Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”.

Det kan forstås på to måder; en software der er koblet på browser løsninger og en software der kører i en browser.

Software der er koblet på en browser løsning, betyder at det er installeret lokalt på din computer og som arbejder ud imod noget der ligger i clouden.

Ellers er det en software der 100 % er i clouden, hvilket betyder når du skal bruge softwaren, så logger på du en browser og så er det den vej igennem du benytter dig af det.

Fordelen ved cloud er at du nemt kan skalere op og ned ud fra ens behov. Prisen afhænger også af hvor meget du benytter dig af din cloud-løsning.

Cloud i SolidWorks sammenhæng

Her er der én ting det handler om; 3DEXPERIENCE.

SolidWorks bruger rigtig mange ressourcer på denne cloud-løsning, hvilket også betyder, at det er der deres helt store fremtid ligger.

Alle SolidWorks licenser der bliver købt efter juli 2023, er automatisk inkluderet med 3DEXPERIENCE.

Det vil sige, at du med denne platform kan hurtigt navigere rundt mellem dine projekter.

Når du investerer i SolidWorks er der forskellige cloud-pakker alt efter hvad dine behov er og hvilken licens-type du vælger. De tre forskellige løsninger er; 3DEXPERIENCE SolidWorks, SolidWorks With Cloud Services og SolidWorks Cloud Offer.

Vil du gerne vide mere om cloud-pakkerne, eller vil du have hjælp til at vælge hvilken der passer bedst til dig og dine behov, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Relaterede nyheder