HXGN MACHINE TRAINER (HMT) GIVER DIG NYE MULIGHEDER INDEN FOR MASKINSIMULERING

OPLÆRING - INNOVATION - TEST

Oplagt til skoler eller store produktionsvirksomheder

CNC-træningsmaskinen åbner op for mange nye muligheder inden for
oplæring af lærlinge, innovation og testkørsel af specialprodukter.

HMT i Partner Pavilion ETUX

Med en CNC-træningsmaskine kan lærlinge afprøve så mange af deres programmer, som de vil, uden risiko for at ødelægge en CNC-maskine

Dette giver lærlinge mulighed for at kunne udfolde sig kreativt og afprøve nye ideer og bearbejdningsmetoder,  så de kan blive fremtidens genier indenfor maskinføring.

Derfor kan maskinen hjælpe produktionsskoler og produktionsvirksomheder med at udvikle deres lærlinge til at blive mere intelligente inden for CNC-bearbejdning samtidigt med, at de kan mindske omkostninger forbundet med reparation af maskiner pga. kollisionsfejl.

Det er ikke kun omkostninger i form af penge, der kan spares, men også tid for alle involveret i processen. F.eks. skal alle lærlingene og undervisere ikke vente 3 dage på en, at en teknikker får repareret CNC-maskinen.

Oplev fremtiden inden for maskin simulering

  • 1:1 simuleringsoplevelse af at køre med en CNC-maskine
  • Er udstyret med autentiske knapper, styrepaneler, styrepult og lyde.
  • Maskinen er bygget af stål i dimensioner, som matcher med ægte CNC-maskiner
  • Maskinen kører på simuleringssoftwaren NCSIMUL og kan simulere alt fra simple 3-akset til avanceret 5-akset

Intuitiv fornemmelse og betjening

Lærlinge får meget mere ud af at teste deres programmer på CNC-træningsmaskinen end på en computer med NCSIMUL, imens de sidder i et undervisningslokal.

”Den ligner og føles som en rigtig maskine. Det er den rigtige styrepult og den rigtige styring inde bagved, og du kan programmere direkte på den,”

Selvom maskinen essentielt er en tom skal, er den udstyret med højtaler, som afspiller maskinlyde, samt en autentisk styrepult udstyret med et systemhardware-simuleringspaneler fra Heidenhain og et andet set fra Siemens, som gør oplevelsen mere autentisk.

 

Maskinen er også udstyret med en monitor med NCSIMUL, som kan simulere alt, der er relateret til drejning og fræsning. Den kan simulere alt fra simpel 3- akset bearbejdning til avanceret 5-akset. 

Vil du have en demonstration af HMT?

The HxGN Machine Trainer er et træningsværktøj, som er oplagt for produktionsskoler, hvor der er mange lærlinge, som skal oplæres til maskinbemanding. Der vil altid være store omkostninger forbundet med oplæring af lærlinge, da fejl og maskine påkørsler er en del af processen.

Dog, kan processen køres smartere og hurtigere med en CNC-træningsmaskine på produktionsskolerne, da det ofte ikke er vigtigt, at lærlingene producerer et færdigt produkt.

Vil du gerne høre mere om The HxGN Machine Trainer, kan du udfylde formularen, så tager vores HMT-eksperter kontakt til dig.