Solidworks

SOLIDWORKS er verdens mest brugervenlige 3D tegneprogram inden for en bred vifte af brancher.

SOLIDWORKS produkter

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere din hverdagsrutiner, så er SOLIDWORKS den rette løsning. SOLIDWORKS' løsninger omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen med problemfri, integrerede arbejdsgange – design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

3D CAD

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram, så du både kan konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

3D Experience

3DEXPERIENCE – samarbejd med ledelsen, kunder, leverandører og alle andre interessenter gennem hele produktudviklingsprocessen ved hjælp af integrerede sociale værktøjer.

Composer

SOLIDWORKS Composer giver dig værktøjerne til at designe og skabe teknisk kommunikation direkte ud fra eksisterende 3D-CAD modeller. Composer sørger for, at alt dokumentation bliver opdateret sideløbende med udviklingen af produktet.

Customtools

Med CUSTOMTOOLS er det slut med at bruge tid på rutineopgaver – lad CUSTOMTOOLS gøre arbejdet for dig. Det hjælper dig med at optimere tid og effektivisere arbejdsprocesser.

Delmiaworks

DELMIAWORKS er født på produktionsgulvet og skræddersyet til dit produktionsmiljø. DELMIAWORKS strømliner dine processer, giver synlighed og kontrol fra start til slut gennem hele virksomheden.

DraftSight

DraftSight til 2D CAD-tegning og 3D Design gør det muligt at konstruere, redigere og vise DWG filer. DraftSight er et simpelt, overskueligt og meget effektivt program, der løser opgaven.

Driveworks

DriveWorks Design Automatisering er et rigtig godt værktøj, hvor man med simple specifikationer kan få tegningsmateriale og diverse dokumenter genereret automatisk og sendt ud til ønskede personer ved ét klik.

Electrical

Med Electrical kan du gøre dine konstruktioner mere enkle. De intelligente værktøjer, integrationen og den tilhørende database er medvirkende til at formindske dit materialespild og give dig effekten af langt færre produktionsfejl.

Exalead Onepart

Med Exalead Onepart kan du finde og genbruge eksisterende dele, nemt generhverve 2D og 3D designs med tilhørende dokumentation og reducere duplikater.

Flow Simulation

Med SOLIDWORKS Flow Simulation kan du opnå hurtigere time-to-market. Test dit design allerede i udviklingsprocessen Skab fotorealistiske billeder og interaktivt indhold.

Inspection

Inspection modulet effektiviserer og forenkler processen omkring dine udarbejdelser af kontrolspecifikationer. Gør din daglige arbejdsbyrde mindre.

MBD

Med MBD kan du udskifte de traditionelle 2D tegninger med 3D og tage det næste skridt mod papirløs produktion.

PCB

PCB er en komplet pakke af elektroniske designværktøjer med den absolut førende teknologi indenfor branchen. Helt unik ECAD-MCAD integration og samarbejde.

PDM

PDM hjælper dig let og effektivt med at kunne administrere og dele vigtige data, men også dine produktoplysninger på tværs i virksomheden. Du mindsker risikoen for fejl, da alle i dit team vil have adgang til de nyeste data og informationer.

Plastic

Plastic hjælper konstruktører i deres daglige arbejde, og letter arbejdsgangen, så de kan træffe de helt rette beslutninger i forhold til materialevalg, forarbejdningsforhold og ændringer i støbeformens konstruktion.

Simulation

Simulation sikrer dit designs kvalitet og ydeevne, før du sætter produktionen i gang. De omfattende analyseværktøjer tillader dig at teste modeller digitalt, så du derved får en vigtig indsigt tidligt i designprocessen.

Visualize

Visualize er for dig, der har brug for at skabe professionelle fotorealistiske billeder, animationer og/eller andet 3D indhold på en sjov, let, flot og effektiv måde.

Peder
Thomas
Kim
Nils
Steffan_2
Hans j況gen_EdgeTeam_Team
Havis_EdgeTeam_Team

Vores supportteam er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 15 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.