Din postprocessor skal passe til DIN maskine!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din postprocessor bare fungerer!

Når vi opsætter en certificeret postprocessor hos dig, tilpasser vi den derfor altid specifikt efter din maskine. Det er altså postprocessoren, der opsættes efter din maskine og ikke omvendt.

Vi hører ofte, at andre leverer en generel postprocessor, hvorefter maskinen tilpasses til postprocessoren ved at ændre nogle parametre og lave nogle justeringer. Men så er det i virkeligheden din maskine, der er tilpasset til postprocessoren. Og det kan føre til problemer.

Derfor tilpasser vi altid postprocessoren til din maskine. Vi kommer ud til dig og opsætter den, og du kan være sikker på, at den er certificeret til din maskine, når vi er færdige!

Hør Hasse fortælle mere i videoen her.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »
RADAN til produktion - radprofile

Nyheder i RADAN 2022.1

En opdatering som indeholder en lang række nye funktioner og optimeringer RADAN 2022.1 er nu tilgængelig til download. Besøg kundeportalen for at opdatere din software

Læs mere »