.

SolidWorks: Electrical

SOLIDWORKS Electrical kan mindske materiale spild og give langt færre produktionsfejl ved hjælp af de intelligente værktøjer og tilhørende database

SOLIDWORKS logo

Enkle elektriske konstruktioner med SOLIDWORKS Electrical

Gør dine elektriske konstruktioner enkle med hjælp fra SOLIDWORKS Electrical. De intelligente værktøjer, integrationen og den tilhørende database er medvirkende til at formindske dit materialespild og reducere antallet af produktionsfejl markant.

SOLIDWORKS Electrical Schematic forenkler de indlejrede (og komplekse) elektriske systemer til maskiner og andre applikationer – og understøtter konstruktøren i hans arbejde, da integration af styklister og projektdata er en vital egenskab. Med en tilhørende database, der indeholder tusindvis af symboler og mere end 500.000 fremstillede dele til brug i dit design, kan du fremskynde udviklingen væsentligt.

Vores

Kundeudtalelser

SOLIDWORKS electrical

Reducér udviklingstiden

Jeres teams kan arbejde samtidigt og derved reducere udviklingstiden. De automatiserede styringsværktøjer kan strømline designet af komplekse PLC-forbindelser for jer, og der kan nemt genereres tegninger, ledningslister, “til og fra”-lister samt tilføjes anden produktionsdokumentation. SOLIDWORKS Electrical fås desuden i en 3D udgave for optimeret integration og i en professional udgave, hvor hele løsningen er samlet i én pakke.

Fælles for dem begge er, at de tilbyder en effektiv og brugervenlig pakke af diagramdesignværktøjer med indbyggede biblioteker. Desuden strømliner og forenkler de en række af dine trivielle designopgaver fra PLC og klemmerække til kontaktkrydsreferencer – med SOLIDWORKS automatiserede design- og styringsværktøjer. 

Kontakt os meget gerne for mere fyldestgørende info samt en snak herom.

Produkteksempler

SOLIDWORKS Electrical kan mindske materialespild og give langt færre produktionsfejl ved hjælp af de intelligente værktøjer og tilhørende databaser

Produktvideoer

Få indblik i produktets funktionalitet

Introduktion til SOLIDWORKS Electrical
Kort om SOLIDWORKS Electrical
Grundlæggende om SOLIDWORKS Electrical

Yderligere informationer

Blog: "5 hurtige genveje i SOLIDWORKS"
SOLIDWORKS 2021 forbedringer
Top 10 SOLIDWORKS 2020 nyheder
SOLIDWORKS til Start-ups
Portræt af Peder Skovlunden-Pedersen
Technical Manager, B.Sc.Me.

Peder Skovlunden-Pedersen