Webinar

SOLIDWORKS What's New 2021 (4 af 4) Simulering og PDM

Årets første What’s New 2021 launch event for de danske SOLIDWORKS-brugere

Endnu en gang har SOLIDWORKS tilføjet utallige forbedringer til den nye SOLIDWORKS 2021 version, der udvider funktionsdygtigheden og accelererer dine workflows. Efter stor efterspørgsel har SolidWorks øget deres fokus på præstation, pålidelighed og på at optimere tidligere arbejdsgange, så de virker præcis som du altid har ønsket, de skulle.

Se med på vores gratis online seminar d. 22/10 & 23/10 og få et indblik i nye features og spændende funktionaliteter i SOLIDWORKS.
Vi præsenterer nye funktioner og features i SOLIDWORKS 2021 for dig på et online event. Deltag på vores live webinar, hvor vi vil vise dig softwarenyhederne i SOLIDWORKS og gøre dig parat til at udnytte de nye funktioner og features. Der er naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til vores team.

Edge-Teams SOLIDWORKS nørder har tilrettelagt et program, som vi har opdelt i 4 webinar.

Dette er del 4 ud af 4

Indhold

Kom ind og hør mere om alle de forbedringer der er lavet i den nye SolidWorks 2021. I dette webinar ser vi på de nye tiltag indenfor Simulation, Flow Simulation og Plastics. Her vil vi også dykke ned i de meget interessante forbedringer PDM brugere nu også kan se frem til.

Dette er del 4 ud af 4

Se de andre webinarer i serien: SOLIDWORKS What's New 2021

Pris

Det er gratis at deltage på vores webinar

Dato

Torsdag d. 23/10 2020
Kl. 14.00 – 14.30

Hansjørgen Godiksen Buhrkall
UNDERVISER:

Hansjørgen G. Buhrkall

Application Engineer

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.