direkte – enten manuelt eller automatisk ved hjælp af et digitalt måleinstrument (såsom en USB-målepasser). 

SOLIDWORKS Inspection hjælper designere og kvalitetsinspektører med stort set at eliminere fejl, forbedre time-to-market og sikre at dele overholder specifikationer med forbedret kvalitet og optimeret pasform og funktion til følge.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Inspection - tips & tricks

Grundlæggende om SOLIDWORKS Inspection

Inspection - tips & tricks

SOLIDWORKS MBD 2017

Inspection - tips & tricks

SOLIDWORKS er mere en et 3D CAD-program

Strømlin dine kvalitetskontrol-processer

Virksomhedens kvalitetsafdelinger har naturligvis til opgave at gennemføre kvalitetskontroller. Det indebærer ofte oprettelse af dokumenter som for eksempel tegninger med positionsnumre, billedforklaringer, rapporter til brug ved kontrol og yderligere materialer for at kunne dokumentere dele. Denne tidskrævende opgave er normalt designernes, ingeniørernes og/eller kvalitetskontrollørernes ansvar, og de kan bruge mange timer dagligt på at oprette dokumenterne manuelt. 

Tusindvis af egenskaber, mål, tolerancer og noter skal angives manuelt i et Excel regneark. Hertil kommer, at denne tunge proces kan medføre menneskelige slåfejl, der med tiden kan blive både dyre eller endda måske kan kompromittere dine kvalitetsforpligtelser og -certificeringer.

Produkt

SOLIDWORKS: Inspection

SOLIDWORKS Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør din daglige arbejdsbyrde mindre!
Få mere information eller et uforpligtigende tilbud

Kontakt os

Automatisér jeres arbejdsgange

Hvis en ingeniør eller kunde laver ændringer i modellen, kan det medføre tegningsrevisioner, der kræver, at kvalitetskontrollører skal gentage arbejdet og indtaste alle egenskaber igen. SOLIDWORKS Inspection strømliner dine kontrolprocesser ved at automatisere oprettelsen af positionsnumre på tekniske tegninger og oprettelsen af kontroldatablade og rapporter. 

Fortløbende positionsnumre anvendes automatisk for at hjælpe dig med at holde styr på dine data, der skal kontrolleres. Nøjagtige diagramprint og kontrolark bliver genereret på få minutter. Med vores SOLIDWORKS Inspection-pakke, har virksomheder reduceret den tid, det tager at oprette First Article Inspection pakker med op til 90 procent!

Reducér time-to-market

SOLIDWORKS Inspection kan markant reducere den tid, der er nødvendig for at generere jeres kontrolrapporter. Med nogle få klik kan du oprette branche kompatible kontrolrapporter (f.eks. AS9102, PPAP, ISO 13485) eller bruge den effektive skabelon editor til at udarbejde en rapport, der matcher din virksomheds behov. 

Derudover hjælper Inspection som nævnt med at undgå fejl og uoverensstemmelser, der traditionelt kan opstå ved manuel indtastning af data. Du sparer tid, reducerer omkostningerne og lander flere kunder ved at fjerne flaskehalsene i kvalitetskontrollen og øge gennemstrømningen i produktionen.

Hjælp med at forbedre produktkvalitet og spar penge

Kontroldokumenter kan hjælpe virksomheden med væsentligt at forbedre sine produktionsprocesser, reducere skrot, afkorte time-to-market, samt selvfølgelig også forbedre produkternes kvalitet og pålidelighed. Fordi SOLIDWORKS Inspection er nemt at bruge, kan du udrulle det hurtigt og effektivt ved at træne din afdeling og begynde at optimere dine kontrol- og kvalitetsprocesser. Programmet er integreret i vores SOLIDWORKS CAD program, men fås også i en særskilt udgave, der kan fungere med dit eksisterende CAD system.

Yderligere information

SOLIDWORKS 2024

forbedringer

5 hurtige genveje

i SOLIDWORKS

Se vores kurser i

SOLIDWORKS

Top 10 nyheder i 

SOLIDWORKS 2024

Kom godt i gang

med CAD eller CAM

TECHNICAL MANAGER

Hansjørgen G. Buhrkall