Support- og serviceaftale som CAM-bruger?

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Med en support- og serviceaftale står du aldrig alene med problemet

Du vil altid være bedre stillet med en support- og serviceaftale, uanset om du er en CAD- eller CAM-brugere. Med en support- og serviceaftale hos Edge-Team får du adgang til vores lokale tekniske support, som betyder, at du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte – du står aldrig alene med problemet. 

Er du bruger af EDGECAM, kan det have stor betydning for din produktionseffektivitet, hvis dit program ikke er fuldt opdateret. En support- og serviceaftale betyder, at du altid her et opdateret værktøj ved hånden, da du aftalen giver dig adgang til de nyeste softwarereleases. Hvert år tilføjer Hexagon nye funktioner og laver løbende hotfixes til EDGECAM, så din produktion kan blive hurtigere og mere effektiv.

Husk, når du køber en EDGECAM licens er du bundet på 1 års support- og serviceaftale, hvorefter du selv kan vælge, om du vil være en serviceaftale eller ej. Hvis du stopper din serviceaftale, har du stadigvæk din EDGECAM licens, men du mister adgang til alle opgraderinger, både software versioner og små hotfixes.

Derudover giver serviceaftalen adgang til vores certificeringsprogram, hvor vi hjælper dig med at oplære dine lærlinge. Dine lærlinge får adgang til en gratis lærlinge-licens, og de får adgang til to årlige todages kurser hos Edge-Team helt gratis.

Sidst men ikke mindst, Edge-Team er din sikkerhed, hvis uheldet er ude. Skulle du miste adgang til din licens enten på grund af et hackerangreb eller en ødelagt pc eller noget helt tredje, så kan du altid få hjælp hos vores tekniske team. 

4 ting du får du med, når du vælger en support- og serviceaftale hos Edge-Team:

  • Lokal teknisk support hvor du altid har mulighed for at ringe og logge supportsager direkte til Edge-Team supportteam
  • Nye software releases – opdatér til den nyeste version af softwaren, så snart den udkommer.
  • Løbende softwareforbedringer, få løbende de nyeste features – designet til hurtigere og mere effektiv konstruktion.
  • Certificering af lærlinge – gratis licens til dine lærlinge, og gratis årlige kurser hos Edge-Team

Relaterede nyheder