PRODUKT

EDGECAM: Tombstone Manager

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, det øger produktiviteten samt letter programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner

Spar værktøjsskift med Tombstone Manager

Hvis du har flere emner i din maskine – hvad enten de er ens eller ej – så kan du spare en masse værktøjsskift med produktet.

Spar værktøjsskift og få flere produktionstimer i dine maskiner

Tombstone Manager bruges i et multi part setup, og er med til at øge produktiviteten samt lette programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner.

Det er ikke et optimeringsværktøj udelukkende til kuber, men i høj grad anvendeligt i en produktion, når man har flere emner i sin maskine – uanset om det er 3, 4 eller 5 akset. 

Du kan spare en masse værktøjskift og dermed udnytte maskinen bedre, hvem vil ikke gerne have flere produktionstimer i sin maskine? 

Kundeudtalelse

grundet workflow er Edgecam i min optik langt mere brugervenligt i dag end f.eks. Mastercam. Generelt oplever jeg at det er nemmere for mine elever at bruge end andre cam programmer.

Henrik Gustavson
Syddansk erhvervsskole i vejle

Serieproduktion eller mange forskellige emner?

Tombstone Manager hjælper dig med at optimere bearbejdningen, så du får færrest mulige værktøjsskift. Der er ikke begrænsninger på antal emner eller hvor mange forskellige emner, Tombstone Manager kan håndtere. Du programmerer i EDGECAM, og Tombstone Manager samler herefter alle programmer i ét intelligent Multi Part Setup, som bearbejder alt, hvad den kan med samme værktøj på alle emner, før der skiftes værktøj. 

På den måde er der sparet en masse værktøjsskift og en masse tid. Dette Multi Part Setup kan optimere bearbejdningen ved både ens og forskellige emner.

Tag en uforpligtende snak med os om, hvordan det kan optimere jeres bearbejdningscenter, øge oppetid på maskinen og spare tid. Vi hjælper dig med den rette løsning og den rette pris – kontakt os på telefon 70 200 392 eller via info@edge-team.com

Produkteksempler

Produktet bruges i et multi part setup, øger produktiviteten samt letter programmeringstiden ved bearbejdning af flere emner - hvad enten de er ens eller ej.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

edgecam - tips & trick

EDGECAM Tombstone Manager del 1

solidworks - tips & tricks

EDGECAM Tombstone Manager del 2

Yderligere information

Hvad består

EDGECAM af?

Hvilke licenser

har du brug for?

Tilmeld dig et

EDGECAM kursus

Sådan kommer du i

gang med EDGECAM

Nyhederne i 2021

APPLICATION ENGINEER

Kim Andersen