Derfor bør du investere i en CAM-softwareløsning hos Edge-Team

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi tilpassede løsninger, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vores skræddersyede CAM-løsninger kan hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål.

Hos Edge-Team er vi forhandler af og supporterer i CAM-softwareløsningen, EDGECAM, der primært bruges inden for maskinbearbejdning- og CNC-produktion. EDGECAM hjælper CNC-operatører med at programmere og styre værktøjsbaner, hastigheder og feeds for CNC maskiner. Dette hjælper med at automatisere og optimere produktionsprocessen, hvilket resulterer i mere effektiv og præcis fremstilling af mekaniske komponenter og dele.

Læs i dette blogindlæg, hvorfor du bør investere i EDGECAM hos Edge-Team, hvor vi dykker ned i følgende emner:

Hvert år tilføjer Hexagon nye funktioner og laver løbende hotfixes til EDGECAM, så din produktion kan blive hurtigere og mere effektiv.

Se de nyeste funktioner i EDGECAM 2023.1

Der bliver hele tiden udviklet på EDGECAM for at forbedre funktionalitet, øge brugerens produktivitet og imødekomme de skiftende behov i produktionsindustrien. Her kan du få et teknisk indblik i forbedringerne i EDGECAM 2023.1.

Yderlige fordele ved EDGECAM

1. EDGECAM har strategier, som kan sættes op til 100 % automatisk programmering

2. Det er det foretrukne CAM-program ved en lang række skoler og lærlinge

3. EDGECAM er det mest intuitive og nemmeste CAM-program at lære

4. EDGECAM er integrérbart med diverse CAD-programmer og kan trække data direkte herfra (inkl. SOLIDWORKS PDM vault)

Med en support- og serviceaftale står du aldrig alene med problemet

Edge-Team medarbejdere

Med en support- og serviceaftale hos Edge-Team får du adgang til vores lokale tekniske support, som betyder, at du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte – du står aldrig alene med problemet. En support- og serviceaftale betyder, at du altid har et opdateret værktøj ved hånden, da aftalen giver dig adgang til de nyeste softwarereleases.

Vi afholder løbende fysiske kurser

kursus i edgecam
endnu et kursus i edgecam
et kursus i essential milling i edgecam

Hos Edge-Team har vi et bredt udvalg af kurser i EDGECAM. Vi har kurser til både fræse- og drejemaskiner lige fra begynder til mere erfarende brugere. Som kunde hos Edge-Team har du også mulighed for at få dine lærlinge uddannet i EDGECAM helt gratis med vores certificeringsprogram. Læs mere om certificeringsprogrammet her.

Indkøring af maskine og opsætning af certificeret postprocessor

opsætning af en postprocessor
postprocessor i edgecam
edgecam ses her i cnc bearbejdning

I 2023 har vi bl.a. indkørt en 2-asket drejebænk, Mori Seiki SL-400, hos vores kunde Kvisgaard Maskinfabrik, en Dossan UMA 5100LY CNC maskine fra DUROC MACHINE TOOL A/S hos vores kunde LN Unoco Aps og en Haas VF-2SSYT 4-akset fræser hos vores kunde Lars Broe.

Når vi opsætter en certificeret postprocessor hos dig, tilpasser vi den derfor altid specifikt efter din maskine. Det er altså postprocessoren, der opsættes efter din maskine og ikke omvendt. Du kan læse mere om opsætning af postprocessor her.

Som kunde hos Edge-Team kan du komme med til vores årlige brugerseminar

Gruppebillede til ETUX 2023

ETUX autentificeres i vores årlige brugermøde, hvor vi samler alle vores kunder til et todages seminar, hvor du som bruger er i centrum. Vi er stolte af, at ETUX er Danmarks største CAD/CAM brugermøde. I 2023 samlede ETUX mere end 180 folk fra branchen. Læs mere om ETUX 2024 her.

Ønsker du at investere i EDGECAM?

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi specialtilpassede løsninger, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vores skræddersyede CAM-løsninger kan hjælpe dig med at opnå dine forretningsmål.

Relaterede nyheder