SOLIDWORKS licensstørrelser – Se hvad du har behov for

Står du stadig tilbage og mangler svar på nogle ting, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg er her for at hjælpe!

nsa@edge-team.com

Tel: +45 31 31 16 38

Kom rigtig i gang med SOLIDWORKS underviser Nils S. Andersen

Når det kommer til at vælge den rette licensstørrelse til din virksomheds behov, kan det være en udfordrende opgave at navigere gennem de forskellige muligheder. Skal du til at eje eller leje SOLIDWORKS for første gang? Så kan du læse mere her, om de vigtigste punkter du skal overveje før du investere i SOLIDWORKS

SOLIDWORKS, en førende producent af CAD-software, tilbyder tre forskellige licensstørrelser: Standard, Professional og Premium. I dette indlæg vil vi udforske, hvad hver licensstørrelse indebærer, og hvordan du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

SOLIDWORKS Licensstørrelser

SOLIDWORKS Standard

SOLIDWORKS licensstørrelser - SOLIDWORKS Standard

Standardlicensen er ofte tilstrækkelig for mange virksomheder, da den dækker de grundlæggende behov for tegning i SOLIDWORKS. Med denne licens har du adgang til funktioner som SheetMetal og Weldments, samt muligheden for at oprette assemblies og 2D-tegninger til arbejdstegninger. Uanset om du arbejder med komplekse design eller mere enkle dele, kan du komme langt med en Standard-licens. Formålet med denne licens er at muliggøre produktion af dele og komponenter, uanset hvad dine behov måtte være.

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS licensstørrelser- SOLIDWORKS Professional

Den næste licensstørrelse, Professional, tilbyder en række avancerede funktioner, der kan være afgørende for visse virksomheder. Udover de funktioner, der findes i Standard-licensen, inkluderer Professional-licensen også Visualize, et rendering-program, og Toolbox, et bibliotek med møtrikker, bolte og andre relevante komponenter. For virksomheder, der anvender PDM Standard som deres PDM-system, kræves der mindst en Professional-licens for at kunne integrere dette system.

SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS licensstørrelser- SOLIDWORKS Premium

Endelig tilbyder Premium-licensen den højeste grad af funktionalitet og avancerede værktøjer til komplekse designudfordringer. Denne licens er typisk nødvendig for virksomheder, der arbejder med omfattende simuleringer, såsom statisk simulering eller Routing. Med Premium-licensen får du adgang til avancerede værktøjer, der kan optimere dine design- og produktionsprocesser på en effektiv måde.

Valg af den rette licensstørrelse

Når du skal vælge den rette licensstørrelse til din virksomhed, er det vigtigt at overveje dine specifikke behov og krav. Hvis du primært arbejder med grundlæggende tegninger og assemblies, kan en Standard-licens være tilstrækkelig.

Hvis du derimod har brug for avancerede funktioner som rendering og integrerede PDM-systemer, kan en Professional-licens være mere passende. Og hvis du står over for komplekse designudfordringer, vil en Premium-licens give dig de nødvendige værktøjer til at håndtere dem effektivt.

Uanset hvilken licensstørrelse du vælger, er det vigtigt at vælge den, der bedst passer til dine behov og budget. SOLIDWORKS tilbyder fleksible licensmuligheder, der kan tilpasses din virksomheds specifikke krav, så du kan få mest muligt ud af din CAD-software.

Hos Edge-Team vægter vi at give dig bedre indsigt i de muligheder SOLIDWORKS giver dig, jo større udbytte får du. Kontakt os for at hører mere om SOLIDWORKS hos Edge-Team.

Relaterede nyheder