WORKNC

WORKNC er et af de mest alsidige CAM-systemer fra 2.5D op til 5-akset fræsning

Optimér din virksomhed med det mest alsidige CAM-system fra 2-5D til 5-akset fræsning

produkter

Et CAM-system hvor du ikke skal gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag. Værktøjsbanerne i softwaren sikrer en uovertruffen overfladekvalitet, og der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen. Det er et CAM-system, som er i en klasse for sig. Produktet tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed.

Produktionsmaskine

Worknc CAD-CAM

WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

WorkNC eksempel

Worknc designer

WORKNC Designer er med sin enkle menu- og ikon-kommandoer meget brugervenligt at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen.

Designer programeksempel

Workxplore

Værktøjet WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra. Den intuitive brugerflade giver alle brugere en hurtig og nem adgang til 2D/3D CAD filer.

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Vores support-team er klar
til at hjælpe dig!

Ring til os på

70 200 392

Ken Nicolai Ingstrup