Case: Steel Products og 3D print i produktionen

3D print har optimeret produktionen hos Steel Products

”Er 3D print brugbart til mere end bare hobbyprojekter, og kan 3D print overhovedet holde til at blive brugt i et produktionsmiljø? Spørger du stålfabrikanten Steel Products, må svaret være et rungende ja! I de seneste år har de arbejdet med optimering af deres produktion gennem implementeringen af in-house 3D printning.”
Læs hele casen om Steel Products her

Som en del af lanceringen af 3D Printeq har vi været på besøg hos én af vores gode kunder. Her udarbejdede vi i samarbejde med dem en case om 3D print i deres produktion. Hos Steel Products har de allerede haft stor succes med implementering af 3D print i virksomheden. Deres 3D print-ansvarlige, Patrick Sonny Beyer, siger:

”Måden, hvorpå vi implementerer vores 3D print på, er, at vi kombinerer det med vores andre processer, og at det passer godt sammen med metal på nogle punkter, hvor at vi sparer en masse fræsetid eller drejetid ved bare at starte en 3D printer i stedet for.”

Som Patrick siger, sparer de mange ressourcer hos Steel Products ved at printe små emner til deres produktion såsom fiksturer.

Ikke nok med at filamentmaterialer typisk er billigere end metal, så sikrer deres in-house 3D printere et mere stabilt og optimeret produktionsflow.

Tjek eventuelt vores Case video ud, hvor Patrick viser nogle af deres fiksturer og et projekt, som blev muliggjort pga. 3D print.

Selvfølgelig kræver en effektiv implementering af 3D print i en produktionsvirksomhed viden om, hvornår et emne kan printes i plastik, uden at det bliver porøst og ubrugeligt, og hvornår et emne skal fræses eller drejes i metal. Det er et spørgsmål om erfaring og viden, og derfor står vi altid til rådighed med eksperter til sparring om 3D print, hvis vores kunder for brug for det.

”Vi kontaktede Edge-Team for at få endnu en 3D printer, hvor der er support på. Det har fungeret superfint. Peder har styr på sit 3D print, og printeren kører, når den skal.”
– Patrick

Læs hele casen om Steel Products på 3dprinteq.dk

Relaterede nyheder