GIV DINE LÆRLINGE EN GRATIS UDDANNELSE i EDGECAM

Vil du høre mere om vores certificeringsprogram?

EDGECAM hos Edge-Team det er CAM software indenfor programmering, drejning, fræsning & tråd

Vil du gerne tiltrække de bedste lærlinge?

Som kunde hos Edge-Team har du mulighed for at få dine lærlinge uddannet i EDGECAM helt gratis med vores certificeringsprogram. Her bliver dine lærlinge en del af et tilrettelagt program, der er designet af CAM-specialister til at give dem de bedste forudsætninger for at blive eksperter indenfor deres valgte område – og den viden, de tilegner sig, kan de bruge i jeres virksomhed.

Fordelene ved certificeringsprogrammet er blandt andet, at:

Download vores PDF om certificeringsprogrammet

Certificeringsprogrammet indeholder:

*Såfremt der er ledige pladser. Lærlinge, der er tilmeldt certificeringsprogrammet, vil 14 dage inden kursusstart modtage en e-mail om tilmelding til kurset.

Et tilrettelagt forløb, der giver de bedste vilkår for læring

Med vores certificeringsprogram får jeres lærlinge  adgang til en lang række fordele, der kan hjælpe dem med at forbedre deres evner, hvilket i sidste ende kommer din virksomhed til gode. De lærlinge får indblik i, hvordan man bruger EDGECAM, hvilke muligheder programmet tilbyder, og de bliver løbende opdateret på alt det nyeste i programmet.

Ud over de to årlige elevseminarer, der fungerer som grundkursus for eleverne, får jeres lærlinge også muligheden for at deltage på Edge-Teams konventionelle kurser*

*Såfremt der er ledige pladser. Lærlinge og studerende, der er tilmeldt certificeringsprogrammet, vil 14 dage inden kursusstart modtage en e-mail om tilmelding til kurset.

Vil du høre mere om vores certificeringsprogram?

Udfyld dine kontaktinformationer her, så kontakter vi dig. Du kan også tilmelde dine lærlinge og studerende til  certificeringsprogrammet. 

EDGECAM hos Edge-Team det er CAM software indenfor programmering, drejning, fræsning & tråd

Tiltræk de bedste lærlinge

Elever vælger den lærlingeplads, der tilbyder dem de bedste muligheder for uddannelse og kompetenceudvikling. Det kan blive jer – uden ekstra omkostninger. 

Når du kan tilbyde et certificeringsprogram i EDGECAM,  giver det din virksomhed et kvalitetstempel som eleverne kan forholde sig til. Du viser dem, at du går op i at give dem det bedste uddannelsesforløb.

Edge-Team afholder kursus
Hvorfor gør vi det?

Det har altid været vores mål at bidrage til udvikling hos vores kunder og vi har sammensat dette forløb til studerende, elever og lærlinge for at tilbyde nogle særlige fordele til vores kunder, der gerne vil give deres lærlinge og studerende den bedste uddannelse.

Hos Edge-Team mener vi, at vi har en del af ansvaret for at uddanne gode elever, der kan udvikle danske virksomheder. Vi ønsker at skabe muligheder for elever, der gerne vil uddanne sig og blive stærke i deres valgte felt. Dansk erhvervsliv og danske virksomheder skal konkurrere på viden, kvalitet og effektivitet, og vi vil gerne bidrage med at styrke vores kunder på disse områder.

"GRUNDET workflow er edgecam i min optik langt mere brugervenligt end fx mastercam. Generelt oplever jeg, at det er nemmere for mine elever at bruge end andre CAM-programmer" - Henrik gustavson, syddansk i vejle