.

SolidWorks: MBD

Tag skridtet mod papirløs produktion med SOLIDWORKS MDB og udskift jeres traditionelle 2D tegninger med 3D PDF – nemt og effektivt!

SOLIDWORKS logo

SOLIDWORK MBD - det næste skridt mod papirløs produktion

Med SOLIDWORKS MBD (Model Based Definition) kan du udskifte de traditionelle 2D tegninger med 3D – og tage det næste skridt mod papirløs produktion. SOLIDWORKS MBD er fuldt integreret med SOLIDWORKS 3D CAD software. Programmet gør det nemt at dele, gemme og genbruge dine 3D data, og du kan lettere kommunikere og definere produkt- og produktionsinformationer (PMI) direkte i 3D til dine kunder og samarbejdspartnere. SOLIDWORKS MBD hjælper dig også med at overholde industriens standarder.

Produkteksempler

Løsningerne tilbyder alle i dit team at få mulighed for at tilføje informationer og dokumentation samt gemme det i 3D PDF. Det vil lette arbejdsgangen markant, da I på tværs af afdelingerne vil have adgang til de samme data. Herved undgås fejl, og der opstår færre misforståelser samt fejlfortolkninger af tegninger – som bekendt er disse ofte dyre at fremstille og vedligeholde.

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

SOLIDWORKS MBD 2017
Introduktion til SOLIDWORKS Composer
SOLIDWORKS Visualize 2016

Yderligere informationer

SOLIDWORKS 2021 forbedringer
Kom godt i gang
Blog: "8 fordele ved at arbejde i 3D..."
Gratis SOLIDWORKS webinar serie
Portræt af Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen