Webinar

Kom i gang som konsulent med SOLIDWORKS

Indhold af webinaret

Har du overvejet at starte som konsulent med SOLIDWORKS, men er usikker på, hvordan du bedst kommer i gang? Vores webinar er designet til at give dig de nødvendige værktøjer og indsigt for at starte din rejse som SOLIDWORKS-konsulent.

I løbet af webinaret vil vi dække følgende emner:

Hvilke overvejelser skal du gøre dig?
Vi vil diskutere de vigtigste faktorer, du skal tage i betragtning, når du planlægger at blive SOLIDWORKS-konsulent, herunder markedspotentiale og personlige færdigheder.

Hvordan ser vi tendenserne?
Vi vil gennemgå de nyeste tendenser inden for SOLIDWORKS og konsulentbranchen for at hjælpe dig med at forstå, hvor mulighederne ligger.

Hvordan kommer du bedst i gang?
Vi vil dele trin-for-trin vejledning om, hvordan du bedst kan starte din konsulentvirksomhed, herunder netværksstrategier og de første skridt i opbygningen af din kundebase.

Hvem betaler udgiften til SOLIDWORKS?
Vi vil diskutere de finansielle aspekter, herunder hvem der typisk bærer omkostningerne for SOLIDWORKS-licensen – dig selv eller dine kunder.

Er SOLIDWORKS Startup-programmet en mulighed?
Vi vil introducere dig til SOLIDWORKS Startup-programmet og forklare, hvordan du kan drage fordel af dette initiativ for at reducere opstartsomkostningerne.

Nils vil guide dig gennem hele processen og besvare alle dine spørgsmål, så du kan føle dig sikker og klar til at starte som SOLIDWORKS-konsulent.

Om SOLIDWORKS

Med SOLIDWORKS 3D CAD får du alle de nyeste redskaber i ét samlet teknisk tegneprogram. Så kan du både konstruere og designe fremragende produkter nemt og effektivt samtidig med, at du reducerer tid og omkostninger. Det er én af de mest populære 3D CAD-pakker på markedet.

Ønsker du at spare tid ved dokumentation og arbejdstegninger, udvikle hurtigere og generelt optimere dine hverdagsrutiner, er SOLIDWORKS den rette løsning. 

De forskellige løsninger i SOLIDWORKS-porteføljen omfatter alle elementer i produktudviklingsprocessen. Oplev problemfrie, integrerede arbejdsgange med design, kontrol, bæredygtigt design, kommunikation og datastyring.

Område
Pris

Det er gratis at deltage – udfyld formularen

Dato

Tirsdag d. 04/06-2024
Kl. 10.45 – 11.15

Kom rigtig i gang med SOLIDWORKS underviser Nils S. Andersen
UNDERVISER:

Nils S. Andersen

Area Sales Manager