SOLIDWORKS 2023

Optimér din daglige arbejdsgang med et utal af nye muligheder med SOLIDWORKS 2023.

Ønsker du at modtage vores SOLIDWORKS prisliste?

SOLIDWORKS 2023 nyheder fra Edge-Team

Få Udnyttet mulighederne i Solidworks 2023 til det fulde!

Hos Edge-Team bliver du hjulpet med at udnytte softwarenyhederne fuldt ud, så du hurtigere kan føre dine designs fra koncept til fremstilling. 

Du bliver guidet igennem, hvordan nyhederne i SOLIDWORKS 2023 gør, at du kommer hurtigere og bedre omkring dine designopgaver og dermed forbedrer din produktivitet i hverdagen.

På vores YouTube-kanal kan du hører om de nye og spændende funktioner indenfor: SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM, COMPOSER og meget mere

Vi præsenterer de kommende og mest spændende funktionaliteter indenfor SOLIDWORKS til årets CAD/CAM-event ETUX 2022 .

Ønsker du at modtage vores SOLIDWORKS prisliste?

Se de nye muligheder i SOLIDWORKS 2023

Nyhederne er inddelt i 4 områder, udforsk dem her:

Få Udnyttet mulighederne i Solidworks 2023 til det fulde!

Hos Edge-Team bliver du hjulpet med at udnytte softwarenyhederne fuldt ud, så du hurtigere kan føre dine designs fra koncept til fremstilling.

Du bliver guidet igennem, hvordan nyhederne i SOLIDWORKS 2023 gør, at du kommer hurtigere og bedre omkring dine designopgaver, og dermed forbedrer din produktivitet i hverdagen.

På vores YouTube-kanal kan du høre om de nye og spændende funktioner indenfor: SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM, COMPOSER og meget mere

Vi præsenterede de kommende og mest spændende funktionaliteter indenfor SOLIDWORKS til årets CAD/CAM-event ETUX 2022 .

Arbejd smartere

SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS 2023 er mere automatiseret end nogensinde før og gør det muligt at arbejde smartere. Forbedringerne giver dig mulighed for at producere mere præcise tegninger, kommunikere dine tyndpladedesigns mere klart og giver dig mere kontrol over dine structure design.

Drawing & detaling SOLIDWORKS 2023 fra Edge-Team

Drawings & Detailing

Udarbejdelse af tegninger er mere nøjagtige og sikrer standardisering ved at begrænse geometriske tolerancer til en bestemt standard. De nye funktioner giver dig muligheden for at:

 • Aktivere/deaktivere indstillinger, for at sikre standardisering ved begrænsning af geometriske tolerancer til en specifik standard.
 • Identificere overskredne værdier i en stykliste-tabel nemmere, ved at markere værdierne blå, når de er tilsidesættes/overskrives/overskrides.
 • Vise gennemsigtige modeller i tegninger med Hidden Lines Removed (skjulte linjer fjernet) (HLR) og Hidden Lines Visible (skjulte linjer synlige) (HLV) tilstande.
SHet Metal SOLIDWORKS 2023 fra Edge-Team licenser

Sheet Metal

Sheet metal design er smartere og mere fleksibelt end nogensinde før, med mulighed for at levere værdifulde indsigter på forhånd, hvilket forbedrer kommunikationen med produktionen og fremskynde processen. De nye funktioner giver dig muligheden for at:

 • Udligne værdier nemmere for bukkeradius, ved at anvende symmetrisk tykkelse med Base Flange eller LoftedBend-funktioner.
 • Medtag værdien af tyndplademål i notationer og skæreliste.
 • Automatiske sensoradvarsler, når du overskrider størrelsesgrænserne for sheet metal bounding box.

Structure Design

Med de nye funktioner er det blevet endnu nemmere at opbygge og ændre mere komplekse struktur. De nye funktioner giver dig muligheden for at:

 • Du kan automatisk anvende forbindelsesplader, med den nye ”Pattern” funktion. Gruppér lignende hjørner og anvendelse af trimning.
 • Vælg et sæt profiler af den samme størrelse og type, og ændre deres størrelse for specifikke konfigurationer.
 • Zoom til et udvalgt hjørne fra FeatureManager-Designtree eller Corner Management PropertyManager.

Arbejd hurtigere

Med SOLIDWORKS 2023

Arbejder du ikke kun smartere, men også hurtigere. Arbejd hurtigere med store samlinger, oprettelse af geometri og meget mere

Assembly design SOLIDWORKS 2023

Assembly Design

Assembly Design er ikke kun smartere, men også hurtigere. Du kan nu arbejde hurtigere med store samlinger ved mere automatisk styring. De nye tidsbesparende funktioner giver dig mulighed for at:

 • Optimere Resolved Mode automatisk, ved selektiv brug af letvægtsteknologi (Lightweight), når du indlæser komponenter i Fully Resolved tilstand.
 • Være mere produktiv med muligheden for at gemme store samlinger hurtigere.
 • Fremskynde dine downstream-processer ved at eksportere komponenter direkte fra samlingen som separate STEP-filer.
Assembly workflows SOLIDWORKS 2023 fra Edge-Team

Assembly workflows

Assembly workflows er hurtigere end nogensinde før, og kræver færre trin for at få dit arbejde udført i SOLIDWORKS 2023. De nye funktioner giver dig mulighed for at:

 • Sikre designintegritet, ved automatisk at erstatte mistede mate-referencer med alternative mate-referencer, herunder flader, kanter, planer, akser og punkter.
 • Spar mere tid på udvikling af samlinger med mulighed for at suppresse unødvendige Magnetic Mates og Connection Points.
 • Speed Up oprettelsen af assembly features med nye betingelser, herunder Up To Next, Up To Vertex med flere
Parts and features SOLIDWORKS fra Edge-Team

Parts & Features

Assembly workflows kræver det færre trin for at få dit arbejde udført i SOLIDWORKS 2023. De nye funktioner giver dig mulighed for at:

 • Sikre konstruktionsintegritet ved automatisk at erstatte mistede mate-referencer med
  alternative mate-referencer.

Electrical Design & Routing

I SOLIDWORKS 2023 kan du skabe informativ elektrisk dokumentation hurtigere, samtidig med at du reducerer fejl og håndterer mere komplekse elektriske routing-scenarier med nye muligheder for at udfolde, reorientere og vise ledninger og stik. De nye tidsbesparende funktioner giver dig mulighed for at:

 • Inkluder rapporttabeller såsom BOM- og ledningslister i enhver elektrisk projekttegning.
 • Vise forbindelsesinformationer om en komponent i en etiket, som du dynamisk indsætter i diagrammer.
 • Oprette bedre diagrammer automatisk fra SOLIDWORKS Electrical Data i MS® Excel.
 • Opret splejsninger med flere kredsløb, som ledninger eller kabelkerner er forbundet til.
 • Visualiser dine kabelsegmenter tydeligt ved at se deres grafiske tværsnit.
 • Forbedre SOLIDWORKS Electrical Routing design ved at reorientere stikkene til at være parallelle med et valgt plan.

Arbejd Sammen

Med SOLIDWORKS 2023

Med de nye funktioner i SOLIDWORKS 2023, kan du nemmere arbejde sammen med alle produkter inden for SOLIDWORKS-porteføljen og andre Dassault Systèmes løsninger.

Vælg mellem et væld af løsninger, der passer til dine behov.

Nedenfor ser vi på nogle muligheder for dig, som kan forbedre din og dit teams arbejdsgang og Time-To-Market

SOLIDWORKS VISUALIZE 2023 fra Edge-Team

SOLIDWORKS Visualize

Med SOLIDWORKS Visualize kan du nemt rendere billeder i fotokvalitet, fremstille interaktive animationer og meget mere af dine SOLDIWORKS-modeller. Den seneste version forbedrer renderingsydelsen, og omfatter muligheden for at:

 • Definer farver på flere måder med farvevælgeren og farveprøvepaletterne.
 • Se visningsforbedringer af Physically Based Rendering (PBR) materialer og mere i Preview-renderingstilstand.
Model-based definition (MBD)

Model-based Definition (MBD)

Forbedre din SOLIDWORKS-arbejdsgang med SOLIDWORKS MBD. Kommuniker konstruktioner mere klart i 3D, med mulighed for at se alle dimensioner i en samling. Den nyeste version giver dig også mulighed for at:

 • Se komponentdimensioner i 3D PDF-filer, herunder funktionsdimensioner, referencedimensioner og DimXpert-annotationer.
De browserbaserede løsninger omfatter løsninger til parametrisk design, friformsmodellering, strukturdesign, tyndpladedesign, værktøjsforme og meget mere.
3D Sculptor og 3D Creator arbejder f.eks. problemfrit sammen med SOLIDWORKS, og de kører på 3DEXPERIENCE-platformen og kan tilgås via en webbrowser.
Mange af løsningerne anvender maskinlæring og kunstig intelligens (AI), der giver designvejledning og forbedre gentagende arbejdsgange.
3D sculptor SOLIDWORKS 2023 fra Edge-Team

3D SCULPTOR

3D Sculptor tilbyder Sub-D modellering til at skabe komplekse former hurtigt ved hjælp af en push-pull-interaktion. Nye funktioner omfatter:

 • Hurtigere udvælgelse af geometri med Selection accelerators.
 • Net Surfacing til oprettelse af Sub-D overflader ved hjælp af velkendte CAD-operationer.
3D creator SOLIDWORKS 2023 fra Edge-Team

3D CREATOR

3D Creator tilbyder parametrisk 3D solid- og overflademodellering, samling modellering og meget mere. Dette er fantastisk til SOLIDWORKS-brugere, der ønsker at konstruere på farten eller dem, der har brug for at lave let CAD-arbejde som at lave en hurtig ændring eller mockup. Funktionerne omfatter:

 • Ny velkomst-app med tutorials, der hjælper nye og eksisterende brugere til at komme i gang hurtigt. Du kan også få adgang til support og brugerfora via appen.
 • Drevet af Design Assistant er Smart Mate designet til at hjælpe dig med at skabe mates ved at trække og holde en komponent i den position, hvor du ønsker, at den skal matche med de omkringliggende komponenter.

Udvid din horinsont

SOLIDWORKS 2023

I dette afsnit kan du læse mere om, hvordan man bruger SOLIDWORKS til at koble op til Clouden, og hvilke muligheder der er for at forbinde SOLIDWORKS-data til 3DEXPERIENCE-platformen for at udnytte dens indbyggede datastyrings- og samarbejdsmuligheder. 

SOLIDWORKS CONNECTED

Brug
Collaborative Designer for SOLIDWORKS

Du kan implementere og flytte projekter fremad i skyen.

Alle teammedlemmer kan dele, sammenligne, udforske og redigere data ét sted

Teamet arbejder altid med data i realtid og de mest opdaterede filversioner.

Ønsker du at fortsætte med at bruge din eksisterende SOLIDWORKS-desktopinstallation, kan du bruge Collaborative Designer for SOLIDWORKS, som forbinder dine data til 3DEXPERIENCE-platformen.

Brug
3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

3Dexperience SOLIDWORKS fra Edge-Team
Leder du efter en ny SOLIDWORKS-installation, der automatisk er tilsluttet til Clouden? Så kan du bruge 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, som er forbundet til platformen.

Begge løsninger omfatter alle dine foretrukne SOLIDWORKS-funktioner.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS tilbyder en offlinetilstand, så du har mulighed for at arbejde uden internetforbindelse.

Andre fordele ved begge løsninger omfatter:

Cloud Data Management
(PDM i skyen)

Cloud Data Management Cloud data management gør det muligt for dig at gemme og administrere dine SOLIDWORKS-data sikkert i skyen og samtidig forhindre produktionsfejl ved at strømline frigivelse af tegninger ved at sikre, at tegninger først frigives, når alle komponenter er klar. Andre opdateringer af datahåndtering omfatter:

 • Nye revisionskontrolformater
 • Mulighed for at administrere gemte data på 3DEXPERIENCE-platformen ved at definere et bogmærke til dit indhold, når du gemmer.

Collaboration

Samarbejdsfunktioner giver dig mulighed for nemt at udveksle data med eksterne leverandører, så du kan kommunikere sikkert og levere relevante PLM-data til eksterne interessenter, som ikke har 3DEXPERIENCE-platformen. De browserbaserede løsninger, 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS og Collaborative Designer for SOLIDWORKS er alle tilgængelige som roller i 3DEXPERIENCE Works-porteføljen. 3DEXPERIENCE-platformen samler alt og alle under ét sikkert tag. Fordelene omfatter:

 • Samarbejde i realtid
 • Out of the box cloud datahåndtering
 • Lav it-overhead uden server, der skal opsættes, og uden softwareopgraderinger

Se de nye muligheder i SOLIDWORKS 2023

Med SOLIDWORKS 2023 udvides din horisont ud over skrivebordet og forbinder dig med de bedste værktøjer, som alle er tilgængelige i skyen. Herunder avanceret geometri, multi-fysiksimulering, automatiseret fremstilling, oplevelsesbaseret markedsføring og salg.

Herunder kan du få et bedre overblik over de forbedringer i SOLIDWORKS 2023, der kan optimere din CAD-produktivitet. 

What's New in SOLIDWORKS 2023

Improve Productivity with What's New 2023

What's New in SOLIDWORKS 2023

Catch Up with SOLIDWORKS What's New 2018 - 2023

What's New in SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS 2023 User Experience

What's New in SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS 2023 PDM

What's New in SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS 2023 Simulation

What's New in SOLIDWORKS 2023

SOLIDWORKS Inspection

ANMOD OM ET TILBUD

Prisen på SOLIDWORKS afhænger af, hvilken licens du har behov for, og hvordan din softwareløsning skal sammensættes. Derfor kan du anmode om et tilbud, så finder vi den rette licens sammen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud 

Få Udnyttet mulighederne i Solidworks 2023 fuldt ud!

Som Edge-Team kunde hjælper vi dig med at udnytte softwarenyhederne fuldt ud, så du hurtigere kan føre dine designs fra koncept til fremstilling. 

Vores konsulenter guider dig igennem, hvordan nyhederne i SOLIDWORKS 2023 gør, at du kommer hurtigere og bedre omkring dine designopgaver og forbedrer din produktivitet i hverdagen.

På vores YouTube-kanal har du også mulighed for at høre om nogle af de nye og spændende features indenfor: SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM, DRIVEWORKS & EDGECAM

Vi præsenterer de kommende og mest spændende funktionaliteter indenfor SOLIDWORKS til årets fysiske CAD/CAM-event ETUX 2022 .

 

Prøv SOLIDWORKS CAD Premium gratis*
Ingen download eller installation er nødvendig.

Du kan få 30-dages adgang til en gratis online prøveversion, hvor du både kan arbejde med SOLIDWORKS-modeller eller uploade og arbejde med dine egne filer. Prøveversionen kræver hverken download eller installation – det eneste du skal gøre for at komme i gang er at udfylde formularen herunder.

Prøv SOLIDWORKS Premium gratis. Ingen download eller installation nødvendigt.

Få 3 ugers gratis adgang til en online prøveversion, hvor du både kan arbejde med SOLIDWORKS-modeller eller uploade og arbejde med dine egne filer. Prøveversionen kræver hverken download eller installation – det eneste du skal gøre for at komme i gang er at klikke på knappen herunder.

Få Udnyttet mulighederne i Solidworks 2023 fuldt ud!

Som Edge-Team kunde hjælper vi dig med at udnytte softwarenyhederne fuldt ud, så du hurtigere kan føre dine designs fra koncept til fremstilling. 

Vores konsulenter guider dig igennem, hvordan nyhederne i SOLIDWORKS 2023 gør, at du kommer hurtigere og bedre omkring dine designopgaver og forbedrer din produktivitet i hverdagen.

På vores YouTube-kanal har du også mulighed for at høre om nogle af de nye og spændende features indenfor: SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM, DRIVEWORKS & EDGECAM

Vi præsenterer de kommende og mest spændende funktionaliteter indenfor SOLIDWORKS til årets fysiske CAD/CAM-event ETUX 2022 .

Yderligere informationer

Hvad er SOLIDWORKS?
Hvad koster SOLIDWORKS?
Skal jeg eje eller leje SOLIDWORKS?
SOLIDWORKS i skyen - hvad er 3DEXPERIENCE WORKS?
Hvordan kommer jeg i gang med SOLIDWORKS?
Se vores SOLIDWORKS produker
Michael P. Skytte
APPLICATION ENGINEER

Michael P. Skytte