Lad os uddanne jeres lærlinge og studerende - gratis!

Har I ingeniørstuderende, lærlinge i industrien eller praktikanter i jeres virksomhed?

Så kan I få dem uddannet med vores certificeringsprogram! Programmet tilbydes med to fokusområder – enten EDGECAM eller SOLIDWORKS – så I har muligheden for at skabe en fyldestgørende uddannelse for alle jeres lærlinge, studerende og praktikanter.

certificeringsforløb i EDGECAM og SOLIDWORKS

Download vores PDF om certificeringsprogrammet

Vil du høre mere om vores certificeringsprogram?

Hvis du ønsker at høre mere eller at tilmelde din lærling programmet, skal du blot udfylde dine kontaktinformationer her – så kontakter vi dig. 

Certificeringsprogrammet indeholder:

  • To årlige elevseminarer
  • Gratis deltagelse på CustomerDays
  • Gratis deltagelse på Edge-Teams konventionelle kurser*
  • Certificeret undervisningsmateriale
  • Information om software updates og andre nyheder
  • Certifikat i EDGECAM eller SOLIDWORKS

*Såfremt der er ledige pladser. Lærlinge og studerende, der er tilmeldt certificeringsprogrammet, vil 14 dage inden kursusstart modtage en e-mail om tilmelding til kurset.

Et tilrettelagt forløb, der giver jeres lærlinge og studerende de bedste muligheder for læring

Når I bruger Edge-Teams certificeringsprogram til at uddanne jeres lærlinge og studerende i EDGECAM og SOLIDWORKS får de adgang til en lang række fordele, der kan hjælpe dem med at forbedre deres evner – og al den viden, de tilegner sig, kan de omsætte hos jer. De studerende får et indblik i, hvordan man bruger EDGECAM eller SOLIDWORKS, og hvilke muligheder programmet tilbyder, og de bliver løbende opdateret på alt det nyeste i programmet.

Ud over de to årlige elevseminarer, der fungerer som grundkursus for eleverne, får jeres lærlinge og studerende også muligheden for at deltage på Edge-Teams konventionelle kurser, såfremt der er ledige pladser*.

*Lærlinge og studerende, der er tilmeldt certificeringsprogrammet, vil 14 dage inden kursusstart modtage en e-mail om tilmelding til kurset.

Giv jeres uddannelsesprogram et kvalitetsstempel

Studerende vælger den lærlinge- eller praktikplads, der tilbyder dem de bedste muligheder for uddannelse og kompetenceudvikling, og det kan blive jer – uden ekstra omkostninger. 

Jeres optimerede uddannelsesprogram giver jeres virksomhed et kvalitetstempel som studerende, lærlinge og praktikanter kan forholde sig til. I viser dem, at I går op i at give dem det bedste uddannelsesforløb.

edge-Team afholder kursus
Edge-Team afholder kursus
Hvorfor gør vi det?

Det har altid været vores mål at bidrage til udvikling hos vores kunder og vi har sammensat dette forløb til studerende, elever og lærlinge for at tilbyde nogle særlige fordele til vores kunder, der gerne vil give deres lærlinge og studerende den bedste uddannelse.

Hos Edge-Team mener vi, at vi har en del af ansvaret for at uddanne gode elever, der kan udvikle danske virksomheder. Vi ønsker at skabe muligheder for elever, der gerne vil uddanne sig og blive stærke i deres valgte felt. Dansk erhvervsliv og danske virksomheder skal konkurrere på viden, kvalitet og effektivitet, og vi vil gerne bidrage med at styrke vores kunder på disse områder.

Vores

Kundeudtalelser