EDGECAM TURNING

EDGECAM Turning er let anvendeligt CAM for drejning. Spar tid med beregninger af værktøjsbaner, opdatering af restmateriale og avancerede skrubteknologier

Reducer din programmeringstid med EDGECAM Turning

Ønsker du at få en hurtigere og mere effektiv bearbejdning i din produktion? Frygter du at CAM programmerer, når du drejer, altså spænder mere ben end gavner? 

EDGECAM Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner. Nedre revolver, pinoldok og brille er selvfølgelig også understøttet. 

Med EDGECAM kan man let lave avancerede skrub og slet-bearbejdninger, herunder også Waveform Turning. Såfremt drejebænken tillader der, er det naturligvis også muligt at lægge avancerede fræsebaner på, på præcis samme måde som man ville gøre det i EDGECAM Milling. Dette er med til at gøre EDGECAM fleksibelt, da en fræse-programmør også nemt ville kunne programmere drejebænken. 

Beregning af værkstøjsbanerne tager desuden højde for platte, og holder tidligere bearbejdet materiale samt resterende materiale, så man derved mindsker risikoen for uønskede bevægelser og ikke kører unødvendige luft-spåner.

 

Grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. mastercam. Generelt oplever jeg, at det er nemmere for mine elever at bruge end andre cam-programmer

- Henrik Gustavson, Syddansk Erhvervsskole i Vejle

Drej emner bedst med EDGECAM Turning

EDGECAM holder hele tiden restmaterialet opdateret (Update Stock), så man let og simpelt kun bearbejder, hvor der er materiale. Selv ved overførsel mellem spindler følger restmaterialet med, så man hele tiden har det fulde overblik. Dette giver en meget nem og hurtig programmering, da EDGECAM selv finder ud af start- og slutpunkter i forhold til de steder, som endnu ikke er bearbejdet.

Udvalgte features

... og mange flere!

Produkteksempler

Reducer din programmeringstid. Drej emner bedst med EDGECAM Turning

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Edgecam Advanced Turning Solutions
90% Recycle time reduction compared to conventional methods
Edgecam 2015 R1 CAD-CAM

Yderligere information

Hvad består EDGECAM af?

Hvilke licencer har du brug for?

Tilmeld dig et EDGECAM kursus

Sådan kommer du i gang med EDGECAM

Nyhederne i 2021

APPLICATION ENGINEER

Kim Andersen