Worknc

WORKNC er et af de mest alsidige CAM-systemer fra 2.5D op til 5-akset fræsning

WORKNC produkter

Et CAM-system hvor du ikke skal gå på kompromis med kravene, der er til automatisering i dag. Værktøjsbanerne i WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet, og der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen. WORKNC er et CAM-system, som er i en klasse for sig. WORKNC tilbyder de mest pålidelige, effektive og ikke mindst ”let-at-programmere” værktøjsbaner, hvilket resulterer i yderst høj produktivitet og sikkerhed.

Worknc CAD-CAM

WORKNC sikrer en uovertruffen overfladekvalitet. Der er også utallige muligheder for at optimere programmeringen og bearbejdningen med brug af Sequences og Advanced Toolform.

Worknc designer

WORKNC Designer er med sin enkle menu- og ikon-kommandoer meget brugervenligt at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen.

Workxplore

Værktøjet WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra. Den intuitive brugerflade giver alle brugere en hurtig og nem adgang til 2D/3D CAD filer.

Ønsker du flere informationer eller et uforpligtende tilbud?

Peder Skovlunden Pedersen
Rasmus Harvits
Hasse Dahl Sørensen
Kim Andersen
Stefan Møller
Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.