.

Edgecam Turning

EDGECAM Turning, let anvendeligt CAM for drejning. Spar tid med beregninger af værktøjsbaner, opdatering af restmateriale og avancerede skrub teknologier.

EDGECAM logo

Reducer din programmerings tid med EDGECAM Turning

Ønsker du at få en hurtigere og mere effektiv bearbejdning i din produktion? Frygter du at CAM programmerer, når du drejer, altså spænder mere ben end det gavner?

EDGECAM Turning indeholder funktioner til en bred vifte af maskiner. Herunder 2-aksede drejebænke, drejebænke med styret C/Y-akse og/eller sub-spindel og Mill/Turn-maskiner. Nedre revolver, pinoldok og brille er selvfølgelig også understøttet.

Med EDGECAM kan man let lave avancerede skrub og slet-bearbejdninger, herunder også Waveform Turning. Såfremt drejebænken tillader det, er det naturligvis også muligt at lægge avancerede fræsebaner på, på præcis samme måde som man ville gøre det i EDGECAM Milling. Dette er med til at gøre EDGECAM fleksibelt, da en fræse-programmør også nemt ville kunne programmere drejebænken.

Beregningen af værktøjsbanerne tager desuden højde for platte, og holder tidligere bearbejdet materiale samt resterende materiale, så man derved mindsker risikoen for uønskede bevægelser og ikke kører unødvendige luft-spåner. 

Vores

Kundeudtalelser

Drej emner bedst med EDGECAM Turning

EDGECAM holder hele tiden restmaterialet opdateret (Update Stock) så man let og simpelt kun bearbejder hvor der er materiale. Selv ved overførsel mellem spindler følger restmaterialet med, så man hele tiden har det fulde overblik. Dette giver en meget nem og hurtig programmering, da EDGECAM selv finder ud af start og slutpunkter i forhold til de steder som endnu ikke er bearbejdet. 

Udvalgte features

... og mange flere!

Produkteksempler

Reducer din programmerings tid. Drej emner bedst med EDGECAM Turning.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

EDGECAM Advanced Turning Solutions
90% Recycle time reduction compared to conventional methods
EDGECAM 2015 R1 CAD-CAM

Yderligere informationer

Hvad består EDGECAM af?
Hvilke licenser har du brug for?
Tilmeld dig et EDGECAM kursus
Sådan kommer du i gang med EDGECAM
Nyhederne i 2021
Portræt af Kim
APPLICATION ENGINEER

Kim Andersen