Produkt

RADAN: RADPROFILE

Håndtér 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til alle typer laser, plasma, vandstråle og flamme-skæremaskiner med Radprofile.

RADAN logo førende PC-baserede CAD/CAM-løsninger til pladebearbejdningsindustrien.

Førende software inden for laserskæring i tyndpladeindustrien

Radprofile er en omfattende og integreret software, der dækker alt fra håndtering af 2D filer, tooling, nesting, kodegenerering og DNC-forbindelse til stort set alle typer laser, plasma, vandstråle og flamme-skæremaskiner, herunder også 5 akset.

Det er verdens førende software til programmering af skæremaskiner. Fra at have programmeret de første skærende maskiner i tyndpladeindustrien har RADAN udviklet sig til at kunne programmere stort set alle mærker og typer af laser-, plasma-, vandstråle- og flamme-skæremaskiner på verdensplan. 

Produktet er designet til at give operatørerne de værktøjer, de behøver, for at reducere leveringstiden og optimere programmerne til maskinerne. Produktet giver den optimale udnyttelse af materialerne, der i sidste ende giver store besparelser på materialeforbruget.

Radprofile understøtter

Produktet er maskineuafhængig og understøtter alle større producenter som:

... og mange flere!

Produkteksempeler

Radprofile er designet til at give operatørerne de værktøjer, de behøver for at reducere leveringstiden og optimere programmerne til maskinerne. Radnest giver den optimale udnyttelse af materialerne, der i sidste ende betydelige store besparelser på materialeforbruget.

Kundeudtalelse

Jørgen Bundgaard, Evapco Air Solutions

Efter vi har fået indkørt Radan, har der været rigtig mange ting, som vi har fået support til.  Her har vi haft stor glæde af supporten, som vi har fået af Thomas. Vi har blandt andet fået hjælp til, når vi skal køre et hulmønster med formning/optræk hvor der er 3 værktøjer, som skal køre i en bestemt rækkefølge. Der er altid tid og ingen dumme spørgsmål. Jeg er rigtig godt tilfreds.

RADAN Produktvideoer

Få indblik i funktionaliteten ved Radan.
RADAN: RADPROFILE

What does RADAN CAD/CAM do?

RADAN: RADPROFILE

Quick cost estimation inside RADAN CAM

RADAN: RADPROFILE

Introduktion til produktet

RADAN: RADPROFILE

Advanced True Shape Nesting

RADAN: RADPROFILE

Radmanager from RADAN

RADAN: RADPROFILE

RADAN 3D

Yderligere informationer

Se de nye funktioner og features i RADAN 2022.1
Tilmeld dig kursus i RADAN
Arbejd hjemmefra i RADAN
Opret nemt og enkelt tilbud med Radquote i RADAN
Se de mange fordele ved RADAN!
Andreas Vind
Application Engineer

ANDREAS VIND