Nesting kan reducere materialespild i din produktion

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende Direktør

Ken Nicolai Ingstrup

Med Radnest fra RADAN kan din virksomhed reducere jeres materialespild med gennemsnitligt 8 procent. Det gavner både klima og økonomi.

Nesting kan reducere materialespild i din produktion

Det kan være svært at lægge puslespillet, når du skal placere emner mest optimalt på dine plader. RADAN har et software-program, der kan løse problemet. Radnest er nesting-software, der er designet til, at du kan få mest muligt ud af dine plader i din tyndpladeproduktion.

I tider med høje priser på stål kan det være afgørende at spare penge, hvor det er muligt. Radnest er software udviklet specifikt til at udnytte materiale mest optimalt. Softwaren kan placere emner på tværs af pladser, så dine materialer udnyttes bedst muligt selv ved store produktioner. Radnest kan på den måde gavne dig økonomisk, fordi dine emner placeres sådan, at du får det optimale ud af dine plader.

Radnest er én af flere RADAN-programmer – Radprofile, Radpunch og Radbend. Det vil sige, at softwaren kan være fordelagtig for en lang række virksomheder, hvad enten de skærer, stanser eller bukker deres tyndplader. På den måde er softwaren designet til både at fungere på og på tværs af en lang række maskiner.

Min maskine har nesting-software, hvorfor købe nyt?

Selvom din skære-, stanse-, eller bukkemaskine i forvejen har installeret nesting-software, vil mange opleve at Radnest kan gøre en forskel. I gennemsnit sparer Radnest dig for 8 procent splid af materialer sammenlignet med den software, der allerede er installeret på maskinen.

Hvor meget materialesplid du kan spares for afhænger af, hvilke emner der skal skæres, og hvor stor din produktion er. Jo større produktion, desto større mulige besparelser er det muligt at hente. Uanset størrelse vil Radnest kunne optimere din pladeproduktion hurtigt og nemt, uden der kræves en masse manuelt arbejde af dig og dine kollegaer.

Ikke nok med at Radnest er fordelagtig set med økonomiske briller, er det ligeledes godt for miljøet at udnytte sine materialer bedst muligt og reducere potentielt spild. Ved at brug og udnytte sine materialer mest optimalt, sikrer du, at potentielt godt materiale ikke ryger ud i skraldespanden. RADAN-softwaren, Radnest, er på den måde godt for klimaet og din pengepung.

Relaterede nyheder

Hvad er Cloud

Hvad er “Cloud”?

Du hører det nok ofte omtalt – i flere sammenhænge end nødvendigvis lige arbejdsmæssigt. Det er også ofte omtalt som “skyen”. Det kan forstås på

Læs mere »