SOLIDWORKS: ELECTRICAL

Electrical kan mindske materiale spild og give langt færre produktionsfejl ved hjælp af de intelligente værktøjer og tilhørende database

SOLIDWORKS logo

Enkle elektriske konstruktioner med SOLIDWORKS Electrical

Gør dine elektriske konstruktioner enkle med hjælp fra SOLIDWORKS Electrical. De intelligente værktøjer, integrationen og den tilhørende database er medvirkende til at formindske dit materialespild og reducere antallet af produktionsfejl markant.

Electrical Schematic forenkler de indlejrede (og komplekse) elektriske systemer til maskiner og andre applikationer – og understøtter konstruktøren i hans arbejde, da integration af styklister og projektdata er en vital egenskab. Med en tilhørende database, der indeholder tusindvis af symboler og mere end 500.000 fremstillede dele til brug i dit design, kan du fremskynde udviklingen væsentligt.

Reducér udviklingstiden

Jeres teams kan arbejde samtidigt og derved reducere udviklingstiden. De automatiserede styringsværktøjer kan strømline designet af komplekse PLC-forbindelser for jer, og der kan nemt genereres tegninger, ledningslister, “til og fra”-lister samt tilføjes anden produktionsdokumentation. Electrical fås desuden i en 3D udgave for optimeret integration og i en professional udgave, hvor hele løsningen er samlet i én pakke.

Fælles for dem begge er, at de tilbyder en effektiv og brugervenlig pakke af diagramdesignværktøjer med indbyggede biblioteker. Desuden strømliner og forenkler de en række af dine trivielle designopgaver fra PLC og klemmerække til kontaktkrydsreferencer – med SOLIDWORKS’ automatiserede design- og styringsværktøjer. 

Kontakt os meget gerne for mere fyldestgørende info samt en snak herom.

Kundeudtagelse

"med den integrerede CAD/CAM- og PDM-løsning undgår vi de fejl, vi tidligere risikerede"

Flightcases International A/S, der producerer specialbyggede flightcases til industrien og Forsvaret, har opnået en tidsbesparelse på op til 30 procent ved at indføre SOLIDWORKS og SOLIDWORKS PDM Standard.

Kundeudtagelse

"Mængden af fejl reduceret markant ved konstruktion af nye maskiner"

Med indførelse ad 3D-konstruktion i SOLIDWORKS har scansteel foodtech reduceret mængden af fejl i sit udviklingsarbejde med 80-90 procent

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Draftsight - tips & tricks

Introduktion til SOLIDWORKS Electrical

Draftsight - tips & tricks

Kort om SOLIDWORKS Electrical

Draftsight - tips & tricks

Grundlæggende om SOLIDWORKS Electrical

Yderligere information

SOLIDWORKS 2023 forbedringer

Kom godt i gang
med SOLIDWORKS

Blog: “8 fordele ved at arbejde i 3D…”

SOLIDWORKS til Start-ups

Technical Manager, B.SC.ME.

Peder Skovlunden-Pedersen

Få mere information eller et uforpligtigende tilbud

Kontakt os