ETUX 2022: Tak for et fedt event!

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Den 6.-7. oktober var vi traditionen tro, da vi afholdt vores årlige brugermøde for CAD- og CAM-brugere, ETUX. I år tog ETUX sted i Fredericia på Trinity Hotel og Konference center, hvor vi afholdt sessioner om EDGECAM, SOLIDWORKS og relateret produkter.

I vores EDGECAM sessionerne kunne vores deltagerne høre om, Turning, 3+2 indeksering, simultan, Strategy manager, Administration, Designer, Masks og NCSIMUL fra vores CAM-support team, mens vores CAD-support team præsenteret om, SOLIDWORKS Templates, PDM, DriveWorks pro og solo, Composer, API, Simulering og flere funktioner i 3DEXPERIENCE.

Derudover havde vi gæstetalere fra DAMRC, HEXAGON og Dassault systemés, som afholdt deres egne sessions. I år var DAMRC, som præsenterede deres nye løsninger inden for den danske CAM-industri, særligt populær blandt vores deltagere.

I år havde vi opdelt vores Partner Pavilion i to dele. I den første del kunne vores kunder snakke med DriveWorks teamet fra England, DraftSight fra Dassault Systemés og HEXAGON, samt høre om Edge-Teams nye forretningsområder CONFIQ og 3DPrinteq. I den anden del var der mere fokus på underholdningselementer, hvor folk kunne komme og dyste imod hinanden i en ‘Konstruér på tid’ konkurrence eller køre race på en SimRacer, der er produceret af Asetek, som en del af deres nye forretningsområde indenfor SimSports markedet.

For dem, som blev om aftenen torsdag, var der stand-up som underholdning i stedet for kasino, som vi har kørt tidligere. Komikeren, Daniel Buch, blev forslået af Tjelle Vejrup, som var med på ETUX i år som speaker. Han blev taget godt imod af deltagerne som et frisk og sjovt indslag. Man kunne møde ham under forskellige sessions eller i vores Partner Pavilion, hvor han var med til at interviewe deltagere og partnere.

Fra Edge-Team siger vi endnu en gang tak til vores seje kundegruppe og samarbejdspartnere, som gør det muligt for os at holde et fedt og unikt event som ETUX. Tak for et godt og lærerigt event, og vi håber på at se jer igen næste år!

Relaterede nyheder