Vend hurtigt tilbage til dine kunder med præcise tilbud

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

De tre største fordele ved Radquote

Få et tilbud på Radquote – så kan du også selv give tilbud

Generer tilbud nemt, hurtigt og professionelt

Når kunder vælger produkter i dag, er tid en af de afgørende faktorer i forhold til, hvad kunden vælger ud fra. Hvis du ikke er i stand til hurtigt at give kunden et præcist tilbud, når det bliver efterspurgt, kan du let miste køberen til konkurrenten. Desuden er det også vigtigt, at det tilbud du så giver, ser professionelt og tjekket ud. Begge dele er noget Radquote kan hjælpe dig med.

At oprette tilbud på komplekse produkter kan være en udfordring selv at klare med alle de forskellige elementer i produktionen at tage stilling til. Udover laserskæring kan der være en hel del operationer, kunden skal have en pris på – såsom bukning, svejsning, maling og montage, der tilsammen kan være svært at give en nøjagtig pris på.

Med Radquote, der er opsat i RADAN, slipper du selv for det manuelle besvær med at få indtastet det hele. Programmet genererer hurtigt den nøjagtige kost- og salgspris, så du selv undgår det. Det gør Radquote ved at beregne den præcise cyklustid og det optimale materialeforbrug. På den måde kan programmet let udregne, hvad det samlede produkt kommer til at koste – altså ikke kun prisen på metalpladerne, men på alle de operationer der måtte følge med. Hvis du bare har den mindste erfaring med RADAN er Radquote desuden meget nemt at bruge, da tilbudspriserne automatisk genereres i RADAN.

Radquote gør det lettere for dig at sælge dine produkter og gør generelt din arbejdsgang mere simpel og din svartid til kunden markant hurtigere.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »