.

Edgecam Workflow

Kom hurtig frem til NC-koder med EDGECAM Workflow, ved hjælp af den automatiske Feature Finder, analysere EDGECAM solid-filerne og tilføre features.

EDGECAM logo

EDGECAM Workflow reducer programmeringstiden

Bearbejder du emner med ISO eller håndprogrammering, og frygter at CAM komplicerer jeres hverdag? Så tag et kig på Workflow. Den simple 5 trins programmering giver jer fordele, og du reducerer programmeringstiden markant.

EDGECAM Workflow er bygget op omkring strategier og features. Ved hjælp af den automatiske Feature Finder, analyserer EDGECAM selv solid-filen og tilfører de givne features. Herefter kan EDGECAM selv generere værktøjsbaner ud fra førnævnte features, og derved meget hurtigt komme frem til en færdig NC-kode. Denne simple metode bevirker, at det er meget nemt komme i gang selv for helt nye brugere.

Vores

Kundeudtalelser

Kom nemt i gang

EDGECACM Workflow er en simpel 5-trins proces:File: Indlæs solid-fil

  1. Set-up: Sæt nulpunkt, tilfør råmateriale, fikstur og maskine
  2. Features: EDGECAM finder features på soliden ved hjælp af den automatiske Feature Finder
  3. Machining: Planning Board laver et forslag til rækkefølgen af bearbejdningen, som selvfølgelig kan redigeres efter behov. Når rækkefølgen er tilfredsstillende, godkendes dette, og EDGECAM vil begynde at lægge værktøjsbaner på.
  4. NC-Kode: NC-koden genereres

Workflow er også et fantastisk værktøj til eksempelvis prisberegning på emner, da man hurtigt og enkelt kommer frem til en bearbejdningstid på det pågældende emne.

Ved hjælp af den tilhørende ToolStore og ToolKits kan EDGECAM Workflow vælge netop dine oprettede værktøjer fra værktøjsdatabasen, og derefter automatisk tilføre skæredata ud fra værktøjstype og materiale. Der skal med andre ord ikke længere bruges tid på, at kigge i datablade fra alverdens forskellige værktøjsleverandører.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Video af drejning på en DMG MORI NLX 4000 Lathe
Workflow fra EDGECAM
EDGECAM Workflow, reducerer omkostninger, forbedre kvaliteten og giver kortere leveringstider

Yderligere informationer

Hvad består EDGECAM af?
Hvilke licenser har du brug for?
Tilmeld dig et EDGECAM kursus
Sådan kommer du i gang med EDGECAM
Nyhederne i 2021
Portræt af Nils
APPLICATION ENGINEER

Nils Skott Andersen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.