Find en CAM pris og løsning til dit behov

Ingen industrivirksomheder er ens, og jeres udfordringer er ikke de samme. Derfor er det først og fremmest vigtigt for os at forstå jeres arbejdsprocesser og workflows. Find din CAM-løsning og CAM pris her.

Kontakt os på tlf. 70 200 392.

Hvad er min CAM pris?

– Med en support- og serviceaftale står du aldrig alene med problemet

Det er vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvad jeres målsætninger i virksomheden er, og hvordan I regner med at udvikle jer, samt hvilke erfaringer og kompetencer I har i virksomheden.

  • Hvor står virksomheden nu, og hvor vil I gerne hen?
  • Hvilke maskiner har I?
  • Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer? Og har de præferencer til dit valg af CAM-system?

Din pris på et CAM-system såsom EDGECAM afhænger af dine behov, ønsker, ressourcer og planer – vi vil gerne hjælpe dig med at lave en behovsafdækning og sætte dig på rette kurs, så du kan tage en god beslutning for dig. 

Vores CAM-rådgiver Hasse

Priser på CAM-løsninger - se eksempler

Nedenfor kan du se tre konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan sammensættes for at afdække nogle specifikke behov, samt hvad en pris på disse CAM-løsninger er.

Find din cam pris - måske det er denne cam løsning, der passer jer

Få en EDGECAM

basis-version

En helt simpel løsning med EDGECAM til 2-akset drejning eller 3-akset fræsning

hexagons logo, som er bag esprit edge

EDGECAM

Essential Milling/Turning

EDGECAM

Essential Milling/Turning

Denne løsning egner sig til meget simpel bearbejdning, hvor du ikke skal køre avancerede cyklusser eller strategier.

Selv med en simpel EDGECAM-løsning i denne prisklasse får du muligheden for meget hurtigere programmering og optimering af programmer end dét, som du kan lave direkte på maskinen.

I prisen er der også inkluderet: en postprocessor.

Pris fra 49.999,- DKK*

cam pris på denne løsning er middel

Få en EDGECAM

medium-version

En avanceret løsning med EDGECAM til 4-akset drejning eller op til 5-akset indekseringsfræsning

hexagons logo, som er bag esprit edge

EDGECAM

Standard Milling/Turning

EDGECAM

Standard Milling/Turning

Med denne løsning får du også muligheden for at bruge 4. akse til drejning, roterende værktøjer og programmerbare C-akse samtidigt med, at du også kan tilføje en subspindel.

Til fræsning kan du i denne løsning bruge op til 5 akser til indeksering samt bruge nogle af vores mere dybdegående strategier.

I prisen er der også inkluderet: en postprocessor.

Pris fra 59.999,- DKK*

en high-end version af edgecam har den dyreste cam pris

Få en EDGECAM

high-end-version

Skab avancerede produkter - opnå nye højder med vores high-end-version

hexagons logo, som er bag esprit edge

EDGECAM

Advanced Milling/Turning m. Advanced 5axis Simultaneous Milling

EDGECAM

Advanced Milling/Turning m. Advanced 5axis Simultaneous Milling

Licensen indebærer drejning til blandt andet understøttelse af op til 4 revolvere, bearbejdning mellem 2 spindler og synkrondrejning med øvre og nedre revolver.

Til fræsning åbnes op for vores advancerede 3D bearbejdningsmetoder som flow surface, project toolpath og muligheden for at køre 5-akset simultant.

I prisen er der også inkluderet: en postprocessor.

Pris fra 100.000,- DKK*

*Prisen er uden den aktuelle rabat og er baseret på et muligt setup inkl. en enkelt postprocessor – prisen kan derfor variere.Få et godt tilbud på alle vores CAM løsninger
- kontakt os i dag

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi tilpassede løsninger, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en CAM-løsning til dig.

Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe en mere succesfuld fremtid for din virksomhed.

Edge-Team logo

Masser af fordele ved EDGECAM

Vi har strategier, som kan sættes op til 100 % automatisk programmering

Det er det foretrukne CAM-program ved en lang række skoler og lærlinge

EDGECAM er det mest intuitive og nemmeste program at lære

EDGECAM er integrérbart med diverse CAD programmer og kan trække data direkte herfra (inkl. SOLIDWORKS PDM vault)

Kom godt i gang med EDGECAM

Opstartstilbud med kursus og uddannelse

Kursus og uddannelse vil typisk være en del af et godt opstartstilbud på EDGECAM. Sammensætningen af en pakkeløsning afhænger naturligvis helt af, hvilke behov du har ift. oplæring.

OBS: Vi tilbyder gratis kursus til lærlinge  

Få on-site

indkøring af os

Ønsker du at få opsat en postprocesser og at få on-site indkøring af os, kan det selvfølgelig tilkøbes – på den måde kommer du hurtigt i gang med at kunne producere dine emner.

Support

Med en support- og serviceaftale har du adgang til Edge-Teams lokale tekniske support, som for dig betyder, at du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte – du står aldrig alene med problemet. 

Ofte stillede spørgsmål til CAM pris

 – Her er svarene på de spørgsmål om EDGECAM, der oftest bliver stillet til os.

Prisen for et CAM-system afhænger selvfølgelig af, hvordan din softwareløsning skal tilpasses, og der er adskillige faktorer, der spiller en rolle. Det er vigtigt at overveje dine virksomheds målsætninger, udviklingsplaner og de kompetencer, der allerede findes internt.

Hvor befinder din virksomhed sig i øjeblikket, og hvor ønsker I at bevæge jer hen? Hvilke maskiner anvender I? Har dine medarbejdere erfaring med CAM-systemer, og har de præferencer vedrørende valg af CAM-system?

Prisen for et CAM-system afhænger af dine specifikke behov, ønsker, ressourcer og planer. Vi er her for at hjælpe dig med at klarlægge dine behov og guide dig på rette vej, så du kan træffe en god beslutning for dig og din virksomhed.

På denne CAM-prisside finder du tre konkrete eksempler på, hvordan et CAM-system kan tilpasses til at imødekomme specifikke behov, samt hvad disse CAM-løsninger kan koste.

Er du også interesseret i at vide, hvad en SOLIDWORKS-løsning koster? Se CAD priser her.

Modtag certificeret undervisning i CAM-software til spåntagning, fræsning, drejning, pladebearbejdning, nesting, postprocessor og programmering. Vi tilbyder kurser i EDGECAM, RADAN, SWOOD, NCSIMUL og WORKNC.

  • Vores 2-dags kurser koster kr. 7.500,-
  • Vores 3-dags kurser koster kr. 9.000,-

Se alle vores CAM-kurser her.

Finder du ikke et kursus, som passer på dine specifikke behov, sammensætter vi også brugertilpassede forløb – kontakt os og hør nærmere herom.

Når vi opsætter en certificeret postprocessor hos dig, tilpasser vi den derfor altid specifikt efter din maskine. Det er altså postprocessoren, der opsættes efter din maskine og ikke omvendt.

Vi hører ofte, at andre leverer en generel postprocessor, hvorefter maskinen tilpasses til postprocessoren ved at ændre nogle parametre og lave nogle justeringer. Men så er det i virkeligheden din maskine, der er tilpasset til postprocessoren. Og det kan føre til problemer.

Derfor tilpasser vi altid postprocessoren til din maskine.  Vi kommer ud til dig og opsætter den, og du kan være sikker på, at den er certificeret til din maskine, når vi er færdige!

Prisen på en postprocessor afhænger derfor af, hvordan den skal tilpasse din maskine, og der er mange variabler, der spiller ind.

Vil du se nærmere på, hvordan du kan optimere din produktionsvirksomhed? Eller skabe mere effektive workflows i produktionen?

Ring til os! Det koster ikke noget at drøfte dine udfordringer.

+45 70 200 392

info@edge-team.com