Vend hurtigt tilbage til dine kunder med præcise tilbud

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

De tre største fordele ved Radquote

Få et tilbud på Radquote – så kan du også selv give tilbud

Generer tilbud nemt, hurtigt og professionelt

Når kunder vælger produkter, er tid en afgørende faktor. Er du ikke i stand til hurtigt at give kunden et præcist tilbud, når det bliver efterspurgt, kan du let miste kunden til konkurrenten. Det er desuden vigtigt, at de tilbud, du giver, ser professionelle ud. Hurtige og professionelle tilbud er begge dele noget, som Radquote kan hjælpe dig med.

At oprette tilbud på komplekse produkter kan være en udfordring selv at klare med alle de forskellige elementer i produktionen at tage stilling til. Udover laserskæring kan der være en hel del operationer, kunden skal have en pris på – såsom bukning, svejsning, maling og montage, der tilsammen kan være svært at give en nøjagtig pris på.

Med Radquote, der er opsat i RADAN, slipper du for det manuelle besvær med at få indtastet alle priser og informationer selv. Programmet genererer hurtigt den nøjagtige kost- og salgspris, så du selv undgår det. Dette gør Radquote ved at beregne den præcise cyklustid og det optimale materialeforbrug. På den måde kan programmet let udregne, hvad det samlede produkt kommer til at koste – altså ikke kun prisen på metalpladerne, men på alle de operationer der måtte følge med. Selv med den mindste erfaring med RADAN er det nemt at bruge Radquote, fordi tilbudspriserne automatisk genereres i RADAN.

Radquote gør det lettere for dig at sælge dine produkter. Din arbejdsgang bliver med programmet generelt mere simpel, og og din svartid til kunden bliver markant hurtigere.

Relaterede nyheder