Edgecam

Optimer din produktion inden for spåntagende bearbejdning. 

EDGECAM produkter

Om du bearbejder via 2,5 eller 5 akset simultan bearbejdning, kan EDGECAM tilbyde din produktion kraftfulde og effektive værktøjer, der sparer dig vigtig bearbejdningstid i en travl hverdag. Med EDGECAM kan du optimere dine tidsstudier og lave præcise priskalkulationer på dine emner.
5 akset bearbejdning er med de 3 til 5-akset værktøjer blevet lettere at håndtere, og med fuld maskinsimulering, kan du roligt køre dit program på bearbejdningscenter.
 

EDGECAM Designer er hurtig og nem at anvende. Du har ubegrænset fortryd og gentag muligheder, som gør det muligt for brugeren, at bevæge sig frem og tilbage i hele designprocessen. 

Mill-Turn_web
EDGECAM Mill/Turn
Pinolstøtte, brille, sub spindel, twin turrets samt C, CY og B akse er i dag helt normale optioner på moderne Multi-Task maskiner. 

 
milling_web
EDGECAM Milling

Funktionaliteten i EDGECAM fræsning gør det nemt, at programmere i 2D modeller og 3D modeller til en lang række af værktøjsmaskiner, alt fra 2,5 akset fræsning til komplekse overfladebearbejdning på 3-5 akset fræsemaskiner.

Part-Modeler_web
EDGECAM Part Modeler

Part Modeler er en software til 3D-modellering specielt designet til hurtige og simple konstruktioner og/eller modificering af solid-modeller.
  
 

turning_web
EDGECAM Turning

Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner. 

wire_web
EDGECAM Wire

Wire giver fleksibilitet og tillid til at fremstille 2 og 4 akset dele præcist og effektivt. Avanceret funktionalitet muliggør fremstilling af komplekse former med uregelmæssige vinkler på vægge.

workflow_web
EDGECAM Workflow

Workflow er bygget op omkring strategier og features. Ved hjælp af den automatiske Feature Finder, analyserer EDGECAM selv solid-filen og tilfører de givne features. 

tombstone_web
Tombstone Manager

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner.
 

waveform_web
Waveform

Waveform sikrer at værktøjet bevæger sig dynamisk, og vil automatisk undgå større indgreb i eksempelvis et 90 graders hjørne.

workexplore_web
WorkXplore

WorkXplore er ideelt som viewer af CAD data, uden at du behøver den CAD-applikation som dokumentet kommer fra. 

Peder
Thomas
Kim
Nils
Steffan_2

Vores support-team er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på 70 200 392

Edge-Team har over 14 års erfaring i at implementere og supportere CAD-CAM løsninger. Vi er specialiserede inden for den industrielle branche med særlige kompetencer for produktionsvirksomheder. Vores supportteam står på et klart og stærkt fagligt fundament som eksperter i CAD og CAM og ikke mindst sammenhængen mellem de to.
Vores support-team sidder klar!

KONTAKT OS

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.