5 gode grunde til, at virksomheder skal bruge 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS’ Cloud service som deres nye PLM-system

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig eller mine kollegaer hos Edge-Team.

Organisationer indfører cloud-løsninger

Gennem de seneste år har der været en stor bevægelse fra organisationer i alle størrelser og industrier mod at indføre et sikkert cloudmiljø i deres produktudvikling.

Bortset fra åbenlyse fordele som lave it-omkostninger, supportproblemer med it-infrastruktur og et fleksibelt arbejdsmiljø har den overordnede effektivitet med henblik på administration af et cloud-baseret software samt de tilhørende licensfordele været én af de primære årsager til, at SOLIDWORKS nu har inkluderet deres Cloud Service i alle nye SOLIDWORKS licenser. Siden Corona-tiden har der været stort fokus på at køre produktudviklingsdata tilgængelig på alle tidspunkter, alle steder og på alle enheder.

I dette blogindlæg kan du læse mere om de roller, som SOLIDWORKS Cloud Services dækker over og en liste over Apps, vi har lagt vægt på, og som du bør starte med.  

3DEXPERIENCE Works Cloud Service har gennem årene udviklet sig til at være én af de bedste og mest brugervenlige cloud-teknologier, der vil kunne blive en gamechanger for mange startups, SMV’er men også til større organisationer. Med introduktionen af 3DEXPERIENCE Cloud service kan disse organisationer opnå betydelige fordele ved at benytte de Out of the Box PLM-funktioner, der som standard er knyttet til din 3DEXPERIENCE Cloud service.

3DEXPERIENCE Cloud Service kan samle hele organisationen på én enkelt samarbejdsplatform. Derfor har vi i denne blog samlet vores top 5 grunde til, hvorfor virksomheder bør vælge 3DEXPERIENCE Works Cloud Service.

1. Forbedret samarbejde

2. Øget fleksibilitet

3. Øget datasikkerhed

4. Automatiser opdatering af dit CAD-designsoftware

5. Omkostningseffektivisering

Forbedret samarbejde:

3DEXPERIENCE Cloud Service kan forbinde alle i organisationen digitalt og dermed danne de bedste forudsætninger for at drive innovation. Alle interessenter i et projekt kan dele ideer, bidrage med viden i projektet, kan gennemgå designs og overvåge hele produktudviklingsprocessen.

Den cloud-baserede tilgang og fildelingsproces hjælper dem med at lave opdateringer på produktet eller i den tilknyttede dokumentation i realtid og giver interessenterne fuld indsigt i deres samarbejder. På denne måde hjælper 3DEXPERIENCE Cloud service organisationer med at øge samarbejdet, forbedre eksekveringen og accelerere innovationen.

Øget fleksibilitet:

Arbejd på alle tidspunkter, fra alle steder og på alle enheder. 3DEXPERIENCE Cloud Servicen giver dig mulighed for at arbejde fra hvor som helst i verden ved hjælp af internettet. Især i disse tider, hvor der er stort fokus på at tilbyde medarbejdere et så fleksibelt arbejdsmiljø som muligt med hjemmearbejdsplads/fjernarbejde, vil 3DEXPERIENCE Cloud Servicen give medarbejderen mulighed for at arbejde fra hvor som helst, når som helst og på enhver enhed.

Denne fleksibilitet vil give en reel fordel i forhold til konkurrenterne for at gøre processen mere effektiv, men også for at positionere din organisation som en attraktiv arbejdsplads for fremtidige nye medarbejdere.

Øget datasikkerhed:

Arbejd trygt i skyen med 3DEXPERIENCE Cloud Servicen da værdifulde designdata og kundeoplysninger overføres, behandles og lagres uden for kundens almindelige IT-datamiljø, er der en betydelig bekymring for datasikkerheden på 3DEXPERIENCE Cloud Servicen.

Dassault-Systems og SOLIDWORKS sætter sikkerhed, privatliv og kvalitet i centrum for 3DEXPERIENCE Cloud Service. Derfor har udviklerne af 3DEXPERIENCE Cloud Servicen fulgt industristandarder for sikkerhed og privatliv som ISO 2700x-standarder, Implementation Guide ISO 27002, OWASP-metoder, NIST 800-serien og CobIT-rammearbejde. Med disse høje sikkerhedsstandarder og multilayer sikkerhedstilgang står 3DEXPERIENCE Cloud Service som en af de mest robuste cloud-software på markedet, og du vil ofte opleve en meget større datasikkerhed end du har på lokale eller hostede serverløsninger.

Automatiser opdatering af dit CAD-designsoftware:

Lad Cloud Servicen opdatere dit CAD-software. Opdatering eller opgradering af din designsoftware er en involverende og tidskrævende proces. I en konkurrencepræget verden, hvor “time to market” er en konkurrenceparameter, tilbyder 3DEXPERIENCE Cloud Servicen automatisk opdatering af din designsoftware på kortere tid og med mindre involvering af IT-medarbejdere, hvilket giver dig mere tid til produktudvikling. 3DEXPERIENCE Cloud Servicen kan automatisere opgradering af din software ved at holde dine data sikre og væk fra alle it-risici, mens opdatering finder sted.

Omkostningseffektivisering:

Boost din virksomhed med 3DEXPERIENCE Cloud Service. Med 3DEXPERIENCE Cloud Service leverer vi en alt-i-én-løsning med infrastruktur som en tjeneste (IaaS), software som en tjeneste (SaaS) samt platform som en tjeneste (PaaS) samlet i én pakke. På den måde kan du optimere dit it-budget effektivt og opnå store besparelser. Med den store tilpasningsevne, fleksibilitet og omkostningseffektivitet bliver 3DEXPERIENCE Cloud service den bedste løsning at vælge for et produktudviklingsfirma.

Generelt om 3DEXPERIENCE Cloud Service

Generelt kan man sige om 3DEXPERIENCE Cloud Service, at denne løsning har en meget mere gennemskuelig omkostningsstruktur frem for en on-premise serverløsning. Da der er mange skjulte omkostninger ved at drifte og vedligeholde en sådan løsning. “Digital Transformation” er et trendy buzz-ord på markedet, hvor organisationer på alle niveauer tager Cloud-løsninger til sig. At flytte til Cloud Servicen kan gavne organisationerne med høj fleksibilitet, reducerede it-omkostninger, høj sikkerhed, øget effektivitet, forbedret samarbejde, høj ydeevne, potentiale til innovation og omkostningseffektivitet. 3DEXPERIENCE Could Service er en ny måde at produktudvikling på, hvor du kan sætte dit A til Z af din virksomhed ind på platformen, og som kan føre høj produktivitet med stor innovation

Relaterede nyheder