Spar op til 40% på 3D CAD licenser og 20 % på cloud løsninger

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Vil du gerne have fat i de nyeste funktioner i SOLIDWORKS? Lige nu har du den bedste mulighed for at spare på SOLIDWORKS

Vi kører lige nu rabat på en lang række værktøjer og løsninger der kan adressere dine forretningsbehov og udfordringer:

Spar op til 40% på SOLIDWORKS licenser

20% besparelse på 3DEXPEREINCE

– Spar 30% på alt SOLIDWORKS Simulation

– Få 3 års lejelicenser og betal kun for 2 år

Med de nyeste funktioner i SOLIDWORKS, vil du gå ind i 2023 med mere innovation, bedre samarbejde og optimerede arbejdsgange i din virksomhed.  

Vi præsenterede første gang de nyeste funktioner i SOLIDWORKS 2023 til en ETUX session, og siden hen fik vi vores SOLIDWORKS-supporter, Michael, til at lave en lavet en top 5 over de funktioner, der vil gavne SOLIDWORKS-brugerne mest i den nye 2023 version.  

SOLIDWORKS 2023 har meget at byde på, og med de rabatter vi køre med lige nu, har du en unik mulighed for at sammensætte en billigere løsning efter dit behov.

Overvejer du om det er på tide at tage skridtet til at arbejde i skyen? 

Med 3DEXPERIENCE WORK vil du altid være forbundet til skyen, igennem 3DEXPERIENCE platformen. Platformen er designet til at lade dig arbejde i dit eget tempo med hensyn til cloud storage. Det giver dig mulighed for at gemme og arbejde både lokalt eller i skyen.

SOLIDWORKS og 3DEXPERIENCE WORKS er det samme stykke software, dog giver 3DEXPERIENCE WORKS dig mulighed for at bruge avancerede design- og samarbejdsfunktioner, der forbedrer måden du skaber og bygger på. Med en cloudbaseret løsning, kan I bedre sikre at det tekniske arbejde er i centrum for samarbejdet om produktudvikling.

Eller har du behov for en 3D CAD licens til desktop?

Med en SOLIDWORKS 3D CAD licens til desktop, får du alle de nyeste redskaber i et samlet teknisk tegneprogram. Med pogrammet kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt, samt reducere tid og omkostninger.

3D CAD er en komplet platform med intuitiv brugerflade, der giver produktudviklere de nødvendige værktøjer til mekanisk konstruktion, kommunikation, verifikation, simulering og datahåndtering. Derudover skal man heller ikke glemme den udstrakte kompatibilitet med tidligere udgaver af eventuelle tegneprogrammer.

Er du klar til at eskalere din virksomhed? Så hop ind på vores hjemmeside og læs mere om dine muligheder.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at optimere arbejdsgangene i din virksomhed.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale – så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Relaterede nyheder