Hurtig tilbudsgivning – de tre største fordele ved Radquote

Søren Ølholm Larsen
Area Sales Manager - Fyn & Sjælland

Søren Ølholm Larsen

Der er mange fede fordele ved RADAN 2022

Bliv kontaktet og få et tilbud.

I dag har kunderne flere muligheder end nogensinde før, når de skal vælge et produkt. Derfor er det også let og hurtigt for dem at fravælge end producent, hvis tingene ikke er, som de skal være, og bare vælge en anden.

Det er derfor vigtigere end nogensinde, at du er i stand til at vende hurtigt tilbage til kunderne med lige det, de ønsker – det kan Radquote hjælpe dig med! Nedenfor kan du læse de tre største fordele ved Radquote.

Vend hurtigt tilbage til kunderne

Netop at vende hurtigt tilbage til sine kunder er måske den største fordel med Radquote. Når en kunde henvender sig med et produktønske, slipper du for at bruge hele formiddagen på manuelt at udregne tilbuddet.

På al den tid du bruger på manuelle udregninger, kan kunden have nået at finde en ny udbyder mange gange. Med Radquote er tilbudsgivningen virkelig effektiv, så du meget hurtigt kan vende tilbage til kunden.

Giv præcise og professionelle tilbud

Ikke nok med at du skal kunne vende hurtigt tilbage, så skal tilbuddene naturligvis også være præcise, så der ikke kommer grimme overraskelser på regningen, når produktet er færdigproduceret.

Desuden er det vigtigt, at tilbuddet fremstår professionelt, hvilket du kan få det til at ved at udnytte Radquotes templates, hvor du nemt kan tilføje dit eget firmas logo og farver.

Begge dele sørger Radquote for.

Spar mange arbejdstimer

Den effektive tilbudsgivning med Radquote gør selvfølgelig også, at du kan spare rigtig mange arbejdstimer og dermed penge.

Et komplekst produkt kan sommetider tage flere timer at udregne den præcise pris på. Ved at slippe for de manuelle udregninger og lade Radquote gøre arbejdet for dig, effektiviserer du dine arbejdstimer markant.

Relaterede nyheder

Ny udgivelse af WORKNC 2022.1

Nyheder i WORKNC 2022.1

En ny opdatering af WORKNC 2022 er klar til download nu. Besøg kundeportalen for opdatering af dit software og effektivisér dit arbejde i højere grad.

Læs mere »

Nyheder i NCSIMUL 2022.1

Der er nu kommet en opdatering på NCSIMUL 2022, som rummer mange nye muligheder for optimering af dine arbejdsprocesser. NCSIMUL 2022.1 er nu tilgængelig til

Læs mere »