Hurtig tilbudsgivning – de tre største fordele ved Radquote

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Der er mange fede fordele ved RADAN 2022

Bliv kontaktet og få et tilbud.

Kunderne har i dag flere muligheder end nogensinde før, når de skal vælge et produkt. Det er let og hurtigt for kunderne at fravælge end producent, hvis tingene ikke er, som de skal være. Som virksomhed kan du derfor risikerer at miste potentielle kunder til konkurrenten.

Af den grund er det vigtigere end nogensinde, at du er i stand til at vende hurtigt tilbage til kunderne med lige det, de ønsker – og det kan Radquote hjælpe dig med! Vi har nedenfor oplistet de tre største fordele ved RADAN-produktet, Radquote.

Vend hurtigt tilbage til kunderne

Netop at vende hurtigt tilbage til sine kunder er måske den største fordel ved Radquote. Når en kunde henvender sig med et produktønske, slipper du for at bruge hele formiddagen på manuelt at udregne tilbuddet.

På den tid du bruger på manuelle udregninger, kan kunden nå at finde en ny udbyder mange gange. Med Radquote er tilbudsgivningen virkelig effektiv, så du meget hurtigt kan vende tilbage til kunden med et tilbud på deres ønsker.

Giv præcise og professionelle tilbud

Ikke nok med at du skal kunne vende hurtigt tilbage med et tilbud, så skal tilbuddene naturligvis være præcise. På den måde får kunden ingen grimme overraskelser på regningen, når produktet er færdigproduceret.

Det er desuden vigtigt, at tilbuddet fremstår professionelt. Du kan med Radquote templates lave professionelle tilbud ved nemt at tilføje dit eget firmas logo og farver.

Radquote sørger således ikke blot for hurtig og præcis tilbudsgivning, men sikrer også, at dine tilbud ser professionelle ud.

Spar mange arbejdstimer

Den effektive tilbudsgivning med Radquote resulterer derfor i, at du kan spare rigtig mange arbejdstimer og dermed penge.

Et komplekst produkt kan sommetider tage flere timer at udregne den præcise pris på. Ved at slippe for de manuelle udregninger og lade Radquote gøre arbejdet for dig, effektiviserer du dine arbejdstimer markant.

Relaterede nyheder