Optimér din tyndpladebearbejdning


Arbejder du til dagligt med tyndpladebearbejdning, er du sikkert meget åben for måder at kunne optimere din tyndpladebearbejdning på. Læs med nedenfor 

Book en demo og se hvor let det er at oprette tilbud i Radquote

Der er mange måder, din tyndpladebearbejdning kan forbedres på!

Hvis din virksomhed arbejder med tyndpladebearbejdning, er du helt sikkert også interesseret i måder, du kan optimere bearbejdningen på – der er altid et område i produktionen, der kan forbedres lidt mere.

Det kan være, din virksomheds materialeforbrug er alt for højt og skal mindskes, eller måske I har haft for meget bøvl med kostbare fejl i programmeringen. Ellers kan det være, I er trætte af alt for lange programmeringstider. Der er heldigvis en løsning på alt sammen, hvad end der gælder jer.

Mange kæmper også med at kunne levere nøjagtige tilbud til sine kunder med kort varsel. Hvis kunden skal vente for længe, eller hvis jeres tilbudspris ikke er nøjagtig, kan det være, det er det, der får sorteret jer fra i den sidste ende.

RADAN 2021

Videopræsentation

RADAN produkter

RADAN er verdens førende CAM software-leverandør til pladeindustrien, og kan i kraft af sine 40 år på markedet tilbyde unikke produkter, der mindsker programmeringstiden, materialeforbruget og programmeringsfejl. RADAN tilbyder en stor programpallette til programmering af: laserskære, revolverstanser, vandskære, flammeskære, plasmaskære og kantbukkere. RADAN indeholder helt unikke værktøjer til integration og automatisering, som med ét klik blandt andet kan lave programmer til ordrer i ERP systemet og returnere information tilbage om status.

Radquote

Slip for at bruge timevis på at udregne tilbud på komplekse produkter til dine kunder ved at få Radquote til at gøre arbejdet for dig

Læs mere »

Radpunch

Radpunch er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer stansemaskiner.

Læs mere »

Radcombi

Radcombi er den perfekte løsning til kunder, der anvender både punch og profil teknologier. Denne fleksibilitet gør det muligt for kunderne at skifte fremstillingsprocesser let og enkelt, uden at skulle bruge tid på at flytte filer fra et program til et andet.

Læs mere »

Radprofile

Radprofile er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer laser-, plasma-, vandstråle- og flammeskæremaskiner, herunder også 5-akset.

Læs mere »

Radtube

Radtube er et industriledende CAD/CAM lasersystem indenfor multiakset og roterende skæremaskiner. Det er udviklet specifikt til rørskæringsindustrien.

Læs mere »

Radbend

Radbend er markedets førende løsning i offline programmering for kantpresser og pladebukning. Helt integreret med RADAN, 3D, SOLIDWORKS og Autodesk Inventor giver Redbend fuld 3D-simulation af bukke processen.

Læs mere »

De mange fordele

Med RADAN kan du optimere din tyndpladebearbejdning på en række af parametre:

Fjern lange programmeringstider

Hurtig og præces tilbudsgivning

Eliminering af kostbare fejl

Undgå dyrt materialespild

Opret tilbud med professionelt layout

Automatiser dit produktionsflow fra tilbud til produktion

Undgå materialespild, kostbare fejl og lange programmeringstider

Hvis du er tvunget til at smide for meget metal ud, hver eneste gang en plade bliver kørt igennem jeres maskine, bliver det hurtigt utrolig dyrt. Ved at bruge det rette værktøj, kan du få placeret alle dine emner på den mest optimale facon, så mindst muligt materiale går til spilde.

Dumme programmeringsfejl er også noget, der kan være utroligt kostbart – et enkelt bogstav for lidt eller for meget i programmeringen kan hurtigt blive en meget kostelig affære! Hertil er der dog også en løsning, der sørger for at dyre fejl bliver elimineret, inden produktionen starter.

At spare tid er en effektiv måde at spare penge på. Få derfor hjælp til at minimere dine lange programmeringstider ved hjælp af smarte værktøjer, der effektiviserer processerne og sparer dig arbejdstimer.

Få gode råd til optimering af din tyndpladebearbejdning

Måske kan du finde svaret på nogle af dine spørgsmål på vores blog

Opret nøjagtige tilbud til dine kunder med få klik!

Det kan ofte være en udfordring at oprette nøjagtige tilbud til kunderne med alle de forskellige elementer i produktionen, der er. Desuden kan det også være tidskrævende uden at have de rette værktøjer til at gøre det for dig.

Hvis du ikke er i stand til at generere tilbud til dine kunder inden for relativt kort tid, kan det hurtigt gå hen og koste dig kunder. Hvis du ikke kan levere, går kunden videre til den næste!

Det er dog muligt med blot ganske få klik at give tilbud til dine kunder, der både er nøjagtige i forhold til salgs- og kostpris samt kan fortælle, hvornår produktet vil være klart.

Yderligere informationer

Se de mange fordele ved RADAN!
Tilmeld dig kursus i RADAN
Arbejd hjemme fra i RADAN
Opret nemt og enkelt tilbud med Radquote i RADAN
Application Engineer, B.Sc.Me.

THOMAS HOUGAARD SKIPPER

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan Radquote kan hjælpe dig med mere effektiv tilbudsgivning? Book en halv times demo med os og blik klogere!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.