Worknc

WORKNC er et af de mest alsidige CAM-systemer fra 2.5D op til 5-akset fræsning

WORKNC produkter

Et CAM-system hvor du ikke skal gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag. Værktøjsbanerne i WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet, og der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen. WORKNC er et CAM-system, som er i en klasse for sig. WORKNC tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed.

cad-cam_web
WORKNC CAD-CAM

WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

WorkNC_Designer4_web
WORKNC Designer

WORKNC Designer er med sin enkle menu- og ikon-kommandoer meget brugervenligt at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen.

designer_web
WORKNC WorkXplore

Værktøjet WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra. Den intuitive brugerflade giver alle brugere en hurtig og nem adgang til 2D/3D CAD filer.

Peder
Thomas
Kim
Nils
Steffan_2

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.
Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.