SOLIDWORKS

SOLIDWORKS er verdens mest brugervenlige 3D tegneprogram indenfor en bred vifte af brancher

Har du brug for mere info?

SOLIDWORKS PRODUKTER

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner – så er SOLIDWORKS den rette løsning! SOLIDWORKS’ løsninger omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen med problemfrie, integrerede arbejdsgange – design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring. Læs mere om de forskellige løsninger her. 

SOLIDWORKS 3D CAD

3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

3D CAD i SOLIDWORKS

3D Experience

3DEXPERIENCE – samarbejd med ledelsen, kunder, leverandører og alle andre interessenter gennem hele produktudviklingsprocessen ved hjælp af integrerede sociale værktøjer.

Composer i program

Composer

SOLIDWORKS Composer giver dig værktøjerne til at designe og skabe teknisk kommunikation direkte ud fra eksisterende 3D-CAD modeller. Composer sørger for, at alt dokumentation bliver opdateret sideløbende med udviklingen af produktet.

CustomTools programmet

Customtools

Med CUSTOMTOOLS er det slut med at bruge tid på rutineopgaver – lad CUSTOMTOOLS gøre arbejdet for dig. Det hjælper dig med at optimere tid og effektivisere arbejdsprocesser.

Stor fabrik

Delmiaworks

DELMIAWORKS er født på produktionsgulvet og skræddersyet til dit produktionsmiljø. DELMIAWORKS strømliner dine processer, giver synlighed og kontrol fra start til slut gennem hele virksomheden.

DraftSight tegning

DraftSight

DraftSight til 2D CAD-tegning og 3D Design gør det muligt at konstruere, redigere og vise DWG filer. DraftSight er et simpelt, overskueligt og meget effektivt program, der løser opgaven.

SOLIDWORKS design

Driveworks

DriveWorks Design Automatisering er et rigtig godt værktøj, hvor man med simple specifikationer kan få tegningsmateriale og diverse dokumenter genereret automatisk og sendt ud til ønskede personer ved ét klik.

Electrical i program

Electrical

Med Electrical kan du gøre dine konstruktioner mere enkle. De intelligente værktøjer, integrationen og den tilhørende database er medvirkende til at formindske dit materialespild og give dig effekten af langt færre produktionsfejl.

Exalead OnePart

Exalead Onepart

Med Exalead Onepart kan du finde og genbruge eksisterende dele, nemt generhverve 2D og 3D designs med tilhørende dokumentation og reducere duplikater.

SOLIDWORKS Flow simulation

Flow Simulation

Med SOLIDWORKS Flow Simulation kan du opnå hurtigere time-to-market. Test dit design allerede i udviklingsprocessen Skab fotorealistiske billeder og interaktivt indhold.

Inspection i EDGECAM

Inspection

Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør din daglige arbejdsbyrde mindre.

MBD i SOLIDWORKS

MBD

Med MBD kan du udskifte de traditionelle 2D tegninger med 3D og tage det næste skridt mod papirløs produktion.

PCB i SOLIDWORKS

PCB

PCB er en komplet pakke af elektroniske designværktøjer med den absolut førende teknologi indenfor branchen. Helt unik ECAD-MCAD integration og samarbejde.

PDM overblik

PDM

PDM hjælper dig let og effektivt med at kunne administrere og dele vigtige data, men også dine produktoplysninger på tværs i virksomheden. Du mindsker risikoen for fejl, da alle i dit team vil have adgang til de nyeste data og informationer.

SOLIDWORKS Plastics i SOLIDWORKS

Plastic

Plastic hjælper konstruktører i deres daglige arbejde, og letter arbejdsgangen, så de kan træffe de helt rette beslutninger i forhold til materialevalg, forarbejdningsforhold og ændringer i støbeformens konstruktion.

SOLIDWORKS simulation eksempel

Simulation

Simulation sikrer dit designs kvalitet og ydeevne, før du sætter produktionen i gang. De omfattende analyseværktøjer tillader dig at teste modeller digitalt, så du derved får en vigtig indsigt tidligt i designprocessen.

SOLIDWORKS Visualize eksempel

Visualize

Visualize er for dig, der har brug for at skabe professionelle fotorealistiske billeder, animationer og/eller andet 3D indhold på en sjov, let, flot og effektiv måde.

Hvad er SOLIDWORKS?

SOLIDWORKS 3D CAD er det markedsførende Computer Aided Design (CAD) program i Danmark og bruges af mere end 2 millioner ingeniører verden over. Med SOLIDWORKS kan du designe, konstruere, simulere og håndtere dine data nemt og effektivt. SOLIDWORKS har løsninger til alle elementer i produktudviklingsprocessen i et strømlinet og intuitivt program med en flad læringskurve, der gør det nemt for dig at komme i gang med at skabe flotte designs. 

Design

SOLIDWORKS tilbyder intuitive 3D-design og produktudviklingsløsninger, så du kan konceptualisere, oprette, validere, kommunikere, administrere og omdanne dine ideer til flotte produktdesigns. Med parametrisk opbygning kan du nemt redigere designet på hvert enkelt trin i designprocessen.

Analyse / validering

Med SOLIDWORKS simulering- og validering-softwares får du det ideelle virtuelle testmiljø til at evaluere dine designs. Du kan teste mod en bred vifte parametre under designprocessen, såsom holdbarhed, varmeoverførsel, og statisk og dynamisk respons for at evaluere ydeevne, forbedre kvalitet og booste produktinnovation.

Teknisk kommunikation

SOLIDWORKS gør teknisk kommunikation let og effektivt. Med SOLIDWORKS Composer kan du nemt skabe tekniske dokumenter, der bliver opdateret sideløbende med udviklingen af produktet. Samtidig kan du genanvende graphics fra tidligere dokumenter og hente information direkte fra kilden, så du sparer en masse tid på teknisk dokumentation.

Designautomatisering

Med SOLIDWORKS kan du automatisere dine rutineopgaver og optimere dine arbejdsprocesser. Har du konstruktioner, der minder om hinanden, kan du spare en masse tid og eliminere fejl ved at bruge et automatiseringsværktøj som DriveWorks, der med simple udfyldte specifikationer skaber tegningsmateriale og diverse dokumenter for dig.

Datamanagement

Data er noget af det vigtigste for din virksomhed, og derfor er det vigtigt, at du opbevarer og deler dem på en sikker og effektiv måde. Ved at administrere og dele data og produktoplysninger på tværs af virksomheden sikrer du, at der altid er fuld kontrol over hele processen, og samtidig bliver risikoen for fejl minimeret.

Cloudløsning

Med 3DEXPERIENCE Works kan du designe i din velkendte SOLIDWORKS platform, men oploade og dele dit produkt super nemt med hele din virksomhed. Når virksomheden arbejder i en cloud-baseret platform bliver vidensdeling, produktudvikling, kommunikation og innovation nemmere og mere effektivt. 

Hvad koster SOLIDWORKS?

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licens du har brug for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes. SOLIDWORKS er en stor investering, og det er derfor vigtigt at finde den licens, der bedst opfylder jeres behov i virksomheden. Hvis behovet ændrer sig, kan man selvfølgelig altid opgradere til en større licens.

Få et samlet overblik over priser på SOLIDWORKS licenser

Prisen på din service- og supportaftale følger din licenspakke, så du får adgang til de nyeste versioner af licensen, samt lokal teknisk support og adgang til MySolidworks.com

Vi har samlet al info om de forskellige licenser og deres priser i én PDF, så du nemt kan sammenligne dem.

Vil du prøve SOLIDWORKS?

Med en prøveversion af SOLIDWORKS kan du få et indtryk af programmet og dets mange features. I denne trial kan du arbejde med SOLIDWORKS-modeller eller uploade dine egne filer.

Prisen for en SOLIDWORKS licens ser således ud:

*Priserne, der er oplyst her, er ca. priser i 2022 og kan derfor blive indeksreguleret af SOLIDWORKS. Vi anbefaler altid, at du kontakter os direkte, hvis du ønsker at få oplyst en pris på SOLIDWORKS. Hos Edge-Team er det altid uforpligtende, og vi tager gerne en snak om dine behov og muligheder.

Skal jeg eje eller leje SOLIDWORKS?

Du kan både købe en SOLIDWORKS licens eller leje licensen. Når du lejer en licens vil du kun have adgang til programmet og dine tegninger i den periode, du lejer SOLIDWORKS.

Hvad kan bedst betale sig...?

For de fleste virksomheder vil det i længden være billigst  at købe de licenser, de har brug for, men der kan være gode grunde til, at en virksomhed vælger at leje sin licens – for eksempel at SOLIDWORKS kun skal bruges i en begrænset periode, eller at virksomheden mangler økonomien til en stor udgift som at købe en licens.

Men allerede efter to år er det langt billigere at eje sin licens, og dertil kommer, at der er nogle store fordele ved at eje sin licens, såsom at man kan tilgå sine filer, selvom man opsiger serviceaftalen. Ved en lejet licens vil man ikke længere kunne tilgå sine CAD-filer og -data.

Det er op til dig og din virksomhed, om I skal eje eller leje jeres licens, men du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Du kan også læse vores blogindlæg om forskellene og fordelene ved at eje vs. at leje sin licens.

SOLIDWORKS i skyen

Med 3DEXPERIENCE Works kan du arbejde lokalt i SOLIDWORKS og dele dit arbejde med hele din virksomhed på én integreret platform. Det giver jer de bedste muligheder for at bringe innovative ideer til virkelighed!

De største fordele ved at arbejde i 3DEXPERIENCE Works

3DEXPERIENCE logo

Hvad er 3DEXPERIENCE?

3DEXPERIENCE er en forretnings- og samarbejdsplatform, der gør det nemt for dig og dine kollegaer at arbejde på tværs af landegrænser og afdelinger – fra udvikling og produktion til marketing og salg. 3DEXPERIENCE er en cloud-baseret platform, hvor ingeniører, leverandører, producenter og alle andre parter kan dele designs, produktanalyser og simuleringer, samt kommunikere og dele viden om produkter og projekter.

Med 3DEXPERIENCE Works kan du og dit team designe i SOLIDWORKS, præcis som I er vant til. I kan efterfølgende uploade jeres designs i skyen og dermed forbedre samarbejdet både internt og med eksterne leverandører eller kunder.

3DEXPERIENCE har en række værktøjer, der giver jeres designteams adgang til designoplysninger når som helst og hvor som helst. Jeres teams kan oprette Dashboard til at administrere projekter, oprette communities for at chatte og dele ideer, og oprette og synkronisere filer mellem skyen og lokale harddiske.

Det har aldrig været så nemt og fleksibelt at samarbejde!

Hvordan kommer jeg i gang med at arbejde i SOLIDWORKS?

Hos Edge-Team har vi gennem årene opbygget en stor viden og forståelse af virksomheders brug af SOLIDWORKS. Vi har derfor samlet en række ressourcer, du kan bruge, når du skal i gang med at arbejde i SOLIDWORKS. Du kan læse mere om dem her.

Vi giver dig ressourcerne til at komme godt fra start

For at hjælpe dig i gang med SOLIDWORKS og for at give dig værktøjet til at opkvalificere dig og blive endnu bedre til at arbejde i SOLIDWORKS, har vi skabt en stor vidensbank bestående af online information, videoer, on-demand webinarer, en lang række kurser og konsulentydelser, samt et helt online univers med undervisning.

Og så får kunder på en service- og supportaftale selvfølgelig personlig og hjælpsom support, når der opstår problemer.

Hvordan ved jeg, om min computer kan trække SOLIDWORKS?

Er du usikker på, om din computer kan trække SOLIDWORKS? På SOLIDWORKS.com kan du finde et overblik over, hvad minimumskravene er for en PC, der skal køre SOLIDWORKS 2020, men vi har skrevet en guide til dig, som gør det endnu nemmere at beslutte, om din PC kan trække SOLIDWORKS, eller om det er tid til at skifte din hardware ud.

Er du helt ny i SOLIDWORKS-verden kan du med fordel tage et kig på vores “kom godt i gang” side. Her finder du information om installation og hjælpemidler, samt et link til vores YouTube-kanal fyldt med tips og tricks.

Du kan også komme på SOLIDWORKS kurser hos os. Vi har alt fra SOLIDWORKS Essentials til kurser i SOLIDWORKS Simulation Pro, og hvis du søger noget helt bestemt, kan vi skræddersy et kursus til dig og dine kollegaer.

Ønsker du at lære en masse om SOLIDWORKS eller at give dine medarbejdere muligheden for at opkvalificere sig, uden at I skal tage dage ud af jeres kalendere? I vores online undervisningsunivers, eCademy, kan I få samme viden som til vores kurser, men i jeres helt eget tempo og efter eget behov. Det gør indlæringen nem og fleksibel.

For at give dig et indblik i nye features, gode tips og tricks, eller bare for at nørde lidt, afholder vi gratis webinarer. Siden opdateres løbende med nye webinarer, og du kan også finde nogle webinarer on-demand.

Peder Skovlunden Pedersen
Mathias Kloch
Hasse Dahl Sørensen
Kim Andersen
Stefan Møller

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

ANMOD OM ET TILBUD

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes. Derfor kan du anmode om et tilbud herunder, så finder vi den rette licens sammen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud